.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Аз вече казах каквото имах по-нагоре...
    Не съм го казала за интрига...честно да си кажа..беше от искрено възмущение.
    Къде съм клюкарствала и спорила толкова много...след като нямам време на влизам вече...не знам...
    Може и да има теми които винаги ще са горещи за мен...като тези за абортите...но аз се занимавам с това и ми е трудно да оставя нещата да си течат покрай мен. Нещо като кауза ми е...
    Мненията ти...да...признавам има и смислени,но като че ли са от скоро...
    Лично бях с ужасно критично мнение за теб и ЛИЧНО съм трила постовете ти. Виж ми IP-то за информация и малко се освети.

Нека си модератор...аз мисля,че имаш шанс,точно за това...
    Защото аз нямах шанс и трябваше да правиме шмекерии и да замазваме очите на недоволните за да ми се даде шанс.
    Имах права...не 1-2 седмици...ами години...но просто...това сякаш не бях аз. Тази скритост уби голяма част от интересът ми към форума...малко трудно е да бъдеш 2ма човека на веднъж.

И...сериозно...имай си ги правата...за мен не е толкова важно...аз сама се отказах от моите (нямах възможност да отделям време за форума и си личеше,а и по-горе споменах друго)и без да си кривя душата...за това онзи ден се ядосах...защото не исках точно ти да заставаш на моето място.
    Дано си достоен все пак...Успех,пак
    Да не се възбуждаш от многоточието?
    Защото, ако е така...

Град
    Асеновград, България
    Такова решение сме взели. А и след като минахте на ЛС...
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си