- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- запознанство ??!?!
Така айде здравейте първо ии ся вече проблема,защото вече наистина е проблем. Значи от тая година съм в ново даскало и => 8ми клас. Сичко мн яко ала бала... и се стига до проблема.. момче. Момче, което е 12 клас, на което даже името не му знам, но по цял ден ми е в главата, като мина покрай него сърцето ми удря 200 пъти в секунда. Така .. кфо др аа да значи от около 2 седмици някъде като се видиме по коридорите се гледаме в очите и се усмихваме.. и точно като видя тая усмивка и.... омеквам.![]()
Ся ще кажете за се запознаем ама... няма как.Аз винаги съм с някой,а той никого не ходи сам, а с една групичка от още 4 момчета и за тия 2 седмици един път не съм го видяла сам![]()
В общи линии тва е .. даже и аз не знам кфо очаквам да чуя... Ноо все пак коментари не отказвам.. дайте си мнението![]()
Xlive 4 loveX
<3 <3 <3
Ами..ако си срамежлива и неможеш да действаш сама..опитай с общи приятели /ако имате/ или накарай някоя приятелка..издири му скайпа и така по лесно..ако не си срамежлива..следващият път го запитай..Успех!
![]()
Хаха...Имах същия проблем,ама от него се зароди нов.Виж сега аз какво направих. Този,който харесам също е по-голям от мен и си мислех,че никога няма да се запозная с него.Изчаках малко и разбрах,че той познава едни мои приятели.И така те искаха да ме запознаят с него ама аз избягах .
Моля те,не го прави .
Или пък разучи примерно къде ходи по еди кое си време,примерно на кафе ако ходи в 13.00 часа върви и ти тогава там.И може да стане нещо ...
![]()
Кво ти пука, че е с хора. Заприказвай го за нещо или просто почни да му казваш здрасти, после почни да питаш и "как си" ии си говорете![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Аз само не разбрах защо да не може да се запознаете? Какво като не е сам? Ако толкова те е срам (очевидно) в училище , тогава използвай съвета на insomnia94- започни да ходиш, където и той.... И после намери начин да се запознаете. Може примерно преди това да се запознаеш с някой негов фр и така да ти е по-лесно.
Абе на кратко.....ако не се запознаеш с него (като за начало), нищо няма да стане ей така- това не е сапунка, все пак.
Айде успех.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
НевъзможноПървоначално написано от XgrrX
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
да накара някоя приятелка... е тва е най-големия ташак... тая година някви подивели зайки ме тормозеха по подобен начин... и не само мене! ужасно е, абсурдно е , тъпо е, детско е!Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
събираш си всичката смелост, отиваш при него и му казваш: Здравей, аз съм Нещоситам.. кво става.. и вече следващия път го поздравяваш и така... и след някой др ден я скайп, я телефон, я след даскало. Успех!
Аз твойта история май съм я чел а по темата ем имаш скайп направи усилия да му го земеш от някоя фр и действайПървоначално написано от insomnia94
Побързай, щото след завършването на 12 клас може да не го видиш повече.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
ami,nameri my skype,nakari nqkoi tvoi/q fr da te zapoznae
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+954Първоначално написано от Escarina
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!