- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 момиче
Здравейте отновоЕдна интересна истроийка:
Има 1 момиче, което преди месец ми направи впечатление. Забравих да кажа, че тя е от мойто даскало. Та направи ми тя хубаво впечатление и близо седмица почти всеки ден си мислих за нея и я виждах всеки ден. След това забравих за нея и не я виждах. Ставам неска, закусвам си, доспивам си и като станах, не знам защо се сетих за нея. И чудо-поне 10 пъти се засякохме в коридорите. Случайност ли е това, или е нещо като знак? Какво ще ме посъветвате, да се запозная ли с нея?
Помисли си че сте гаджета и о чудо може и да станете![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
пхахахахахахахахахахахаха ха, направо станах на кайма от смяхПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
как може да имаш толкова забило чувство за хумор
![]()
![]()
![]()
Ами.. говори с нея.. смисъл запознайте се иаксайте си скайп ала-бала (: виш така си е най-ленсо вместо да седиш и да я гледаш!!!
Просто намери удобен случай да се запознаете или пък потърси общи познати![]()
Успех!
ми..да ти кажа не ми се вярва много изведнъж да си я забравил при положение че всеки ден я виждаш..така харесването ти да изветрее..чудна работа...
може би си мислиш за нея защото искаш нещо да стане..съвпадение..
ами запознайте се ала бала..и може да се върже нещо м/у вас....
![]()
mi da,zapoznaite se,neska otiva6 pri neq i se zapoznava6 i posle i iska6 skype,tel i t.n. posle idvat sre6ite i t.n.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Запознай се с нея! Задължително!
П.п. При мене е същата историйка, ама аз нямам смелост да се запозная с него...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ми запознайте се.Може акосе засечете в сладкарницата да и купиш една баница![]()
![]()
![]()
+954Първоначално написано от KillSwitchEngage
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
syjalqam 4e pi6a na takyv ezik... ne sum vku6ti
taka... ami mislq 4e ni6to nqma da zagubi6 ako se zapoznae6 s neqnqma slu4aini raboti.. az sum na tova mnenie
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ами,запознай се с нея.Може пък и да си допаднете и да излезе нещо между вас.![]()
П.С. В кое даскало учиш?![]()
много си проз чесно... ако е хубава запознай се, може трудно да отказва момичето![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еййй мноо си "проз" ти каамспоред мен не че през другите дни не се засичате миии може бии просто не си се сещал за нея и не си го забелязал.....илиии пъък всеки ден се сещаш за нея ама не вс ден се засичате ..илии пък е някфа случайност...от тдз пък аз :P ай стига толк0з философия от мене ..
![]()
What g0od is a [color=violet]
Нормално е да се засичате.. може би си искал да я видиш ии то е станало ;д .
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
И при мен е така, само че при мен е "с нея"Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Иии после ест кажи кво е станало, как е минало..![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от Silvеto
![]()
Ако гажето е яко запознайте се!То и аз все се сещам за едно момче всеки ден поне по 5 пъти,но за това че е толкова грозен,че не мога да го забравя просто!
За змаците не знам,но иди да се запознаеш с нея,щом ти харесва.
не пропускай шанса...
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
няма нищо лошo да се опиташ поне да се запознаеш с нея а с времето да излезете, да се опознаете и виж ти - може да стане нещо. Опитай - нищо не губиш![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
не си изпускаи шанса![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
хахахахах ..много ясно, че е случайност ..просто учите в едно и също училищеи може би имате часове на един етаж
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от Weeder
Много си тъп бе, трябвало е да се запознаеш с нея още преди 1 месец, щом се е минало толко време няма смисъл да се запознаваш с нея.