- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора моля за малко помощ !
Начи първо момче съм на 13 много ме кефи едно момиче от класа но незнам тя какво чувства.От началото на годината сме говорили не повече от три пъти и то за неща много по различни от любовЗначи общо взето мога да кажа че не знае че съществувам
Моля ви дайте ми някъв съвет как да я впечетля.Срамежлив съм доста.Често излизаме с приятели(момчета)предимно ходим по пейките почти никога на дискотека.
Имам идея да я поканя да излезе с нас но предполагам че няма да и е забавно и най вече се страхувам как ще реагира. Моля ви кажете някакво мнение или идеи коитд предполагате че ще и харесат (градът в който живея е малак-няма кимо няма теаър има 1-2 дискотеки в които е ужасно)
Чакам съвети моля!
pokani q na kafe...ottam natatuka shte se spravish!!!!![]()
msi za saveta moje puk da se probvam![]()
ama samo dvamata za da moje vnimanieto izcqlo da e vurhy tebe...a ne tvoite priqteli![]()
![]()
hobavo ma se pak sam novako moji6 6te mi poqsni6 li kakvo da i kaja
pls
просто се отпусни... и бъди себе си(старай се да забравиш тоя срам, той само ти пречи и не ти помага)
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Като за начало можеш да започнеш да я заговаряш в училище за разни неща. Например в междучасията говори с нея, шегувай се, закачай се.Така би могъл да разбереш какво харесва, къде обича да ходи, какво обича да прави. С една дума- общувайте! После вече я покани да излезете само двамата на кафе.
ЗАБРАВИ срама си и нещата ще се подредят.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
амии..трябва да си преодолееш срама на 1-во място..и после всичко ще е наред..най е лесно е когато е в твоя клас /макар че не е много яко/ ама поне ще можете да общувате по често..можеш да я питаш за някоя задача..нещо да се пошегувате..и от там нататък кафенце /само двамата / това онова..и така..Успех
![]()
Отпусни се и не се притеснявай. Заговаряй я в училище, все ще намериш някаква тема. Можеш да я поканиш на разходка из някой парк или на кафе. Опознай я добре и й позволи тя да те опознае.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
+1Първоначално написано от curka87
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
kani6 q na kfe.... kak taka kakvo da i kaje6 tolkova li si sramejliv? mi za muzik filmi govorete!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
i golemiq mi problem e ne tolkova strama a nai ve4e tova 4e ne moga da q izmakna po nikav na4in ot priqtelkite i . Nikoga ne sme govorili samo dvamata vinagi s tqh si varvi kvo da napravq ??![]()
![]()
![]()
Е кой те кара да я отделяш от пиятелките й. Това, че тя е с тях в междучасията не значи, че не можеш да я заговаряш и да я закачаш. Те едва ли ядат хора.След като е все с тях, ами говори и с тях. Току виж пък от тях в на шега , на майтап, може да научиш нещо интересно, което да ти помогне после. И.... след като се "поопознаете" може да я дръпнеш на страни и да я поканиш тогава.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
neznam po4vam da misla 4e prosto nqma smisal kogato ne pokazva nikakvi priznaci 4e ima nqkakvo 4uvstvo kam men e napalno bezmisleno da opitam kakvoto i da bilo![]()
![]()
![]()