Цитирай Първоначално написано от Blab
Цитирай Първоначално написано от Deadlock
Цитирай Първоначално написано от FelisDirus
Коя уважаваща себе си жена би се занимавала с някой мухльо, който не е постигнал нищо? Ама той мухльото, видиш ли, е много добър човек и отзивчив приятел. Е и? Мен какво ме грее, при положение че за мъж не става?
Мухльо? За постигане на какво става въпрос?
А, де?
На какво викаме "мухльо"?
Когато обичаш някого, обичаш го заради същността му, а не според това, което е постигнал.

Ха, няма да спра да се чудя на хората.
Поне и те да се чудят на себе си:Д

Не можеш да обичаш пухльото (путьо + мухльо), защото той е пухльо! Простичко е.
Мен не ме ебе за доброто му сърце или благия нрав, щото той е смешко. А и няма как да разбера дали е добър, щото дори няма да искам да го опозная, камо ли да изпитам чувства.

Ще си позволя отново да цитирам Каменчо (stone):
"Човешкият род е това, което е, защото пра-пра-бабите ни са спали предимно с достойни мъжкари, които са можели да заченат силно потомство, да го изхранят, и да го опазят живо докато порасне. Не може за всеки лузър да има секс. Сори, но ако си гол и бос, слаб или грозен физически, глупав, и въобще непривлекателен, твоите гени нямат място сред тези, които ще се предадат на потомството. Да, знам че сексът в наши дни се практикува повече за удоволствие, отколкото за възпроизводство. Но механизмите на привличането са подсъзнателни (справка: научна формула за любовта има ли?) и са се оформили за милиони години, когато сексът е имал за главна функция именно продължението на рода."

"Измежду бозайниците май няма моногамни. По Discovery и Animal Planet съм гледал лъвове, бизони, вълци, тюлени, или най-близките ни роднини шимпанзетата - във всяка група има по един доминиращ мъжкар (т.нар. alpha-male) а останалите са бета. Алфа-мъжкарят командва групата, бие другите мъжкари, и чука 90% от женските. С останалите най-непривлекателни 10% трябва да се задоволят всички бета-мъжкари.

Както се сещате, бетите не са много щастливи с това положение, затова постоянно се опитват да изместят алфата. Надеждата за всички бети е в това, че никой не се е родил алфа, а е станал такъв с усилия, борба, и съперничество. А сила за всички тези усилия и борби им дава само инстинкта да продължат рода и да предадат гените си на поколението.
Женските, разбира се, пускат само на алфата - на тях им се иска да родят силно и здраво потомство, което ще доминира подобните си. Те бягат от бета-мъжкарите - никой иска да е с партньор, който си подвива опашката. Е, понякога алфата е уморен от чукането на целия си останал харем, и не обръща внимание на някоя по-невзрачна женска - тогава и на бетите им се усмихва късметът

Да направя и паралел с хората, където обществото е доста по-сложно устроено. Жените винаги се привличат към алфа-мъжете. Докато са по-млади и неразумни, често виждат алфа-черти в т.нар. "лоши момчета". Само че... по-късно в живота става ясно, че при хората алфа е не този, който най-силно се тупа в гърдите (като при горилите) или има най-остри зъби (като при вълците), а този, който има ум, пари, сила, и уважение от обществото, което идва с тези неща."

А ето ти нещо и за "Красавицата и Звяра" от моя блог - майната им на бръснатите принцове - http://felis.blog.bg/viewpost.php?id=250766 .

Това е - ние обичаме успелите мъже, които притежават качествата на алфата - ум, сила, хитрост, амбиция, тези, които вдъхват респект, а не льольовците с вътрешна красота, които ни разрешават да им се качим на главите и да се друсаме отгоре.
Майната им да добрите, силните оцеляват.