- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- MakeMeLaugh - модератор
Тая пък не й се живее щот не може да е с рязан тучин.
Пууу, ми мри тогава.
Хората не могат да се оттърват от тия ти се натискаш да си с такава.
За добро е да знаеш!
Кво се впрягаш на 15-годишни "компетенции".
Иж всичките бяха много ебливи, ся станаха девствени философи.
Баси смешковците
Иииууу
Това да се измиеш х*у или п*нтата само с вода си е жива ебавка с партньора.. блах
Квото и да си говорим само вода нищо не прави, пък и не дезинфикцира напълно.+1
milotoGIRL4e написа:
Еми не ги харесвам, даже хич.. расистка съм...Е че малки и яки дупенца.
Не щем самосвали..
Да позная - ти си втори вид ;дХубава е да Wink
Само, че тия рокли им отива да имаш по-така бюст понеже е по-открита. Иначе става неприятно за окото.
И донякъде прикрива, ако имаш леко коремче. SmileЕгааати смотаните курвета дето има тука.. не знаех, че сте толкова лесни и то без тарифа.. промоция лол
Как може да сина 15-16 и да имаш повече от 2-3..
Те хората ходят се е*** безразборно, ама поне пари вземат.. пък вие хем си пускате п*тките лесно да ви шибат хем сте бедни като мишки.. те тва е да си прецакан ;д;д;дГлупава кранта авантаджийка. Ако попаднеш в същата ситуация, с кеф ше ти ритна бастуна.cherinka написа:
ми.. и аз съм ходила до магазина и не са ми стигали пари за хляб и съм се връщала разревана, и съм искала на заем 5-10 стотинки от приятелки да си купа хляб..
не знам кво да кажа.. оф
-=-
По принцип както казаха с нищо няма да помогнеш като цяло..
И аз винаги преценям хората, ако е някой смукач авантаджия просто ще го подмина или ще излезна от магазина.
Но ако си личи, че просто е някакъв дядо миличък както каза бих му купил няколко яйца и дори бих му дал някой лев поне веднъж да се почувства поне малко щастлив и неотхвърлен. Правил съм го и ще го правя. С няколко лева няма да забогатея, дори ще получа повече Smile
Чувствам се по-пълноценно и ми олеква като го правя Smile И се чувствам добре, че щом съм помогнал поне малко значи имам достатъчно Smile
да продължавам май няма и смисъл...![]()