/хгх
Това не е нормално!!! От какво те е срам???Щом сте заедно от една година и дори това не е правил, значи не е с теб за такова нещо.Няма от какво да се срамуваш, щом досега сте заедно, той е човека от който най-малко трябва да се срамуваш...!
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
emi 6te ti dam dva saveta
1. Pogovorete kaji mu 4e si pritesnitelna ... che nemojesh ei taka da se sublechesh...
2. kogato ste zaedno i ti napravi usilie otpusni se ...
poe4e ne se se6tam...kusmet mila !!!
Има ли смисъл като няма значение
+1Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
Не виждам причина да се срамуваш и притесняваш..все пак сте заедно от една година,а той не е правил дори това..Отпусни се !!
Това не е нормално!!! От какво те е срам???Щом сте заедно от една година и дори това не е правил, значи не е с теб за такова нещо.Няма от какво да се срамуваш, щом досега сте заедно, той е човека от който най-малко трябва да се срамуваш...!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Не иска много като се има в предвид от колко време сте заедноНа по колко години сте...? Като оставиш на страна това, че те е срам не мислиш ли, че ще ти е поне малко приятно, в смисъл.. едва ли го прави само и единствено за собствено удоволствие..Ако все още му нямаш доверие, то определено не сте един за друг :/
аз съм на почти 16,той на 20Първоначално написано от Echi
не ,не е това,просто ме е срам. и исках да се допитам,дали според вас е нормално да му дам да ги целува,знам че това аз сама го преценям,но все пак....вие ако бяхте на мое място какво бихте направили?Първоначално написано от sexita
![]()
Да, това с годините беше добро уточнение![]()
Ако те е срам от тялото ти, от това да те вижда гол гаджето ти или някой друг ... ами свикни с него. Огледай се, харесай се ... имай самочувствие и така ще искаш да усещаш върхо него красотите, за които е отредено то - красивото ти тяло.То е твое и всичко е в главата ти !
Нормално е след година и той след като е на 20 да иска подобно нещо. Аз дори се чудя как по-далече не сте стигнали ама ... по-добре май)))
Отпусни се, това са нормални неща и са хубави, красиви м/у двама души. Няма да ти ги реже Я, а ще те целува. Нали е твоето момче ?!
да,така е благодаря ти за съветитеПървоначално написано от Izabel
![]()
айде,айде...комплексирала си се от някоя глупост...и аз на това му виках срамПървоначално написано от Titanic_baby
Няма нищо нередно в това приятелят ти да гледа тялото ти!
Ще видиш и по-късно в живота ти,че приемаме всякакви несъвършенства и понякога дори ги прилагаме като плюс!
Приятелят ми няма идеалното тяло,но аз го обожавам...разбираш ли???
мацко после само да не кажеш че си му дала да те целува по гърдите и това е срам,както се беше изказала една съфорумка преди време![]()
секса е нещо нормално в една връзка,стига да не сте сополанковци на по 10-12 години....![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Първоначално написано от Titanic_baby
Боже от какво те е срам и какво по дяволите искаш от момче на 20 години не гърдите ще иска да ти целува ми...... мале....
Недей така.... от 1 година сте заедно, а не можеш да се посъблечеш пред него... Мисля, че тялото ти само ще го накара още по силно да иска да е с теб, а не да го отблъсне, ако продължаваш така скоро и рогоносец ще станеш и без приятел ще останеш. Извинявай ама чак му се учудвам на търпението на момчето...
Нормално е да те е срам , щом никой досега не го е правил с теб... Това е като синдрома на страха - нужен е един опит , за да се преодолее и предотврати'Пусни му' един път да те целува , ще му стане готино , предполагам и на теб ... така и двамата ще сте доволни :P А след време като правите и секс ще се сещаш с насмешка как не си му давала да те целува и гали по гръдлетата
![]()
.
Била съм в сходна ситуация с тази разлика, че и аз и той бяхме на 19-20. Просто сексът не беше на въпрос никога, а и аз и той имаме грозни белези по тялото и се срамувахме да се съблечем. Беше наистина много трудно, защото винаги има страха да не те отхвърлят заради някакъв дефект, а при нас те са очевадни. Е, не стана нищо подобно...приехме нормално голотата си, а аз го обичам още повече, защото и той не е перфектен, както и аз не съм.......Просто се отпусни и знай, че той ще те обича, ако ще да имаш трето зърно или гърди колкото мандаринки......Щом е с теб 1 година и не сте правили секс, значи ти, а не тялото ти го вълнуват.
+100. СЕкса не е табу, ако има сериозна връзка и чувства. А какво остава за докосването и целувките и всеки вид любовна игра... :PПървоначално написано от rubi
не сте добре, тоя на 20 години и 1 година не те е докоснал...
1-во съгласна съм, че е нормално да го прави той и на теб да ти харесва...
2-ро не се комплексирай на тази тема (въпреки че и аз от части го правя...), но като знаеш, че те обича, че държи на теб и т.н. е нормално да иска и да му го позволиш... Просто се отпусни...
И къде ги намирате тия мъже ( без лоши чувства, само може би малко завист за търпението и нежността... ) =D> браво
Първоначално написано от sexita
+1
Приятелят ми също не е с идеалните форми, а и аз самата не съм.... Обожавам да прави нещо с тялото ми и не ме срам![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
ти се радвай , че само това иска от тебе .. все пак той е на 20 а ти на 16![]()
![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS