- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужда от съвет
Здравейте и добър вечер.
И така да започваме с "проблема".Наскоро 1 момиче от класа ми реши да седне до мен.Ок няма никаф проблем в това (3 год в един клас)Въпросното момиче си има гадже, което ми доста добър приятел. Ок и в това няма проблем.И така това въпросно момиче наскора започна да ма прегръща целува обляга пипа и доскоро нямах голям проблем с това но наскоро зех да са замислям някак си ми става гадно за това се пак сме добри приятели с гаджето и...
Дайте съвет какво да правя.. мога да кажа че момичето е супер красиво но ..
Ми според мен поговори първо с момичето за наклонностите и преди да кажеш нещо на момчето
I just wanna live....Don’t really care about the things that they say
Don’t really care about what happens to me..I just wanna live ..Just wanna live ... !!
тея връзки от класа са мн зле
Raise your fist!
колко такива теми имаш бе човек..аз писах в другата...![]()
Първоначално написано от MostHated
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
+954Първоначално написано от Blo0dG1rl
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
+1Първоначално написано от MostHated
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
И аз мисля,че първо трябва да поговориш с момичето за нейните чувства и после кажи на приятеля ти НО,и да те харесва трябва да обсъдиш това с приятеля ти защото гаджетата минават а приятелите остават за цял живот![]()
Помоли това същество така привързано към теб да престане защото не искаш да разваляш приятелството си с момчето... или пък говори с него за нещата които тя прави .. все пак ти е добър приятел.. трябва да знае какъв е човека до него.. защщото ако не си ти ще е някой друг и пак ще е наранен накрая :ss