.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    наще емота сааа педофили ..... гейове ....... сичко взето заедно мразяяяя ги тея от мойто даскало

Цитирай Първоначално написано от style08
    не искам психолог! не съм луда..
    искам да се режа само за тва мисла но ме е страх..не искам да умра а само да минава времето в у-ще и като съм зле
    момиче, луда си, просто не го осъзнаваш.....хахаха бати лапешките истории. А за да ти минава пълноценно времето в училище вместо да са режеш и да станеш цялата на грозни белези по-хубу фани някой учебник барем излезе човек от теб.
    Fuck you You fucking Fuckers

Цитирай Първоначално написано от depressedgirl
    аз сам емо и мисля че имате погрешна представа за емотата
    тези които се режат го правят защото нещо им хлопа и защото е пуснат некакъв слух че емотата се режат и някои кат иска да се реже и вече е емо
    емо не означава депресиран,просто много емоционален човек
    всеки понякога му е било гадно,плакал е и кво ли още не
    и емотата са същите просто те по трудно го преживяват
    емото е повече стил от колкото човек
    всеки човек е различен,така че ......
    Повечето емота се мислят за такива защото се обличат така,но не са...
    а тези които се режат се мислят за емота защото някой им е казал да се режат а и повечето дет се режат са некви 13 годишни който още не знаят какво е живота
    и аз сам минала през гадни етапи и кво ли още не мн съм страдала но не заради това сам станала емо или пък съм почнала да се режа
    станах емо защото ми харесва музиката,обличането и защото съм мн емоционална лесно се сърдя,разсмивам
    просто се чувставам емо,но не се режа
    това не е смисъла на емото
    много мои приятели ,дори гаджето ми отначалото ме мислеха за откачалка,че се режа,че само рева ма кат ме опазнаха казаха че това което чуват за емотата не е вярно всичко е много по различно
    Така че ти няма смисъл да се режеш,пак тез ''емота'' им кажи да се замислят малко
    Боже до де стигна младежта,некви се режат в училище и после емотата за кво имат лоща репотация ем за кво заради некви неоринтирани
    Мога да кажа че ти се си никво ама никво емо аз съм 100 пъти повече емо о теб..макар че казах че не съм. Тея които не се режат и се разсмиват лесно (като теб) са прости и тъпи фешъни ..мода която е плъзнала навсякъде и която след 5 години и помен няма да има от нея! Мога да кажа че косата ми не е точно като емо..не се гримирам дори..само съвсем леко.ако ме видиш неможеш да кажеш че съм емо.Но всъщост искам да се режа,депресирана съм и то постоянно,в училище не съм се усмихвала и един път..само се разплаквам от най малкото нещо..по нататък ще си купя дрехи и всичко необходимо защото заслужавам да ги нося..но тва не ми пречи да се режа от сега
    боже обади се самоубиеца бе не се обаждай кат не знаеш познавам емота и не са трагнали да се режат туй че си неква пикла дет още не може сама да се изпикае сама и гледа да копира от другите и иска да привлече внимание мен това не ме топли
    не съди ква съм защото не ме познаваш
    и повярвай емо съм,това че ти не знаеш кво точно означава това е друг въпрос
    това е стил а не рязане

