- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- емота в училище
ЕМО-ЕМОЦИОНАЛНО МАЛТРЕТИРАН ОЛИГОФРЕН![]()
![]()
![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
"da ti umre semeistvoto be!!!![]()
[/quote] "
О,Божее...ти добре ли си бе дете..как м0же ц ц ц ц ц
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Деградиралото ни общество...нямам думи просто...![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Ами не знам...в крйна сметка ти си решаваш!!!Но е глупаво.Аз пък да ти кажа ,че времето можеш да су убиеш, по много по як и същевременно смислен на4ин ;] отиди на театър, на кино...просто излез със ваще...след време, когато това ще се случва радко ще съжаляваш че нямаш възможност и дори време...живей пълноценно ;],а пък и да ти кажа че момчето ,което харесваш няма да те хареса такава ;] по- скоро му докажи ,каква си всъщност.Това в повечето случай помага![]()
![]()
![]()
![]()
Успех !!! :P
Първоначално написано от style08
ти си се побъркала бее ... как ше се режиш ??? както казаха в по - горен пост отиди на психиятър.. тфа дето говориш е супер глупаво и смешноо .. Я се стегни малко.. ебаси децата толкова ли сте отекчени от живота бе деба ... ебаси мазохистите .. на къде отива България ...
ъЪ .. тфа че tа Obiчам wсе еdнO не сi гO чуL [!]
правете се още на интересни !Първоначално написано от depressedgirl
просто мн ме дразнят "емоционален" всеки човек е емоционален но има граница а тея които са емота просто са болни мозъци каквото и да са просто никой не им обръща внимание и за да се направят на интересни стават"емоционални" просто като пораснеш ще видите ама няма кой да ви налее ся мозък в тъпите кратуни !
ваУ рокс
Grell
Според мене емотата правят всичко за да бъдат интересни на някого.Ама то за тва и толкова ги хранат. Всичко е от детинщина.Бъете себе си,радвайте се на живота си,защото Някой се е постарал за да ви има и сте на тоя свят защото Някой е отредил това. Ако не ви се живее,мрете бе !!! Кфо ще си режете вените ? Резнете една артерия и останете така 5 минути и готово. Кфо се правите на интересни ???
блахахахахахахахахахаха
смешки и темата е ебавка
тъп си тиПървоначално написано от Diam0nD
![]()
Тука разни километрични романи на тема 'Аз съм тру, а ти не си', изписани от разни хлапета, които даже не знаят какво е депресия.
Аз пък искам да съм Немо.![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
В нашето даскало има една мацка ..дето незнам по-скоро дали не е позьоркаМай, май ще е второто
Иначе..докарва до прическа, грим и дрехи..блах..бръкни в контакта
А за емотата..кво да мисля - нищо..Хора като хора, ама говорим за истиснките емота..И..не одобрявам това за рязането на вените, относно обличането, гримът и прическата - всеки понякога е странно направен
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
ок то и аз съм мазохист по душа ма не се играй много с ръцете така нито давай на друг да ти ги реже може нещо да си срежеш вените и да стане лошо представиси ако наистина ги сражеш какво ще кажеш на ваще ... че това е нова мода ..да се умира по такъв начинне мисля че е тооолкова модернои аз съм си ги драскала дори с ножче но от горе и то леко въпреки ,че ми е останал белег но вените..не мисля че живота и без това е прекалено кратък за да го пропиляваме още повече .. но все пак това е твоят реален живот и твое си е правото ти да си го ръководиш но не трябва да правиш нещо само защото и другите го правят и че да не си различна
![]()
![]()
ПП мерси ако си прочела отговора ми ако пък не здраве да е
![]()
Kaji v koe daskalo uchish pls
по-добре не се режи, че има вероятност да засегнеш и артерия, а такива кръвоносни съдове има дори и по пръстите на ръцете, още си спомням как детето на едни роднини веднъж си убоде пръста на някаква метална играчка и после с часове не можаха да му спрат кръвотечението
Тая сволоч още ли се подвизава из света?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Накратко... ставаш емо, депресираш се, режеш се, обличаш се ненормално, променяш си косата, почваш да се друсаш, пак се депресираш, слушаш откачена музика, режеш се, умираш.![]()
![]()
ESL !!!
Темата е отпреди 6 години..
Емотата не са цветни, ухилени педераси както повечето от вас смятат.
При мен е малко по различно защото аз сам единственото емо в училището ми доре в целия ми квартал и се чуствам самотно защото няма с кои да споделя мъката си .....
Има шанс да си последто останало ЕМО, но може би поне истинско, защото по времето когато е писана тази беше малко много яка позьорщина.