.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: к

Hybrid View

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    И аз имах подобен проблем, но се срамувах, защото имам супер малки гърди, не за друго. Той ме съблече за първи път когато ходехме от почти година и 3 месеца, и не се опъвах, но преди това много пъти бяхме говорили на тази тема. И все пак-просто му се довери, ама наистина му се довери, и се отпусни в ръцете му, той е твоето момче Късмет и приятни изживявания (и само да си знаеш, той иска да ти направи нещо мнооого хубаво )

ам според мен не сте 1 за др или нз... ходите от 1 година а не му даваш нещо толкова нормално ... до сека трябваше секс да сте правили това си зависи от мен но ти казвам това си е нещо нормално... особедно за момче на 20г...

Той е на 20 , ти се радвай че друго не ти иска , ако беше с мене ехее ....
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

e kak taka 1 godina ste zaedno i neste se vijdali goli Oo kav e toq pi4 toi ili shiba drugi ili neznam kvo haha zemi mu dai veche da ti celuva gardite ina4e shte zeme da hodi pri drugi

Град
    В нас
    Ако цоките са ти "50 стотинки под мушама" не се притеснявай... всеки ги обича различни,а като гледам май не си разбрала как ги обича...онзи..твоят

shte ti go kaja taka. Toi e na 20 pravil e sex ako tva ne mu dadesh nqkoq druga shte mu go dade i samo ti gubish a shtom imash cici i 1 god ste zaedno nqma ot kakvo da se pritesnqvash obzalagam se che shte ti haresa kato go napravi no puk ako ne se chuvstvash gotova prosto mu go kaji i da spre da te pritiska

Алкохола мн помага то 1 път преминиш ли тази бариера и ще ти е много по-лесно по-нататък :P хайде успех и недей държа мъжа си на сухо

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от slash_91
    shte ti go kaja taka. Toi e na 20 pravil e sex ako tva ne mu dadesh nqkoq druga shte mu go dade i samo ti gubish a shtom imash cici i 1 god ste zaedno nqma ot kakvo da se pritesnqvash obzalagam se che shte ti haresa kato go napravi no puk ako ne se chuvstvash gotova prosto mu go kaji i da spre da te pritiska
    той е девствен

Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    Цитирай Първоначално написано от slash_91
    той е девствен
    Сигурна ли си
    Но все пак и той си има нужди и тва че е девствен (евентуално) не трябва да те прави сигурна че друга няма да те смени в леглото .....
    Вземи му дай ..... и не само да ти целува гърдите , ами му задоволи всичките потребности на момчето , ще останете доволни и двамата , не сте малки (то само на ръчна не става )
    Преди да запалиш огън в някого помисли как ще го гасиш!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе Девствен ... гъза му е девствен .... и ушите ... я марш с краци към небето ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Абе Девствен ... гъза му е девствен .... и ушите ... я марш с краци към небето ...
    Абе извинявай,ама какво знаеш ти а?
    Не познаваш никой от двама ни,така че на говори на изуст!
    ДА девствен е,в което съм напълно сигурна.Казвал ми е ,че са му предлагали,но той отказал,защото първия път е искал да му бъде с човека,когото обича.Не всички са такива мухлиовци,ебачи и използвачи,както смяташ.И някой спомена ,че при друга щял да ходи.
    АЗ пределно ясно му обясних ,че ако иска да е с мен,ще трябва да си почака доста.Пък и не го задължавам.И затова той ми каза ,че иска да е само с мен и ще чака ,колкото е нужно.
    Това ,че ти си човек,който мисли само как да мине поредната бройка за 1 нощ,не означава че всички са ,като теб.
    И пак ти казвам,че не познаваш никой от 2-ма ни,така че ако искаш да си даваш мнението давай по темата,а да ти припомня,че тя не е дали приятелят ми е девствен или не.Аре Довиждане

Отпусни се, нали сте само вие в 1 стая без никой друг

Град
    Burgas ;]
    абе не се притеснявай все пак щом той е с теб харесва тялото ти и...а това,че ти се смуштаваш от гърдите си е комплексарска работа.Никой не е идеален помисли,че и той може да се притеснява от нещо все пак щом ще му е за пръв път..
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

Няма от какво да те е срам ..а и щом сте от 1 год заедно ..от какво се срамуваш??и мен ме беше срам когато се съблякох за 1ви път пред гаджето ми ..но осъзнах че няма от какво да ме е срам ..се пак т0й ми е гадже ..бъди силна и му позволи ..радвай се че не е някой друг ..до са да те е скъсал ..
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Докато ТИ не се научиш да харесваш себе си , не очаквай от другите да те харесват ... Няма наистина НЯМА от какво да се срамуваш ... Освен ако едната не е по - голяма от другата
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

момчето с което спах за първи път и обичах беше също на 2о а аз също бях на почти 16 закво отворих точно тая теба деба бяхми заедно 4 месеца тогава решихме че трябва да го направим... и го направихме .. и мен ме беше малко срам се пак трябваше да ме види гола обаче като допря устните си до тялото ми ... ми падна пердето искам си го уеееее Обичам го до болка мамка му дайте ми съвет как да си го върна моля ви заряза ме зарди кучка на 21 била по разкрепостена от мен в леглото на 16 съм .. какво иска от мен .. немога да съм като 21-годишна путка
    относно темата ... еми позволи му и ще ти хареса...

Град
    зад ъгъла

Re: Срамувам се

Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    С приятелят ми не сме правили секс.Той иска да ми целува гърдите,но ме е срам да ме гледа така и отказвам,а той ме обвинява ,че му нямам доверие.ЗАедно сме от 1 година. Хем не искам да се съблека,хем не искам на него да му е кофти.Дайте съвет!

т.7
    krem4et0
    Стискаш зъби,събличаш се и му даваш да прави каквото си иска, след като почне да действа ,а на теб ти стане хубаво,ще видиш на него една физиономия като на дете ,на което туко що са му подарили магазин за шоколад и последния модел количка с дистанционно управление...вярвай ми това ще те накара да забравиш срам и притеснение,а след това ще искаш още ,и още ,и още и още и ..и ..и... ииииииииииииииииии още.
    Play hard,go PRO!

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    А бе момиче,не мога да разбера къде е проблема.. да няма той да стои от страни и да те гледа ка ксе събличаш. Естествено той ще го направи и няма да те зяпа с отворена уста. Я се поуспокой!! Само двама мъже са ме виждали гола /на 18 съм/ и да ти кажа честно... и в двата случай ме беше срам.. но когато знае момчета какво и как да го направиуповярвай ми ще забравиш и срам и притеснение. А другото е че сте заедно от 1 година... сегашният ми приятел е на 21 и сле заедно от 7 месеца... на около 1-2 месец спахме заедно, а той ме видя гола може би на 2-3 седмица откакто се познавахме.Може би някои ще ме упрекнат.. но при нас нещата се развиха много бързо.
    Мило момиче,ще видиш че ласките и секса са като наркотик... така че му разреши.. нищо няма да загубиш,по-скоро обратното само печелиш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    я го дай малко по отпуснато...смисъл както казаха по горе 1 година изобщо не е малко и ти си се доказала че си от малкото останали нормални момичета...и той е доказал че не е с теб само заради едното... (знаеш си) .. така че мисля че няма от какво да се срамуваш...отпусни се другия път дай му шанс малко да ти се порадва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си