- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- емота в училище
наще емота сааа педофили ..... гейове ....... сичко взето заедно![]()
![]()
![]()
мразяяяя ги тея от мойто даскало
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момиче, луда си, просто не го осъзнаваш.....хахаха бати лапешките истории. А за да ти минава пълноценно времето в училище вместо да са режеш и да станеш цялата на грозни белези по-хубу фани някой учебник барем излезе човек от теб.Първоначално написано от style08
Fuck you You fucking Fuckers
боже обади се самоубиеца бе не се обаждай кат не знаеш познавам емота и не са трагнали да се режат туй че си неква пикла дет още не може сама да се изпикае сама и гледа да копира от другите и иска да привлече внимание мен това не ме топлиПървоначално написано от style08
не съди ква съм защото не ме познаваш
и повярвай емо съм,това че ти не знаеш кво точно означава това е друг въпрос
това е стил а не рязане
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
пикла си ти..тъпа фешънка която се мисли за емо.. смеейки се като луда на всичко и подръжавайки на стилаПървоначално написано от depressedgirl
ЕМО не е да си само емоционален..защото мн хора са емоционални но НЕ са емота! Баща ми например е такъв..тва емо ли го прави
такива ги знам..ти не можеш да ми дадеш съвет щото не си никво емо! прочети малко за емотата и ще видиш че всички се режат (говоря за иснинските) после някои се самоубиват. напиши емо в google и ще видиш. ти си фйешъън и нищо повече
![]()
Офф, к'во си дошла тука да ми се фалиш колко си депресирана и колко искаш да се режиш, аре мани се с тоз малоумен стил, като си такова емо ходи да киснеш в ъгъла и да си чепкаш китките. Ако си мислиш, че това е нещо с което да се гордееш, жестоко се лъжеш.Първоначално написано от style08
къде видя да се хваля бе смешенПървоначално написано от Luvcraft
писна ми от такива кат теб
![]()
НЕ не е! умри от ядПървоначално написано от psychopath
![]()
алоо докато тъпото Емо не съществуваше никой нормален емоционален човек не си беше помислял да се реже!!!ако беше така половината от моето поколение трябваше в момента да е в гробищата....ми ние също сме емоционални,но емоционални не депресирани идиоти с гюлета в главите и мисли за рязане и тъп стил,мязащ на гробищен!!
ето ви малко синоними на думичката "емоция" от където произлиза и "емоционален":
- вълнение
- възторг
- радост
- ентусиазъм
- чувство
- патос
- пламенност
- прочувственост
- вълнение
- възбуждение
- екстаз
- възторг
- радост
- ентусиазъм
- сантименталност
- усещане
- страст
сега тези ЕМО-вци които много знаят и много разбират да ми покажат къде между тези синоними видяхте рязане на вени,депресия,смотан стил и въобще тази измислица,която е днес в училищата?
да да знам....ще ми кажете че е стил,музика....дрън дрън....
сори за грубото поведение от моя страна
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
[ето ви малко синоними на думичката "емоция" от където произлиза и "емоционален":
- вълнение
- възторг
- радост
- ентусиазъм
- чувство
- патос
- пламенност
- прочувственост
- вълнение
- възбуждение
- екстаз
- възторг
- радост
- ентусиазъм
- сантименталност
- усещане
- страст
и на таз дет иска да се реже дет направи темата малко да се образова и да порасне и после да говори
и да ти кажа знам много повече за емото отколкото ти някога ще знаеш аз от почти 2години съм такава
и никога не съм била фешънка и никога няма да бъда
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Първоначално написано от rubi
ми кво да ти кажа..ти в 90-те ли живеешминаха отдава кво ми сравняваш твойто време с нащо
модата се мени и фешъни нямаше а сега са навсякъде
и емотата не са само емоционални както оная depressedgirl..(която не е никво емо) те са емоционални и депресирани постоянно или почти постоянно!. От депресията следва отчаяние,рязане и самоубииство. тея думи няма да ги намериш при емоционален..и никъде не съм казала че емоционален е да си емо
тва го каза оная фешънката
Застреляйте емотата, да ви бъдат благодарни.Тъкмо няма да се мъчат с рязане.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
ами набор 89 съм .....започнала съм училище 95 година и съм завършила 2007 .......Първоначално написано от style08
в нашите випуски нямаше такива изгъзици.....имаше всякакви други,но всичко си беше в границите на нормалното!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Леле бахти насраното лапе тва style08 бахти смотаното пикле малко.. тва емото да не е месарница еПървоначално написано от style08
да ти ям логиката щом се накълцаш и си ве4е емо пфф.. ! и ти пък кво против фешаните имаш е лапе.. ! и ти не знаеш за кво ама ги мразиш.. ! мноо ме дразнят етакива насрани лапета дето даже незнаят за кво споряд ама продължават и то само по форуми,скаип ама наживо даже се криете като мравки щото тука никои не ви познава и аиде... сери като луд ! То след няколко години България ще стане на лагери.. емота,рапари,фешани,метали, 4алгаджий,и т.к !
