- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Windows BG
Здравейте искам да попитам как мога да си сменя езика на Windows-a?
Преинсталираха ми го и ми е на Английски![]()
Много ще съм Ви благодарна ако ми обясните как да си оправия езика!
Извинявам се ако има такава тема!
Примерно това:
http://zamunda.net/details.php?id=30623&hit=1
Просто търси с ключови думи:
Windows Bulgarian Pack
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
тъй като съм леко спъната по тези теми![]()
от всеки език ли е възможно да се обърне на български ?
а дали има такива пакети за Виста?
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Да, тя програмата не превежда, а направо слага БГ езика.
Да, има.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
питах,понеже си харесах едно лаптопче тука,ама нали тази сган са националисти и няма един компютър на английски.....сичко е на шибания датски![]()
ей добре че видях темата![]()
Така е щото, лаптопите, дето се продават тук повечето са предвидени за американския пазар примерно и са на английски. Там са мнооого евтини марките, дето се продават в БГ и се внасят от там на цени на едро.
Повечето случаи са така, та затова не са чували за български
Ама не виждам защо ще го вземаш с Уиндоус. Това оскъпява допълнително с поне 200 лв средно.. Ако можеш си вземи без![]()
Ако на някой му трябва програмата за обръщане към Български език да ми пише на ЛС. Тази която имам аз само обръща езика и не прави обновлениа на нищо!![]()
тук всички лаптопи са с Уиндоус....ща не ща като си го взимам си плащам и операционната система,щото видите ли на няма пиратство тук...всичко е лицензирано......Първоначално написано от rubi
а това че ми оскъпява компютъряето ми е напълно ясно.....
(м/у другото живея в Дания)
Офф, още по навик натискам на старото място за цитат, пък вече не е така и редактирам поста без да искам. Извинявам се, ще свикна![]()
Емм, за там нещата не знам как стоят точно, но тук в БГ е така. И си има със и без нея
А бе ти избери лаптопа, пък програмната среда все ще я оправиш някак. Като нямаш избор за без О.С. купувай я със. Езика все ще се оправи
Само посочи межди кои се чудиш и ние ще помогнем![]()
споко....аз се почудих кво съм казала и после се усетих....Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
окси ще споделя какви са,само да си ги запиша,че паметта ми е малко изфирясала.....![]()
![]()