- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадежето на един приятел ми се натиска..какво да правя?
Здравейте и добър вечер.
И така да започваме с "проблема".Наскоро 1 момиче от класа ми реши да седне до мен.Ок няма никаф проблем в това (3 год в един клас)Въпросното момиче си има гадже, което ми доста добър приятел. Ок и в това няма проблем.И така това въпросно момиче наскора започна да ма прегръща целува обляга пипа и доскоро нямах голям проблем с това но наскоро зех да са замислям някак си ми става гадно за това се пак сме добри приятели с гаджето и...
Дайте съвет какво да правя.. мога да кажа че момичето е супер красиво но ..
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Е хубаво е че след като е започнала да те целува ти все пак така случайно си се сетил че си има гадже![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Ам аз си стоя и си пиша и изведнъж ей тай от нищото кфо моа да напрая?
амии..моят съвет е..може би да кажеш на приятеля си..все пак трябва да знае какво прави гаджето му..а от там нататък да се оправят..или ако е тя е искренна дано сама да се сети да му каже..а ти имаш ли някакви чуства към момичето..когато те прегръща и целува отвръщаш ли и..това е моето мнение и съвет..![]()
Ми според мен не е добра идея да я клюкариш пред гаджето й. По-добре поговори със самата нея и и кажи да престане да се държи така.
Приятелка е изпаднала в подобна ситуация :Според мен трябва да й теглиш една майна
Кажи й как стоят нещата и да си прави сметките
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
+1 кажи на приятеля и .. по този начин ще му покажеш , че си му истински приятел освен ако не си помисли , че искаш на ги скараш ... което е лошо .. другото което може да стане е той да я скъса и да ти кажа " Мерси , че ми помогна да разбера , че тая е такава "курва" ... и след което тя като разбере , че ти си ги разделил .. ако и пука за него (което много ме самнява) ще се скарате ... така че ти си избери какво е по зле за теб ...Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Най-добрия изход сякаш е тояПървоначално написано от MoHuTo
Поговори първо с нея - обесни й,че не ти допада това,което върши и че не искаш заради тези неща да си развалиш приятелството с гаджето й.. А когато започва да те прегръща,целува и т.н. се отдръпвай..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Или поговори с нея, или просто се премести на друг чин, колкото и грубо да е..
Не е хубаво да разваляш нечия връзка(макар да не си виновен, че тя ти се натиска)и приятелство![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
значи също направо на нея да кажеш..за да не си разваляш доброто приятелство с гаджето и /ако е такова/..ама аз от цялата работа исках да те попитам..и те попитах ама не ми отговори..ти имаш ли някакви чуства към това момиче..?..защото ако имаш тогава наистина се променят нещата..поне аз така мисля..![]()
значи също направо на нея да кажеш..за да не си разваляш доброто приятелство с гаджето и /ако е такова/..ама аз от цялата работа исках да те попитам..и те попитах ама не ми отговори..ти имаш ли някакви чуства към това момиче..?..защото ако имаш тогава наистина се променят нещата..поне аз така мисля..![]()
Според мен ако не искаш все пак да казваш все още на гаджето й, просто и покажи твърдо и ясно, че няма да й стане номера! Може например направо да се преместиш на друго място и ако продължава.. вече казваш, няма как![]()
Понякога имам чувството че иска да и обръщам внимание постоянно... нямам представа как им върви връзката, но иска внимание през цялото време и с тва нейно държание лека по лека ма кара да се влюбвам в нея... отначало не бях обръщал особено внимание но наскоро вече... дори в класа започнаха да говорят за тва..
+2Първоначално написано от beachy_bunny
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
майна бъди мъж и си свърши работата![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Абе готин не се коси! Тегли и една приятелска пиш*а и по живо по здраво!
Пич и ти прави това дето тя ти прави на теб, то момичетата от моя клас също ми правят така, и не ги спирам, просто се радвам че ме мислят за готин![]()
Ами ако гаджето й наистина ти е добър фр, тогава не бих те посъветвала да се забъркваш с нея. По-добре стой на далеч, за да не си после иновен за раздялата им (евентуално). Дори и да я харесваш, все пак той ти е приятел.
Най- добре е да не се поддаваш на "игричките й" и да говориш с нея. Кажи й да престане и да си гледа гаджето.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Режеш
Не бива да се развалят 2 приятелства - нейното с неговото , и твойто с неговото
После и с нейното ..
Сеш се
Успех!
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки