Първо да благодаря затова, че има цяла тема само за мен, ще се чувтсвам като у дома си ;р

Сексита, сексита... винаги ще си останеш интригантка (неведнъж съм го казвал).
Не помня тема, в която ти да не завържеш интрига, спор или клюкарстване.

Да, критичен съм.
Да, човек със силен характер съм.
Както всеки има право на мнение, така и аз имам.
За да съм писал такива мнения е имало причина.
Що не копира и мненията на авторите в темите, които съм писал да видиш поради какви абсурди съм го казал по този начин? Хм.

Мисля, че в 90% от случаите съм бил полезен и съм показвал реалната ситуация на нещата, така както са, за да се поправят. Нали все пак трябва да дам съвет, а не подмолване.

Окей, приемам грешката за това, че съм груб на моменти. Ще се опитам да я поправя. И си цитирала има-няма 10 коментара от всичките 2000 мнения, всеки си има моменти и периоди, както всеки човек и неща, които ненавижда, както ти коментира в темата за абортите и не беше много мила и точна (но разбирам защо, с това си се борила).

Относно модератоството - постоянно модерирам, но не се издавам. Как живя тези 3-4 дни досега с моето присъствие, нещо нередно ли откри, ощетена ли си?..
Не съм тръгнал да се правя на шеф и не съм го правил. Никога не съм писал, че искам да ставам мод. Насила нещата не стават. Затова като видях, че имам подкрепа от определени хора, които смятам за важни се съгласих.

След като го раздаваш ангел, защо ти не си на моето място, а са те свалили дори.
Ако има достатъчно голям вот на недоверие ще се оттегля, но да е обективен и основателен. Не мисля, че ще се събере (не се надувам). Щото понякога казвам неудобната истина, това е

Благодаря за "подкрепата" ти. След всеки такъв спор се чувствам по-духовно извисен ;р
Приемам всякакви критики и похвали, но както казах основателни, не за щяло и нещяло от несериозни хора, с несериозни теми.