- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Човекът на бъдещето!
Човекът на бъдещето - глух, ням и наистина грозен
Ако си мислите, че предците на съвременния човек са били грозни, то бъдещето съвсем не крие по-красиви перспективи. Според френски учени, мутациите, които ще споходят хомо сапиенс са направо стресиращи.
Прогнозите сочат, че хората ще са по-глухи, по-плешиви и по-мургави, носовете, очите и зъбите ще се смалят, а кожата ще потъмнее.
Едни от първите прояви на еволюцията ще е резултат от високата раждаемост при азиатци и африканци и демографският срив при европеидната раса - човекът ще стане с по-тъмна кожа и с дръпнати очи, пише "Московская правда".
Тъй като той отдавна вече не ловува, за да се прехранва (изключваме спорта), не му се налага да се ослушва в гората. Така сетивата закърняват, а с това и формата им.
Освен това учените са установили, че 72% от гените за обонянието вече са мутирали. С времето носът ще е миниатюрен израстък на лицето.
Зъбите също ще се смалят и дори ще изчезнат, защото мощните челюсти отдавна не са нужни в епохата на консервантите и захарта. Това обаче далеч не значи, че и устата ще стане по-малка, макар на това да се надяват повечето съвременни задомени хомо сапиенс, напротив, тя ще стане жабешка.
Антропологичният футуристичен сценарий вещае намаляване на мускулната маса и косата, но нарастване на леворъките хора, пише "Московская правда".
Според учени от университета в Лос Анжелис пък заради вредните вещества в атмосферата очите ни ще стават все по-малки, с втори клепачи. Белите дробове и гърдите ще се увеличат, а кожата ще е груба, за да пази от изгаряния.
Шумовото замърсяване на средата ще доведе до образуване на гънки на ушите, подобни на кучешките (които да се вдигат и спускат).
Отново според тях човешката глава ще се уголеми, а телепатията ще стане всекидневие. Езикът изобщо няма да има речеви функции.
Човекът на бъдещето ще е с рахитични ръце без два ненужни пръста, но за сметка на това краката ще започват от гърдите.
Разбира се, това са само прогнози...
Не ме и учудва...както сме го закарали...![]()
лол![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Не мисля, че точно така ще стане.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
++Първоначално написано от NightSky
in defense of our dreams...
Жалко, че няма да мога да ги видя тия бъдещи хора![]()
Между другото и аз съм чела, че косата и зъбите няма да са ни особено нужни и в хода на еволюцията хората ще ги изгубят...ама това за нос-миниатюрен израстък или крака от гърдите или...не, не, нямам думи![]()
Тия руснаци все повече ме радват![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
твърде далече в бъдещето![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тея хора са прекалили с филмите.
Имаше такива нелепи истории в този текст, че почнах даже да се смея. Дори да са прави за нещо от всичко това, то навярно ще се случи след няколко милиона години. Защото еволюцията е бавен и отегчителен процес.![]()
Така че не мисля, че децата ни/внуците/пра-внуците/и нататък в родата ще приличат на жаба премазана от ТИР.
Your pseudo sunshine I don't need.
Първоначално написано от ValzZi
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+1Първоначално написано от Lucho
Първоначално написано от BlackaTBW
![]()
![]()
Абсолютно си прав!
![]()
![]()
УЖАС![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Е нека стане това..аз отдавна ще съм мъртъв така че не ми пука.
ne вярвам на това
![]()