.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Как се слага презарватива ?

Обращам се кам момчетата коита са го правели да дадът савет как се слага презарватива ?

Град
    в мечтите ти
    В кутийките има подробно описание
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Абе вие темите не ги ли четете преди да питате нещооооо?!

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Батенце за тебе нема ли WOW или нещо подобно, че си се загрижил как се слага презАрватив.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Цитирай Първоначално написано от traka
    +1 Има доооООооООоста такива теми................

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...353631#2353631
    те ти конкретната тема
    и влез да прочетеш "обща сексуална култура" може бая да ти е от ползаааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    София
    Абе първо да прочете някоя книжка, повече ше му е от полза.

--------------

Поредната такава тема

Ти сериозно ли ?
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Абе като се замисля нас в 8-ми клас ни водиха в ХЕИ-то да ни показват оразователни филми за това и ни караха на една стойка презерватив да поставяме... тва мит ли е вече или сегашната Образователна система въобще не се интересува от сексуалното възпитание...

еми не ни учат и реших да се обарна кам вас ония форум помогна и затова мерси

Град
    Ямбол
    Прос народ ...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    София
    Абе като се замисля нас в 8-ми клас ни водиха в ХЕИ-то да ни показват оразователни филми за това и ни караха на една стойка презерватив да поставяме... тва мит ли е вече или сегашната Образователна система въобще не се интересува от сексуалното възпитание...
    Тва кога е било, по Тошово време ли? Тия истории ги няма от 10 години.

--------------

Цитирай Първоначално написано от CanyH

Стига де вярно, че съм на 22 ама пък ти ме направи...

Ми преди 8 годинки е било и не е по Тошово време(бягат ти около 20 години) а и тогава секса и въобще мисълта за това сигурно е било наказуемо

Не, майтапа на страна. Много е тъпо наистина ако вече в клас няма разискване на тази тема (секс и т.н.), просто е жалко в цял свят да му обръщат внимание е в България да го превръщат в нещо за което няма смисъл да се говори... за това децата са объркани и правят аборти на 11/12... Просто е факт, че тази тема вълнува всички в пубертета и редно да и се обръща по задълбочено внимание. Не мисля, че има тийнове, които да не се интересуват от секс-а...

Re: Как се слага презарватива ?

Цитирай Първоначално написано от jus7chy
    Обращам се кам момчетата коита са го правели да дадът савет как се слага презарватива ?
    Абе аз съм момиче ,ама ми прави впечатление,че момчета много се кефят като им го сложиш със уста презерватива.

Опа добър ден

Абе няма да те питам как става, че още се опитвам да си го представя

Шегичка, не ми се случвало да се опитвам да го правя... а и вкуса на гума не ме кефи, ма няма да му помогнем много с това, че сега ще изпадне в мисли, къде да я намери тая дето може да го направи вместо него

Опа добър ден

Абе няма да те питам как става, че още се опитвам да си го представя

Шегичка, не ми се случвало да се опитвам да го правя... а и вкуса на гума не ме кефи, ма няма да му помогнем много с това, че сега ще изпадне в мисли, къде да я намери тая дето може да го направи вместо него
    Да бе права си ..къде ли го замесих и аз

хаха незнам ма сега ще пуска нова тема....

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Прос народ ...

просТ

Аре всички за кво почнахте да псувахте момчето... Вие много ли сте знаели отначалото на сексуалния ви живот?

Представям си колко е тъпо - отваря си темата момчето и гледа някви тъпанари, дето не могат да му помогнат, ама пускат тъпи коментари "Ти сериозно лиии", " " и подобни... Като нямате кво да кажете, по-добре си трайте, ЗАЩОТО
    1во - даам, всички знаем че просто трупате мнения
    2ро - не сте по-умни, ама изобщо
    3то - злобни сте и се излагате; интелигентния човек не би подходил така към тази тема, колкото и "елементарна" да е.

Хората от БЧК (български червен кръст) неслучайно правят шествия, често спират случайни минувачи и ги учат да поставят презерватив...

[12:11:02 PM] приятелка, членуваща в БЧК каза: em te mn malko hora znaqt kak se slaga prezervativ pravilno

http://www.youtube.com/watch?v=Q2HZkMjWyp8

Най-важното е да държиш резервоарчето, за да не си сложиш после презерватива и то да е пълно с въздух (това причинява пукане, късане на презерватива и може да стане неприятен инцидент...) и да го слагаш от правилната страна (навитото да е навън, за да можеш правилно да го развиваш надолу и да не ти стяга много)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на VeSna
    Ми аз мин. година завърших - при нас не беше мит, но аз кат бях в 12 клас и ни събираха (8-12) и директора казва:
    "Хайде деца, вие ще се опитате, другите са вече големи и трябва да знаят как!" и посочва момиче от 8-класничките и и дава презерватива.
    Казва й - какво се чудиш - опитай! Не е трудно!
    А тя - Аааа не, аз се чудех с ръце или без да го направя....

Паднахме от смях (въпреки, че е трагично...)

напарво си е забавно

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Ние миналата година в час по биология слагахме на един дървен макет. Аз тогава вече бях слагала и на истински де Но дори и преди това са ни обяснявали как става.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Лесно!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

ОМГ бате твойте теми избиват рибата в аквариума
    А по темата...
    Има хиляди клипове във по - известните видео сайтове , провери .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си