Като си тръгнала да се самоубиваш никои няма да те спре..
Същност отначало ми харесваше ЕМО-стила само косите и малко дрехите им,но не и начина им на живот..На скоро обаче като бях на една екскурзия и попаднахме на ЕМО-та и те се оказаха супер надути и ни казаха "Ко ма гледати толкоз" и то по-супер отвратителен начин..Знам,че доста от младежите от днешното време също ще го кажат,но вече си промених мнението за тях...предпочитам чалгаджиите,те поне са по-весели от ЕМО-тата!!!Всъщност не ме интересува кой бил емо и кой бил фешън всеки си избира какъв да бъде живота му,но някой ден като се обърнеш назад просто ще видиш ,че твоя ЕМО живот е бил супер скучен и това да си сред модата-защото ЕМО е може би най-новата мода сред тиинейджърите-не означава,че си нещо повече от другите!!
А това за рязането на вените... даже нямам и думи.. [-o<
Хаха тва ме разби просто...Първоначално написано от Riot
![]()
![]()
Гръмнете се ве смотани Токио Мотелярчета. Някфи на по 12 13 години дето разправят че пънка идва от емото и са пълни гейове са плъзнали насякаде.
нямам намерения да умирамПървоначално написано от style08
![]()
Emi nai-dobre shte e da si odrejesh venite zashtoto spored men ti ne zaslojavash da jiveesh i ti pojelavam da hvanesh hiv kato se rejesh
da ti umre semeistvoto be!!!Първоначално написано от dazz
![]()
![]()
Аве пикле смотано.. спри да храниш по големите от тебе щото ти още хал хабер си нямаш от нищо ! нау4и се първо сама да ходиш до тоалетната после ни говори глупостите си ! Ем незнаеш ама спориш,ви малките сте много големи злета.. кат видите някои и веднага го копирате и ве4е и ви станахте големи емота,рапари,фешани те още не знаят думите кво зна4ат ама споряд.. ! ае умряло пикле като си толкова отворена я ми кажи какво е фешан ? а а а а ?Първоначално написано от style08
![]()
олеле...немога да повярвам че има хора като този,създал темата....аве детенце...какво толкова гадно ти се е случило че да си в депресия и да се режеш а ? знаеш ли др хора какви проблеми имат а ти за най-малкото нещо и айде...почваш да цивриш....ми ти тей как мислиш да я караш за нататък ??? не е хубав живота който си избираш...супер мн ще съжеляваш.казвам ти го от опит не заради друго и защото виждам какво представлява подрастващото поколение...няма да е далго така..сичко се променя.. само неможах и аз да разбера какъв е смисъла де се режеш...улеква ли ти или какво...не мисля че тва е начина и дори да не искаш - мисля че е по добре да отидеш при специалист щот тва въобще не е нормално...познавам истински емота и ти дори на малкия им пръст не стъпваш...зашото аз не прочетох нито на едно място да пише че харесваш стила музика а да си емо не е толкова свързано с дрехите и начна ти на обличане а с музиката която харесваш...запомни че всеки човек трябва да е себе си ...независимо дали другите биха го приели или не...а мен ме съмнява че това го правиш заради тези твои нови "приятелчета"...както и да е тва мога да ти кажа...втълпили са ти грешна представа за емото като стил ...докато ти го мислиш за начин за самонараняване...........
олеее ти си супер зле...не се обиждай ама тъй е![]()