.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    hottie
    Guest
    Ако е от бивше гадже не бих му и изслушала посланието. Ако е от сегашния ми приятел ще има скандал

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми честно казано няма да остана очарована..
    Да, може би е приятно, но аз не съм от хората, които обичат такъв вид показност, а и не мисля, че трябва личният ми живот да се разкрива пред цяла България..
    Може би, ако ме покани момчето, което обичам ще ми стане приятно, но все пак ще има и доза срам и.. де да знам Предпочитам да не ме канят
    Ако ме покани някой бивш или момче, към което нямам чувства ще отида, за да не го изложа, а и за да си изясним нещата пред всички, такаче да не може после да ми увърта и да ми досажда..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ооо не... Може да е романтично, но само като си помисля за целия срам, който ще обера и последвалото разпитване от всички-познати и непознати.. не не
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Аз дори в буса няма няма да отида. И ще им забраня да излъчвам кадри с мен по телевизията. И няма да проговоря повече на този, който го е направил. Хората около мен много добре знаят мнението ми за това..."предаване"... и едва-ли биха ми причинили нещо такова. Гррррррр....

Re: Море от любов

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Въпроса ми е и към момчетата и към момичетата. Как бихте реагирали ако се окажете герои в телевизионното предаване? Би ли ви станало приятно историята ви да се разкаже на огромен брой хора? Ако изпитвате неприязън към поканилия ви, ще го унижите ли като не отидете в студиото?
    тъпо ее ... и не мисля че бих отишлаа ..... явно човека няма да ме обичаа щом не знаее чее не бихх отишла

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Страшно много харесвам това предаване.Като идея и като екип.И,да бих отишла и много бих се зарадвала,ако ме поканят.

Град
    У нас Си (=
    Ако съм още с момчето, с което съм със сега сигурност няма да получа такава покана, защото той сам знае как да ме направи да се чувствам важна или как да ми покаже колко много знача за него, а ако се скараме също може да оправя сам нещата. И такива момчета харесвам. А не някакви лиглиовци, които не могат да се оправят сами, а търсят помощ от някакви предавания и дори и да не го осъзнават, дълбоко в себе си искат да бъдат съжалени пред цяла България...адски глупаво е.
    И ако все пак някой малоумник ми прати такава покана въобще няма да отида, а дори ще откажа да се излагам пред камерите.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Страшно много харесвам това предаване.Като идея и като екип.И,да бих отишла и много бих се зарадвала,ако ме поканят.
    Тццц
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    Тццц
    УжъсТ ...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ще ми стане яко и ще отида в предаването изтупан и изпълнен с..вълнение предполагам.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Вчера се видяхме с Наталия и дълго говорихме. Днес ме поканиха на снимки, но аз отказах. Същевременно се бяха случили още неща с половинката и се убедих, че няма смисъл. Тя не ме иска. Ще си загубим взаимно времето.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Вчера се видяхме с Наталия и дълго говорихме. Днес ме поканиха на снимки, но аз отказах. Същевременно се бяха случили още неща с половинката и се убедих, че няма смисъл. Тя не ме иска. Ще си загубим взаимно времето.

братле и безстои любовта между двама души е нещо специално и твърде лично , на мен лично не би ми харесало да раздухвам връзката си пред цялата страна , а и щом виждаш че не те иска, бъди пич и не се унижаваи да я молиш ... не те иска а ? е ставаме 2-ма
    3-ма .. и мен не ме искат
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ще се скатая и ще тегля една на този,на който изобщо му е хрумнало да ме занимава с такива простотии.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ами като се замисля,ако ме поканят в студиото на Море от любов примерно,ще ми е някак странно,даже повече ще ми е гадно,мисля.

Изпадам в същински ужас само при мисълта, че мога да попадна в такова предаване и още повече да говоря за себе си. Има неща, които с най-близките ми приятелки не споделям, камо ли да се изтъпаня пред половин България и да си разказвам живота, че то и любовния. Не, благодаря.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    по добре отиди

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Тццц
    Ми,харесва ми,к'во толкова..?!Тцтцттц Ше ти изям устните на теб да знаеш...как само се ебаваш с мен...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Тццц
    УжъсТ ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си