.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

И моето лице почина!

R.I.P!

А сега шегата настрана. (Чудя се как изобщо мога да се шегувам в момента?! )

Снощи стана малък гаф с тампоните на Гарниер. На едно място кожата ми побеля. Като сняг. Намазах се с "Витасин" и на сутринта се събудих с ОГРОМНА СИНИНА НА БУЗАТА!!! Лицето ми се бели, чувствам го опънато, синаната ме боли и когато правя някоя мимика чувствам щипане и утре не знам как ще ида на училище. Искам, не искам -фондьотен.

Сега отново се намазах с "Витасин" и подарих останалите тампони на сестра ми.

Давайте съвети как да пооправя бъркотията до петък, че ще пътувам и не искам да ме виждат по този начин. Спешно е.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Голям фен Аватара на girl4eety
    krem zdrave ili bo4ko moje da pomognat
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Нали не си сложила повече от 1 тампон?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Нали не си сложила повече от 1 тампон?

Слагам си по два за ден. Сутрин и вечер, но интервалът между времето е голям. А точно вчера не си бях слагала сутринта. Само вечерта преди "аварията". И до сега нямах никакви проблеми. Лицето ми беше толкова меко. Но има изгледи за подобрение. Вече по средата синината доби телесен цвят, а другото преминава в червенина. Утре ще си сложа коректор+ фондьотен. (Мразя фондьотен по дяволите!)
    Утре ако ме питат, ще кажа, че сестра ми ме е центрирала.

абе човек ти ме отказваш от тея тампони защото мисля и аз да си купя амаааааааа не знам на някой да не му е понесло от тях???
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Цитирай Първоначално написано от PepElqShKaAa
    абе човек ти ме отказваш от тея тампони защото мисля и аз да си купя амаааааааа не знам на някой да не му е понесло от тях???
    Не съм от хората, които казват "Вината е на еди-какво си" и започват вече да бълват огън и жупел по негов адрес. На всяка кожа различно. А и не мисля, че ги използвах много правилно и сега се беля цялата.
    Но определено НЕ го препоръчвам на хора със суха и леснораздразнима кожа.

не знам дали е от това, но ти каза че си ползвала по 2 на ден. на опаковката пише само по 1 на ден, защото изсушават кожата и т.н. може и да е от друго, но аз мисля че е от това.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Да попитам тия тампони само на местата с пъпки ли ги слагате или на цялото лице ?
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На цялото лице.

Град
    Велико Търново
    Много се колебая дали да си ги куппя.Кожата ми е нормална а в областа на "Т" зоната е склонна към омазняване.?.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами то точно за това си пише на кутийката да се използва само 1 на ден.
    Мажи с крем Бочко, при повечето действа.

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Ами то точно за това си пише на кутийката да се използва само 1 на ден.
    Мажи с крем Бочко, при повечето действа.
    Сложих си здраве

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Защо мразиш сестра си, та ще и подаряваш тампоните?!
    Ооо

По темата-съветът ми е да се консултираш с дермаголог.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ама аз я предупредих какво да прави с тях и съм сигурна, че няма да направи някой гаф.

Какво точно представляват тези тампони? С нещо напоени ли са?
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Да и леко щипе.

