Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
хората са направили филм и са ви показали истината в очите,но вие сте толкова заслепени,изманипулирани и социално-програмирани,че пак не я виждате... и ще си умрете в неведение,без да сте живяли като свободни хора и 1 ден,вечно в Системата.
Браво, браво много добре формулирано. Определено ми хареса това изказване, най вече в удебелените букви.
въпреки че теорията за банките
Само леко да уточня че това не е теория за банките, това е действителноста за банките. Хората ти показват на какъв принцип бачкат и както споменах в началото всеки с висока обща култура или познания по икономика знае това. Дори в уики ако напишеш monetary system ще ти излезе инфо.

Филма ми въздейства само за 1 минута след като го изгледах. Мисля че истински добрите филми, които наистина ти казват НЕЩО, отварят ти очите за неща коит не знаеш, и изобщо те карат да осъзнаеш нещо, което преди не си осъзнавал би трябвало да ти влияят доста повече време след като си ги изгледал...
Можеш ли да изброиш 5 такива филма ? Това определено не е конспирация на конспирациите, даже не виждам къде разкриват голяма конспирация след като повечето от фактите се знаят за съжаление от тесен кръг хора. Даже мисля са позакъснели особено с това за 9.11 . Ясно е че търговскят център е взривен не от самолетите камикадзета. Въпроса е колко хора се замислят за такива неща... и са ги забелязали

Харесва ми филма. Доста по различен е от пропагандните теории на Дейвид Айк в които също има известна доза истина. Определено живеем в извратен свят .