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

тези които се режат го правят защото нещо им хлопа и защото е пуснат некакъв слух че емотата се режат и някои кат иска да се реже и вече е емо
    а тези които се режат се мислят за емота защото някой им е казал да се режат а и повечето дет се режат са некви 13 годишни който още не знаят какво е живота
    и аз сам минала през гадни етапи и кво ли още не мн съм страдала но не заради това сам станала емо или пък съм почнала да се режа
    станах емо защото ми харесва музиката,обличането и защото съм мн емоционална лесно се сърдя,разсмивам
    много мои приятели ,дори гаджето ми отначалото ме мислеха за откачалка,че се режа,че само рева ма кат ме опазнаха казаха че това което чуват за емотата не е вярно всичко е много по различно
    Така че ти няма смисъл да се режеш,пак тез ''емота'' им кажи да се замислят малко
    Боже до де стигна младежта,некви се режат в училище и после емотата за кво имат лоща репотация ем за кво заради некви неоринтирани
    Мога да кажа че ти се си никво ама никво емо аз съм 100 пъти повече емо о теб..макар че казах че не съм. Тея които не се режат и се разсмиват лесно (като теб) са прости и тъпи фешъни ..мода която е плъзнала навсякъде и която след 5 години и помен няма да има от нея! Мога да кажа че косата ми не е точно като емо..не се гримирам дори..само съвсем леко.ако ме видиш неможеш да кажеш че съм емо.Но всъщост искам да се режа,депресирана съм и то постоянно,в училище не съм се усмихвала и един път..само се разплаквам от най малкото нещо..по нататък ще си купя дрехи и всичко необходимо защото заслужавам да ги нося..но тва не ми пречи да се режа от сега
    боже обади се самоубиеца бе не се обаждай кат не знаеш познавам емота и не са трагнали да се режат туй че си неква пикла дет още не може сама да се изпикае сама и гледа да копира от другите и иска да привлече внимание мен това не ме топли
    това е стил а не рязане
    пикла си ти..тъпа фешънка която се мисли за емо.. смеейки се като луда на всичко и подръжавайки на стила ЕМО не е да си само емоционален..защото мн хора са емоционални но НЕ са емота! Баща ми например е такъв..тва емо ли го прави такива ги знам..ти не можеш да ми дадеш съвет щото не си никво емо! прочети малко за емотата и ще видиш че всички се режат (говоря за иснинските) после някои се самоубиват. напиши емо в google и ще видиш. ти си фйешъън и нищо повече

...
    Офф, к'во си дошла тука да ми се фалиш колко си депресирана и колко искаш да се режиш, аре мани се с тоз малоумен стил, като си такова емо ходи да киснеш в ъгъла и да си чепкаш китките. Ако си мислиш, че това е нещо с което да се гордееш, жестоко се лъжеш.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    на тва не му ли мина модата

Цитирай Първоначално написано от Luvcraft
    ...
    Офф, к'во си дошла тука да ми се фалиш колко си депресирана и колко искаш да се режиш, аре мани се с тоз малоумен стил, като си такова емо ходи да киснеш в ъгъла и да си чепкаш китките. Ако си мислиш, че това е нещо с което да се гордееш, жестоко се лъжеш.
    къде видя да се хваля бе смешен писна ми от такива кат теб

Цитирай Първоначално написано от psychopath
    НЕ не е! умри от яд

алоо докато тъпото Емо не съществуваше никой нормален емоционален човек не си беше помислял да се реже!!!ако беше така половината от моето поколение трябваше в момента да е в гробищата....ми ние също сме емоционални,но емоционални не депресирани идиоти с гюлета в главите и мисли за рязане и тъп стил,мязащ на гробищен!!
    ето ви малко синоними на думичката "емоция" от където произлиза и "емоционален":
    - вълнение
    - възторг
    - радост
    - ентусиазъм
    - чувство
    - патос
    - пламенност
    - прочувственост
    - вълнение
    - възбуждение
    - екстаз
    - възторг
    - радост
    - ентусиазъм
    - сантименталност
    - усещане
    - страст

сега тези ЕМО-вци които много знаят и много разбират да ми покажат къде между тези синоними видяхте рязане на вени,депресия,смотан стил и въобще тази измислица,която е днес в училищата?
    да да знам....ще ми кажете че е стил,музика....дрън дрън....

сори за грубото поведение от моя страна
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat
    АЗ СЪМ ЕМО
    и съм 8ми клас
    проблем ли има някой ?
    ще ви обърна капачките на коленете наопаки, ясно ?
    де дее ква си зла
    гадна кучка съм
    някой иска ли да си пишем по скайп ?
    Не мерси.

