.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Гадежето на един приятел ми се натиска..какво да правя?

Здравейте и добър вечер .

И така да започваме с "проблема".Наскоро 1 момиче от класа ми реши да седне до мен.Ок няма никаф проблем в това (3 год в един клас)Въпросното момиче си има гадже, което ми доста добър приятел. Ок и в това няма проблем.И така това въпросно момиче наскора започна да ма прегръща целува обляга пипа и доскоро нямах голям проблем с това но наскоро зех да са замислям някак си ми става гадно за това се пак сме добри приятели с гаджето и...

Дайте съвет какво да правя.. мога да кажа че момичето е супер красиво но ..

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Е хубаво е че след като е започнала да те целува ти все пак така случайно си се сетил че си има гадже
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Ам аз си стоя и си пиша и изведнъж ей тай от нищото кфо моа да напрая?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    амии..моят съвет е..може би да кажеш на приятеля си..все пак трябва да знае какво прави гаджето му..а от там нататък да се оправят..или ако е тя е искренна дано сама да се сети да му каже..а ти имаш ли някакви чуства към момичето..когато те прегръща и целува отвръщаш ли и..това е моето мнение и съвет..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми според мен не е добра идея да я клюкариш пред гаджето й. По-добре поговори със самата нея и и кажи да престане да се държи така.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Приятелка е изпаднала в подобна ситуация : Според мен трябва да й теглиш една майна Кажи й как стоят нещата и да си прави сметките
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    амии..моят съвет е..може би да кажеш на приятеля си..все пак трябва да знае какво прави гаджето му..а от там нататък да се оправят..или ако е тя е искренна дано сама да се сети да му каже..а ти имаш ли някакви чуства към момичето..когато те прегръща и целува отвръщаш ли и..това е моето мнение и съвет..
    +1 кажи на приятеля и .. по този начин ще му покажеш , че си му истински приятел освен ако не си помисли , че искаш на ги скараш ... което е лошо .. другото което може да стане е той да я скъса и да ти кажа " Мерси , че ми помогна да разбера , че тая е такава "курва" ... и след което тя като разбере , че ти си ги разделил .. ако и пука за него (което много ме самнява) ще се скарате ... така че ти си избери какво е по зле за теб ...

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ми според мен не е добра идея да я клюкариш пред гаджето й. По-добре поговори със самата нея и и кажи да престане да се държи така.
    Най-добрия изход сякаш е тоя

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Поговори първо с нея - обесни й,че не ти допада това,което върши и че не искаш заради тези неща да си развалиш приятелството с гаджето й.. А когато започва да те прегръща,целува и т.н. се отдръпвай..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Или поговори с нея, или просто се премести на друг чин, колкото и грубо да е..
    Не е хубаво да разваляш нечия връзка(макар да не си виновен, че тя ти се натиска)и приятелство
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Варна
    значи също направо на нея да кажеш..за да не си разваляш доброто приятелство с гаджето и /ако е такова/..ама аз от цялата работа исках да те попитам..и те попитах ама не ми отговори..ти имаш ли някакви чуства към това момиче..?..защото ако имаш тогава наистина се променят нещата..поне аз така мисля..

Град
    Варна
    значи също направо на нея да кажеш..за да не си разваляш доброто приятелство с гаджето и /ако е такова/..ама аз от цялата работа исках да те попитам..и те попитах ама не ми отговори..ти имаш ли някакви чуства към това момиче..?..защото ако имаш тогава наистина се променят нещата..поне аз така мисля..

Супер фен
    Според мен ако не искаш все пак да казваш все още на гаджето й, просто и покажи твърдо и ясно, че няма да й стане номера! Може например направо да се преместиш на друго място и ако продължава.. вече казваш, няма как

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Понякога имам чувството че иска да и обръщам внимание постоянно... нямам представа как им върви връзката, но иска внимание през цялото време и с тва нейно държание лека по лека ма кара да се влюбвам в нея... отначало не бях обръщал особено внимание но наскоро вече... дори в класа започнаха да говорят за тва..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    +1 кажи на приятеля и .. по този начин ще му покажеш , че си му истински приятел освен ако не си помисли , че искаш на ги скараш ... което е лошо .. другото което може да стане е той да я скъса и да ти кажа " Мерси , че ми помогна да разбера , че тая е такава "к***а" ... и след което тя като разбере , че ти си ги разделил .. ако и пука за него (което много ме самнява) ще се скарате ... така че ти си избери какво е по зле за теб ...
    +2
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    майна бъди мъж и си свърши работата
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Абе готин не се коси! Тегли и една приятелска пиш*а и по живо по здраво!

Пич и ти прави това дето тя ти прави на теб, то момичетата от моя клас също ми правят така, и не ги спирам, просто се радвам че ме мислят за готин

Град
    Габрово
    Ами ако гаджето й наистина ти е добър фр, тогава не бих те посъветвала да се забъркваш с нея. По-добре стой на далеч, за да не си после иновен за раздялата им (евентуално). Дори и да я харесваш, все пак той ти е приятел.
    Най- добре е да не се поддаваш на "игричките й" и да говориш с нея. Кажи й да престане и да си гледа гаджето.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Режеш
    Не бива да се развалят 2 приятелства - нейното с неговото , и твойто с неговото

После и с нейното ..
    Сеш се

Успех!
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си