- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Красота, добри сърца, идеали, грозна истина.
...към което уж се стремим?Първоначално написано от Raybeez
Да, за нещо такова говоря.
Blab, бъди красива и истинска, но не мисля че в темата говорих за това.
Не търся оправдание. Не мисля и да се оправдавам. Просто се дразня на противореченето на простата малка и брутална истина. И то едно противоречене наизуст. След като дори тези, които плямпат за идеалите всъщност си знаят че мизерните им изключения са едно на сто милиона и така нататък.Да търсиш оправдание в "така е, всички така правят, това не може да се промени, факт, природа..." ... колко лесно е.
Аз имам идеали, големи при това. Но суровата действителност просто си казва думата. На думи нали всеки е богат. И на мисли също...
"О, разбирам те, ти си добър, ти правилно живееш/мислиш/процедираш, хубави са ти идеалите", но нещо не се получава по красивата формула, а? В реалността нещата седят по съвсем различен начин. Няма хипопотам с ангелска душа, нито има любов на студено, любов преди всичко и любов без граници между двама клошари... Говоря само по принцип, моля не говорете за изключения. Темата ми е точно против тея изтъквания на изключения...
Съществуват разбира се, но спазваме ли ги, така да се каже?Идеалите съществуват, ние ги правим реални.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride