- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Красота, добри сърца, идеали, грозна истина.
Първоначално написано от Blab
Не можеш да обичаш пухльото (путьо + мухльо), защото той е пухльо! Простичко е.
Мен не ме ебе за доброто му сърце или благия нрав, щото той е смешко. А и няма как да разбера дали е добър, щото дори няма да искам да го опозная, камо ли да изпитам чувства.
Ще си позволя отново да цитирам Каменчо (stone):
"Човешкият род е това, което е, защото пра-пра-бабите ни са спали предимно с достойни мъжкари, които са можели да заченат силно потомство, да го изхранят, и да го опазят живо докато порасне. Не може за всеки лузър да има секс. Сори, но ако си гол и бос, слаб или грозен физически, глупав, и въобще непривлекателен, твоите гени нямат място сред тези, които ще се предадат на потомството. Да, знам че сексът в наши дни се практикува повече за удоволствие, отколкото за възпроизводство. Но механизмите на привличането са подсъзнателни (справка: научна формула за любовта има ли?) и са се оформили за милиони години, когато сексът е имал за главна функция именно продължението на рода."
"Измежду бозайниците май няма моногамни. По Discovery и Animal Planet съм гледал лъвове, бизони, вълци, тюлени, или най-близките ни роднини шимпанзетата - във всяка група има по един доминиращ мъжкар (т.нар. alpha-male) а останалите са бета. Алфа-мъжкарят командва групата, бие другите мъжкари, и чука 90% от женските. С останалите най-непривлекателни 10% трябва да се задоволят всички бета-мъжкари.
Както се сещате, бетите не са много щастливи с това положение, затова постоянно се опитват да изместят алфата. Надеждата за всички бети е в това, че никой не се е родил алфа, а е станал такъв с усилия, борба, и съперничество. А сила за всички тези усилия и борби им дава само инстинкта да продължат рода и да предадат гените си на поколението.
Женските, разбира се, пускат само на алфата - на тях им се иска да родят силно и здраво потомство, което ще доминира подобните си. Те бягат от бета-мъжкарите - никой иска да е с партньор, който си подвива опашката. Е, понякога алфата е уморен от чукането на целия си останал харем, и не обръща внимание на някоя по-невзрачна женска - тогава и на бетите им се усмихва късметът
Да направя и паралел с хората, където обществото е доста по-сложно устроено. Жените винаги се привличат към алфа-мъжете. Докато са по-млади и неразумни, често виждат алфа-черти в т.нар. "лоши момчета". Само че... по-късно в живота става ясно, че при хората алфа е не този, който най-силно се тупа в гърдите (като при горилите) или има най-остри зъби (като при вълците), а този, който има ум, пари, сила, и уважение от обществото, което идва с тези неща."
А ето ти нещо и за "Красавицата и Звяра" от моя блог - майната им на бръснатите принцове- http://felis.blog.bg/viewpost.php?id=250766 .
Това е - ние обичаме успелите мъже, които притежават качествата на алфата - ум, сила, хитрост, амбиция, тези, които вдъхват респект, а не льольовците с вътрешна красота, които ни разрешават да им се качим на главите и да се друсаме отгоре.
Майната им да добрите, силните оцеляват.![]()
Собственост на Canis_Dirus