.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Спрях да я търся

purvo-izvinqvam se mnogo za latinicata
    i taka kum temata:
    Sprqh da q tyrsq...sprqh da tursq lubovta....sprqh da se opitvam da vidq v protivopolojniq pol neshto privlekatelno....neshto koeto da me nakara da potrepna....sprqx....predi bqh mnogo vlubena....razdavaah i razdavah vsichko koeto imam....i nakraq svurshvah kato neshtastnica i posle se povtarqshe...v momenta ne sum otchaqna ili depresirana....ili neshto podobno....prosto iskah da kaja che sum se otkazala ot lubovta....e sigurno ne zavinagi....no mislq che tova se prevrushta v problem...i che tova shte e prichina da propusna onzi koito moje bi e istinskiq za men!Ne znam kak taka stana ... no lubovta daje mi e protivna veche... i tova produljava dosta dulgo vreme ....!
    Blagodarq na tezi koito shte go prochetat ii ako ima nqkakvi kritiki...nqma problem...vseki da kazva kakvoto iska!

shadow4e
    Кирилицата е задължителна при заглавията

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ами..явно не си срещнала истинската любов..Любовта не пита, а връхлита! ..сама ще дойде спокойно..не трябва да се отчайваш и да се депресираш..не вярвам да си се отказала от любовта..просто както аз мисля..не си срещнала истинската любов..

Амчи .. евалата , че си спрял . Но точно когато спреш тя ще те намери Можеш да бягашш , но не можеш да се криеееш
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от VVT
    sprqlA
    Извинявай в бързината пропуснах едно А
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

nqma nishto...

Град
    Стара Загора
    ми то и аз съм спрял
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Не трябва ти нея да търсиш,а тя теб да намери
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Не трябва ти нея да търсиш,а тя теб да намери
    +1

Град
    V MoQtA StAq
    В момента е така - чувстваш, че няма никога да намериш правилния човек и това те плаши. Но живота е странен, когато най-малко очакваш нещо, то се случва... така, че не губи вяра в кравивото... и в любовта
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Според мен в днешни дни такова нещо като любв нЕма.Всичко се крепи на някакви сметки или заблуди.По-добре,че си спряла....
    LED ZEPPELIN,DEEP PURPLE,SCORPIONS,GUNS N' ROSES
    and...

Преди аз също я търсех тази любов, както се казва, под дърво и камък. В момента, в който спрях да я търся, спря да ми пука какво ще става, я намерих... или тя ме намери, не знам.
    Искам да ти кажа, че това, че си разочарована, не значи, че ще пропуснеш "идеалния" за теб. Просто се вглеждай добре.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi moje bi do sega ne si sre6nala podhodq6tiq zatova si se ot4aila,ili mn sa te naranili,prosto,ne se otkazvai ei taka,vse nqkoga 6e sre6ne6 tvoq 4ovek
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

И какво като си спряла да я търсиш и си сама?Сама не можеш ли да се оправяш?Не е ли прекрасно, тфа чувство на свобода?Да не се съобразяваш с другите или с някога?Аз ти казвам едно голямо БРАВО!, че си спряла да я търсиш!За тфа се иска много воля и болка.Но това ни прави силни!Чудесно решение си взела, продължавай в същия дух.И помни, ако сега ти е сдухано, като дойде тая шитня любовта, дето никаква я няма, ще дойде, ще си свърши мизерната работа, да те нарани и ще си иде!Тъй че трай!
    Поздравления!

:)

Mi ne nqma da se vlubq sled 5 dni i da pisha drugi temi ...shtoto mislq che dostatychno se poznavam...za da kazvam istinata ili pulni gluposti....a tova e istina i tova produljava ot mnogo meseci...ako ne i godina....prosto qvno ne mojesh da me razberesh

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не мога да помогна с нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си