Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Цитирай Първоначално написано от Bianca
Цитирай Първоначално написано от mulgore
Цитирай Първоначално написано от mulgore
Не, няма да го кажа, но все пак избягвам да гледам такива филми, защото са супер манипулиращи. Просто това е един филм, направен по гледната точка на създателите му.
те всички филми са направени от гледната точка на създателите им,ама ги гледаш нали?

иначе ми се ще да го гледам,ама все нямам време..
Работата е там, че в не всички филми създателите се опитват да представят някаква "истина". Някои филми са направени просто за забавление, такива и гледам.
да,добре.
разбрах - предпочиташ да си живееш в заблуда и да си гледаш филмчетата за забавление.
Извинявай, ама не държа на това, някакъв си филм да ме "светва" относно каквито и да било истини. Това е за хора, които не могат да направят реална оценка на заобикалящите ги неща сами. ^^

а ти можеш ли бе,мърло?!

ти живееш в такава заблуда,че си немаш на идея... немаш си и на идея отстрани колко си смешна...
Аз ли? Напротив, имам си. Ама си имам и представа ТИ самият колко си смешен отстрани. Кое ми е заблуденото?! Да, всеки живее в някаква заблуда, но това, че не съм на същото мнение като теб, не означава, че съм ебати заблудената, ок?!
Внимавай с приказките.