- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- И моето лице почина!
R.I.P!![]()
А сега шегата настрана. (Чудя се как изобщо мога да се шегувам в момента?!)
Снощи стана малък гаф с тампоните на Гарниер. На едно място кожата ми побеля. Като сняг.Намазах се с "Витасин" и на сутринта се събудих с ОГРОМНА СИНИНА НА БУЗАТА!!! Лицето ми се бели, чувствам го опънато, синаната ме боли и когато правя някоя мимика чувствам щипане и утре не знам как ще ида на училище. Искам, не искам -фондьотен.
![]()
Сега отново се намазах с "Витасин" и подарих останалите тампони на сестра ми.![]()
Давайте съвети как да пооправя бъркотията до петък, че ще пътувам и не искам да ме виждат по този начин. Спешно е.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
krem zdrave ili bo4ko moje da pomognat
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Нали не си сложила повече от 1 тампон?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
Слагам си по два за ден. Сутрин и вечер, но интервалът между времето е голям. А точно вчера не си бях слагала сутринта. Само вечерта преди "аварията". И до сега нямах никакви проблеми. Лицето ми беше толкова меко. Но има изгледи за подобрение. Вече по средата синината доби телесен цвят, а другото преминава в червенина. Утре ще си сложа коректор+ фондьотен. (Мразя фондьотен по дяволите!)
Утре ако ме питат, ще кажа, че сестра ми ме е центрирала.![]()
Не съм от хората, които казват "Вината е на еди-какво си" и започват вече да бълват огън и жупел по негов адрес. На всяка кожа различно. А и не мисля, че ги използвах много правилно и сега се беля цялата.Първоначално написано от PepElqShKaAa
Но определено НЕ го препоръчвам на хора със суха и леснораздразнима кожа.
не знам дали е от това, но ти каза че си ползвала по 2 на ден. на опаковката пише само по 1 на ден, защото изсушават кожата и т.н. може и да е от друго, но аз мисля че е от това.![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Да попитам тия тампони само на местата с пъпки ли ги слагате или на цялото лице ?
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На цялото лице.![]()
Много се колебая дали да си ги куппя.Кожата ми е нормална а в областа на "Т" зоната е склонна към омазняване.?.
Ами то точно за това си пише на кутийката да се използва само 1 на ден.
Мажи с крем Бочко, при повечето действа.
Сложих си здравеПървоначално написано от Sintya
Защо мразиш сестра си, та ще и подаряваш тампоните?!
Ооо![]()
По темата-съветът ми е да се консултираш с дермаголог.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ама аз я предупредих какво да прави с тях и съм сигурна, че няма да направи някой гаф.![]()
Какво точно представляват тези тампони? С нещо напоени ли са?![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Да и леко щипе.
Дам,пробвай с крем
Тъп съвет, момичето едва ли в тази ситуация си е мислело да го намаже с пържени картофи !
Това ми прилича на една моя подобна случка, но тъй като не знам какво точно съдържат тези тампони, не мога да твърдя със сигурност че и при теб е така. Та преди няколко месеца бях отишла на дерматолог заради лицето(бяха ми се появили някакви обриви по лицето). Изписа ми някакъв спирт, с който да се мажа сутрин и вечер. Още при първия път, в който се намазах усетих страшно щипане, а когато минаха няколко минути обривите ми от червени бяха станали снежно бели, както каза ти. Уплаших се страшно много, защото щипеше и болеше. Веднага прекратих слагането на спирта и сложих крем Бочко, за да ми успокои кожата. Обаче... ефект нямаше. На суртинта ми беше толкова възпалено. Не можех да се усмихвам, защото ме болеше. Минаха няколко дни и ми се образуваха корички. Не излизах от къщи заради тея проблеми, които си навлякох. И оттогава много внимавам какво си слагам по лицето, защото на тези места, на които ми се образуваха корички и до днес ми стават големи проблеми. Извода, до който достигнах е , че спиртът е бил прекалено силен и ми е изгорил кожата, тъй като белезите още си стоят( е не се забелязват, но аз си ги знам). Та идеята ми е, че в тези тампони може да има спирт, който да е бил прекалено силен за кожата ти.( но не мога да твърдя, тъй като изобщо не знам какво се съдържа в тях). Доскоро и аз използвах продуктите на Гарние, но от онзи случай, за който разказах не слагам почти нищо, защото почвам да си мисля, че всичките тея обриви и глупости, които ми се появиха, са точно от начина по който си третирах лицето( с какви ли не продукти, маски, кремове). И така.... ако имаш някакви въпроси, питай. Ще следя темата.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ!!!!!Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Точно както го описа. Първо ми стана синьо и сега преди ден -два така изсъхна, като кожички и просто се белят. Беше станало едно гадно тъмно петно, но хубаво че просто се обели, а това под него е леко зачервено. От ден два с нищо не съм се мила освен с вода и слагах много крем "Витасин". Приятелките ми ме питаха "Ти изгорила ли си се?"
Ах, милата!Първоначално написано от Rebellion_Angel
Предполага е същото. Не знам какво да ти препоръчам. Просто трябва да мине от само себе си. С каквото и да го мажеш няма да мине по-бързо. Даже те съветвам да го оставиш да диша. Така ще мине по-бързо. Не го чопли, не го пипай. Само се надявам при теб да не стане същото както при мен след това. ПО-горе бях казала, че на тея места сега ми се появяват малки пъпчици, които постоянно се възпаляват. Но се съмнявам при теб да стане така.
![]()
Мерси. При теб останаха ли някакви белези? При мен има сямо зачервяване в момента, ама някакси ще го преживея. Утре дори няма да слагам фондьотен. Първите дни ме беше срам да излизам.
![]()
Белези... Май така като гледам само на едното място, където беше най-сериозно. Но всичко отминава.Първоначално написано от Rebellion_Angel
Благодаря ти много! Бях се панирала, но вече съм спокойна.![]()