[ето ви малко синоними на думичката "емоция" от където произлиза и "емоционален":
    - вълнение
    - възторг
    - радост
    - ентусиазъм
    - чувство
    - патос
    - пламенност
    - прочувственост
    - вълнение
    - възбуждение
    - екстаз
    - възторг
    - радост
    - ентусиазъм
    - сантименталност
    - усещане
    - страст

и на таз дет иска да се реже дет направи темата малко да се образова и да порасне и после да говори
    и да ти кажа знам много повече за емото отколкото ти някога ще знаеш аз от почти 2години съм такава
    и никога не съм била фешънка и никога няма да бъда

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Цитирай Първоначално написано от rubi
    [b]алоо докато тъпото Емо не съществуваше никой нормален емоционален човек не си беше помислял да се реже!!!ако беше така половината от моето поколение трябваше в момента да е в гробищата....ми ние също сме емоционални,но емоционални не депресирани идиоти с гюлета в главите и мисли за рязане и тъп стил,мязащ на гробищен!!

ми кво да ти кажа..ти в 90-те ли живееш минаха отдава кво ми сравняваш твойто време с нащо модата се мени и фешъни нямаше а сега са навсякъде и емотата не са само емоционални както оная depressedgirl..(която не е никво емо) те са емоционални и депресирани постоянно или почти постоянно!. От депресията следва отчаяние,рязане и самоубииство. тея думи няма да ги намериш при емоционален..и никъде не съм казала че емоционален е да си емо тва го каза оная фешънката

Застреляйте емотата, да ви бъдат благодарни.Тъкмо няма да се мъчат с рязане.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    [b]алоо докато тъпото Емо не съществуваше никой нормален емоционален човек не си беше помислял да се реже!!!ако беше така половината от моето поколение трябваше в момента да е в гробищата....ми ние също сме емоционални,но емоционални не депресирани идиоти с гюлета в главите и мисли за рязане и тъп стил,мязащ на гробищен!!

ми кво да ти кажа..ти в 90-те ли живееш минаха отдава кво ми сравняваш твойто време с нащо модата се мени и фешъни нямаше а сега са навсякъде и емотата не са само емоционални както оная depressedgirl..(която не е никво емо) те са емоционални и депресирани постоянно или почти постоянно!. От депресията следва отчаяние,рязане и самоубииство. тея думи няма да ги намериш при емоционален..и никъде не съм казала че
    емоционален е да си емо тва го каза оная фешънката
    ами набор 89 съм .....започнала съм училище 95 година и съм завършила 2007 .......
    в нашите випуски нямаше такива изгъзици.....имаше всякакви други,но всичко си беше в границите на нормалното!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

това е стил а не рязане
    пикла си ти..тъпа фешънка която се мисли за емо.. смеейки се като луда на всичко и подръжавайки на стила ЕМО не е да си само емоционален..защото мн хора са емоционални но НЕ са емота! Баща ми например е такъв..тва емо ли го прави такива ги знам..ти не можеш да ми дадеш съвет щото не си никво емо! прочети малко за емотата и ще видиш че всички се режат (говоря за иснинските) после някои се самоубиват. напиши емо в google и ще видиш. ти си фйешъън и нищо повече
    Леле бахти насраното лапе тва style08 бахти смотаното пикле малко.. тва емото да не е месарница е да ти ям логиката щом се накълцаш и си ве4е емо пфф.. ! и ти пък кво против фешаните имаш е лапе.. ! и ти не знаеш за кво ама ги мразиш.. ! мноо ме дразнят етакива насрани лапета дето даже незнаят за кво споряд ама продължават и то само по форуми,скаип ама наживо даже се криете като мравки щото тука никои не ви познава и аиде... сери като луд ! То след няколко години България ще стане на лагери.. емота,рапари,фешани,метали, 4алгаджий,и т.к !

