- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- естествено изрусяване....
хм предполагам че има и други такива теми просто неоткрих...дано нестава досадно но някои може ли да ми каже ефикасен начин за изрусяване...смисъл без бои и някакви препарати...? моля вииииии ;(
All you need is love =]
Хм, ами аз знам само за леко изсветляване... С лайка, но да ти се изсветли най-много 1-2 тона![]()
Ами, чувала съм, че ставало с кислородна вода по-висок процент, обаче става въпрос за ръцете. За косата - боя.
И все пак, нека видим другите какво ще кажат.![]()
Say goodbye,
As we dance with the devil tonight
Don't you dare look at him in the eye
As we dance with the devil tonight...
а знаеш ли какво точно се прави?
All you need is love =]
Кое? С лайката или кислородната вода?
Say goodbye,
As we dance with the devil tonight
Don't you dare look at him in the eye
As we dance with the devil tonight...
Ами нслага се лайка във вряща вода, след това се оставя да се накисне известно време, след това си измиваш косата с нея (( обливаш я цялата )) и стоиш на слънце (( само, че този номер става лятото - на по-силно слънце ))
а номера с кислородната вода?![]()
All you need is love =]
За кислородната вода-значи купуваш си кислородна вода(да не е от най-силните) омазваш част от косата си( или цялата си коса) с нея и стоиш на слънце.Колкото повече стоиш-толкова по-светла ще стане косата ти.За 15-20 минути-1 тон по-светла коса.Само да кажа,че ако косата ти е много тъмно кафява или черна има вероятност косата ти да стане червеникава,а не руса
Трябва косата ти да е кестенява(но да не е много близко до черна) или светло-кестенява.
![]()
Е дано съм била полезна![]()
Взимаш кислородна вода, слагаш вътре лайка, джоджен, боб, мащерка, свинско и кисело зеле и седиш така на терасата докато стегне.
С кислородната вода освен рижава друго няма да станешПосле ще ни питаш как да си оправиш цвета на косата.
хаха мерси все пак![]()
![]()
All you need is love =]
e mersi za suveta...ako se naloji da pribegna do tezi merki....e moje i da si ostana s tozi cvqt na kosata...![]()
All you need is love =]
hahah kva kislorodna voda be tq pomaga NO ako iska6 da si napravi6 samo ki4ur i iziskva mn tarpenie stava mn bavno!!!!estestveno 4e ne moje da se izrusi cqlata kosa za6toto osven 4e 6te ti okape 6te si izgori6 i kojata na glavatastiga ste pisali gluposti eii za taq rabaota ili otiva6 na frizior ili ako kosata tie do sredno kestenqva sama si kupuva6 izrusitel i se boedisva6!6toto ako e prekaleno tamna izrusitel ot magazina nqma da ti hvane i 6te trqva pak da povtarq6 i taka mn se oni6tojava kosata i tn....
Един изпробван , лесен и ефикасен начин за естествено изрусяване : два истискани лимона и една супена лъжица водка , за препоръчване да е хубава . Нанасяш на главата и стоиш на слънце няколко часа до два три дена невероятен ефект . Удобно е за лятото , мажеш се и отиваш на плаж някъде. Тва нещо е подходящо и за маска , много хубава ти прави косата ,лъскава и здрава . Пробвайте я не е толкова сложно . Задължително да е кестенява косата .
^^ Тва изглежда лесно. Ще го пробвам. Ама да не се обърка нещо? Да не ми стане на петна косата???![]()
Стига сте ъпвали стари теми!!
А това с кислородната вода е най - голямата глупост, съсипва (изгаря) косата в пъти повече от колкото боята...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^^ Е да, много ясно. Ама мойта като е кестенява може и да стане нещо. Не казвам че ще стана блондинка ама ще пробвам.