Дам,пробвай с крем

Тъп съвет, момичето едва ли в тази ситуация си е мислело да го намаже с пържени картофи !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Това ми прилича на една моя подобна случка, но тъй като не знам какво точно съдържат тези тампони, не мога да твърдя със сигурност че и при теб е така. Та преди няколко месеца бях отишла на дерматолог заради лицето(бяха ми се появили някакви обриви по лицето). Изписа ми някакъв спирт, с който да се мажа сутрин и вечер. Още при първия път, в който се намазах усетих страшно щипане, а когато минаха няколко минути обривите ми от червени бяха станали снежно бели, както каза ти. Уплаших се страшно много, защото щипеше и болеше. Веднага прекратих слагането на спирта и сложих крем Бочко, за да ми успокои кожата. Обаче... ефект нямаше. На суртинта ми беше толкова възпалено. Не можех да се усмихвам, защото ме болеше. Минаха няколко дни и ми се образуваха корички. Не излизах от къщи заради тея проблеми, които си навлякох. И оттогава много внимавам какво си слагам по лицето, защото на тези места, на които ми се образуваха корички и до днес ми стават големи проблеми. Извода, до който достигнах е , че спиртът е бил прекалено силен и ми е изгорил кожата, тъй като белезите още си стоят( е не се забелязват, но аз си ги знам). Та идеята ми е, че в тези тампони може да има спирт, който да е бил прекалено силен за кожата ти.( но не мога да твърдя, тъй като изобщо не знам какво се съдържа в тях). Доскоро и аз използвах продуктите на Гарние, но от онзи случай, за който разказах не слагам почти нищо, защото почвам да си мисля, че всичките тея обриви и глупости, които ми се появиха, са точно от начина по който си третирах лицето( с какви ли не продукти, маски, кремове). И така.... ако имаш някакви въпроси, питай. Ще следя темата.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Това ми прилича на една моя подобна случка, но тъй като не знам какво точно съдържат тези тампони, не мога да твърдя със сигурност че и при теб е така. Та преди няколко месеца бях отишла на дерматолог заради лицето(бяха ми се появили някакви обриви по лицето). Изписа ми някакъв спирт, с който да се мажа сутрин и вечер. Още при първия път, в който се намазах усетих страшно щипане, а когато минаха няколко минути обривите ми от червени бяха станали снежно бели, както каза ти. Уплаших се страшно много, защото щипеше и болеше. Веднага прекратих слагането на спирта и сложих крем Бочко, за да ми успокои кожата. Обаче... ефект нямаше. На суртинта ми беше толкова възпалено. Не можех да се усмихвам, защото ме болеше. Минаха няколко дни и ми се образуваха корички. Не излизах от къщи заради тея проблеми, които си навлякох. И оттогава много внимавам какво си слагам по лицето, защото на тези места, на които ми се образуваха корички и до днес ми стават големи проблеми. Извода, до който достигнах е , че спиртът е бил прекалено силен и ми е изгорил кожата, тъй като белезите още си стоят( е не се забелязват, но аз си ги знам). Та идеята ми е, че в тези тампони може да има спирт, който да е бил прекалено силен за кожата ти.( но не мога да твърдя, тъй като изобщо не знам какво се съдържа в тях). Доскоро и аз използвах продуктите на Гарние, но от онзи случай, за който разказах не слагам почти нищо, защото почвам да си мисля, че всичките тея обриви и глупости, които ми се появиха, са точно от начина по който си третирах лицето( с какви ли не продукти, маски, кремове). И така.... ако имаш някакви въпроси, питай. Ще следя темата.
    АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ!!!!! Точно както го описа. Първо ми стана синьо и сега преди ден -два така изсъхна, като кожички и просто се белят. Беше станало едно гадно тъмно петно, но хубаво че просто се обели, а това под него е леко зачервено. От ден два с нищо не съм се мила освен с вода и слагах много крем "Витасин". Приятелките ми ме питаха "Ти изгорила ли си се?"

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ!!!!! Точно както го описа. Първо ми стана синьо и сега преди ден -два така изсъхна, като кожички и просто се белят. Беше станало едно гадно тъмно петно, но хубаво че просто се обели, а това под него е леко зачервено. От ден два с нищо не съм се мила освен с вода и слагах много крем "Витасин". Приятелките ми ме питаха "Ти изгорила ли си се?"
    Ах, милата! Предполага е същото. Не знам какво да ти препоръчам. Просто трябва да мине от само себе си. С каквото и да го мажеш няма да мине по-бързо. Даже те съветвам да го оставиш да диша. Така ще мине по-бързо. Не го чопли, не го пипай. Само се надявам при теб да не стане същото както при мен след това. ПО-горе бях казала, че на тея места сега ми се появяват малки пъпчици, които постоянно се възпаляват. Но се съмнявам при теб да стане така.

Мерси. При теб останаха ли някакви белези? При мен има сямо зачервяване в момента, ама някакси ще го преживея. Утре дори няма да слагам фондьотен. Първите дни ме беше срам да излизам.

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Мерси. При теб останаха ли някакви белези? При мен има сямо зачервяване в момента, ама някакси ще го преживея. Утре дори няма да слагам фондьотен. Първите дни ме беше срам да излизам.
    Белези... Май така като гледам само на едното място, където беше най-сериозно. Но всичко отминава.

Благодаря ти много! Бях се панирала, но вече съм спокойна.

Град
    Cofia
    Нека и твоето почива в мир.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си