Като си тръгнала да се самоубиваш никои няма да те спре..

Същност отначало ми харесваше ЕМО-стила само косите и малко дрехите им,но не и начина им на живот..На скоро обаче като бях на една екскурзия и попаднахме на ЕМО-та и те се оказаха супер надути и ни казаха "Ко ма гледати толкоз" и то по-супер отвратителен начин..Знам,че доста от младежите от днешното време също ще го кажат,но вече си промених мнението за тях...предпочитам чалгаджиите,те поне са по-весели от ЕМО-тата!!!Всъщност не ме интересува кой бил емо и кой бил фешън всеки си избира какъв да бъде живота му,но някой ден като се обърнеш назад просто ще видиш ,че твоя ЕМО живот е бил супер скучен и това да си сред модата-защото ЕМО е може би най-новата мода сред тиинейджърите-не означава,че си нещо повече от другите!!
    А това за рязането на вените ... даже нямам и думи.. [-o<

АЗ СЪМ ЕМО
    и съм 8ми клас
    проблем ли има някой ?
    ще ви обърна капачките на коленете наопаки, ясно ?
    Хаха тва ме разби просто...

Гръмнете се ве смотани Токио Мотелярчета. Някфи на по 12 13 години дето разправят че пънка идва от емото и са пълни гейове са плъзнали насякаде.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    НЕ не е! умри от яд
    нямам намерения да умирам

Emi nai-dobre shte e da si odrejesh venite zashtoto spored men ti ne zaslojavash da jiveesh i ti pojelavam da hvanesh hiv kato se rejesh

Цитирай Първоначално написано от dazz
    Emi nai-dobre shte e da si odrejesh venite zashtoto spored men ti ne zaslojavash da jiveesh i ti pojelavam da hvanesh hiv kato se rejesh
    da ti umre semeistvoto be!!!

Цитирай Първоначално написано от dazz
    da ti umre semeistvoto be!!!
    Аве пикле смотано.. спри да храниш по големите от тебе щото ти още хал хабер си нямаш от нищо ! нау4и се първо сама да ходиш до тоалетната после ни говори глупостите си ! Ем незнаеш ама спориш,ви малките сте много големи злета.. кат видите някои и веднага го копирате и ве4е и ви станахте големи емота,рапари,фешани те още не знаят думите кво зна4ат ама споряд.. ! ае умряло пикле като си толкова отворена я ми кажи какво е фешан ? а а а а ?

олеле...немога да повярвам че има хора като този,създал темата....аве детенце...какво толкова гадно ти се е случило че да си в депресия и да се режеш а ? знаеш ли др хора какви проблеми имат а ти за най-малкото нещо и айде...почваш да цивриш....ми ти тей как мислиш да я караш за нататък ??? не е хубав живота който си избираш...супер мн ще съжеляваш.казвам ти го от опит не заради друго и защото виждам какво представлява подрастващото поколение...няма да е далго така..сичко се променя.. само неможах и аз да разбера какъв е смисъла де се режеш...улеква ли ти или какво...не мисля че тва е начина и дори да не искаш - мисля че е по добре да отидеш при специалист щот тва въобще не е нормално...познавам истински емота и ти дори на малкия им пръст не стъпваш...зашото аз не прочетох нито на едно място да пише че харесваш стила музика а да си емо не е толкова свързано с дрехите и начна ти на обличане а с музиката която харесваш...запомни че всеки човек трябва да е себе си ...независимо дали другите биха го приели или не...а мен ме съмнява че това го правиш заради тези твои нови "приятелчета"...както и да е тва мога да ти кажа...втълпили са ти грешна представа за емото като стил ...докато ти го мислиш за начин за самонараняване...........

Град
    BurgasS
    олеее ти си супер зле...не се обиждай ама тъй е

Супер фен Аватара на nymphadora
    ти нещо май се шегуваш бати заблудения пубер дет си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си