Много съм объркана,незнам откъде да започна.Значи аз съм момиче на 14 год,тази година съм в ново училище и естествено си харесах едно момче.Мислех си,че е поредното увлечение,ама май не се оказа така .. Казах на 2 приятелки,като си мислех,че ще пазят тайна.Е,едната на никого не каза,обаче другата се раздрънка и каза на братовчедката на момчето,което харесвам.Ииии започнаха филмите ... Един път ми казаха,че той вече знае,че го харесвам.Добре,ок ... Миналата седмица обаче идва братовчедка му в нашето даскало и ме придърпа да се запозная с него,но аз се изнизах... И не се запознахме.Обаче той ме видял коя съм и разбрал,че го харесвам,т.е. до преди това той не е знаел,че го харесвам.И сега всеки път като го видя той ме гледа право в очите иии незнам какво да си мисля.Единия път ми се усмихна,но незнам какво да си мисля-ебава ли ми се или нз,защото той е по-голям от мен.По принцип нямам никакви проблеми с момчетата,не се срамя както сега...Друг път нямам търпение да се запозная с момчето,ама с тоя не е така ..
И утре имаме физическо с тях и незнам как ще реагира и аз как ще реагирам...В момента в даскало съм известна като булката беглец
Е,ако на някой му се чете роман и следователно после да ми даде съвет какво да правя да пише ..