- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Филмите Zeitgeist и Zeitgeist Addendum
На скоро в интернет пространството се появиха тези 2 филма. Доста силни филми които ти показват какъв роб е нормалния човек, но без да се усеща. Сякаш всичко се повтаря когато хората са били роби(насилствено) но по начин по който не ни прави впечатление. Този път ние сме доброволци. Дали е така ? Всъщност филмите не показват нещо ново. Хората с висока обща култура и хората занимаващи се с икономика и финанси знаят повечето от показаните факти. Въпроса е прави ли се нещо по въпроса ? Отговор : не. Защо ? Егоизъм. Няма човек който да не си е казвал : какво ме интересуват другите нали на мене ми е добре...Няма и да има...Или както се казва във филма : "единствения начин да разрушиш 1 държава е тя да се саморазруши". Умно го е казал другаря Цезар : "Разделяй, владей". А егоизма е качество присъстващо във всеки човек, символ на разделението.
Чудел съм се кога ли ще ми се сбъдне мечатата да се съберем поне 1 000 000 души и да изгорим Народното събрание, Министерствата и всички останали политически лайна![]()
![]()
![]()
Ехх мечти мечти. Конуса ми е готов и отивам с удоволствие да го изсаскам молейки се да се осъществи другата ми мечта. Тия отгоре да подшушнат на нашите политици че е време махорката да бъде легализирана![]()
![]()
ехх мечти мечти![]()
Поздрави ! :P