- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спане в приятеля...ПРОБЛЕМ!!!
М както всички така и аз си имам дребни семейни проблеми какъвто е и този ... Та става въпрос че имам сериозен приятел и всичко ни е супер ноооооооооооо той иска да спя в тях...То лошо няма заспиваме и ставаме в 4 сутринта за да ме прибере...Малко кофти и за мен и за него той на работа а аз го дигам през ден така в 4.Проблема ми е РОДИТЕЛСКОТО ТЯЛО.Винаги съм се разбирала с майка ми и по принцип е много разкрепостен човек.Разбира ме и не ме е ограничавала, но тука иде НО-то, пъне се като магаре на мост и се се мръщи като и кажа че оставам в тях и след "разговора" приключваме със сърдити физиономии,кофти реплики и накрая съм пак в 4 часа сутринта удома за да угодя.Дайте някакъв съвет какво да правя, вече ми писна!!!Няма оправия...
На колко си години и той на колко е , защотото от това зависи всичко![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Аз съм на 20 той на 21.Абе чесно казано тука не ми пука какво ще ми кажат хората.Просто диря мнения щото аз се изчерпах!
Popitaj majka ti zashto se durji taka.Obqsni i,che mojesh da otgovarqsh za jivota si sama![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Леле какво толкова,ти си голямо момиче и можеш да правиш каквото поискаш.Живота ти е в твои ръце.Защо майкати се опитва да те контролира ,когато можеш и сама да си решиш.
Кажи и ,че искаш да и докажеш,че можеш и сама да се оправяш,че
вече си голяма и можеш сама да определяш какво да правиш...
Попитай я до кога смята да те контролира..![]()
да няма монахиня да те прави![]()
![]()
Малко сме разумните.
Щом си на 20 мисля, че твоето решение трябва да тежи повече от мнението на майка тиНе може цял живот да ти казва какво да правиш...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
a za6to puk to4no v 4 trqbva da si si u vas?
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ти си вече пълнолетна защо се влиаеш на мнението на родителите си?! Просто им казваш тази вечер ще спя у гажето тръшваш вратата и да не ти пука! Аз съм на 15почти 16 и когато им казажа че ще спа у гажето няма никакъв проблем![]()
Абе така е спор няма и аз мисля че там съм сбъркала в смисал директно да и го кажа...Надявам се тая седмица да постигна желания успех че ми писна вече ...
като им го кажеш право в очите сподели какво е станало плс![]()
Първоначално написано от Rofl4e
М първо мерси че си се отнесла сериозно към темата ми.
Ами какво да е станало всъщност сме заедно от скоро.Ходим в тях зяпаме тв или някой филм той заспива и аз всеки път или почти всеки път го дигам м/у 3:30-4:00 за да ме прибере вкъщи.Проблема е майка ми с баща ми напоследък не се разбираме и знам че ако и кажа на нея тя ВИНАГИ ще ме покрие пред него.Както и да е винаги ми излиза с репликата не ти ли е неудобно?!От какво да ми е неудобно той си живее в тях в неговата стая сме с майка му се запознах и тя (майка му) все казва: "радвам се че сте тук а не по улиците да се мотате че като го знам как кара като дивак чак се побърквам".Общо взето няма никакъв проблем от тяхна страна ама майка ми се е запънала и аз нз защо.Питам я добре де ти никога ли не си го прайла това ...отговор НЕ не съм...ииииииииииии ми излиза с номера че ще ми се расърди и няма да ми говори а знае че това е удар под кръста и ще ми е кофти...Направо съм с вързани ръце и все и повтарям че знае къде и с кого съм знае че може да ми има доверие обаче...(неведнъж съм и го доказвала)...Питам я ти кво искаш да те лъжа както познати и приятели лъжат родителите си.Радвай се че ти казвам, а тя ме гледа и хем иска да каже окау няма проблем върви хем неще........ Е аз съм на 20 години като стана на 40 пак ли трябва да питам ба* м*муууууу![]()
[/i]
така ее би следвало вече почти сама да взимаш решения .... тя няма никакво право да го прави ...Първоначално написано от ThePowerOfLove
В момента имаме и други семейни проблеми т.е между нашите и ако дойде той баща ми ще полудее.В смисъл говоря като характер че се е променил много и стигам до извода че никога не съм го познавала.Просто взех да забелязвам че проблемите между нашите се отразяват върху мен и сестра ми...А това е ЗЛЕ![]()