.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    ЕМО-ЕМОЦИОНАЛНО МАЛТРЕТИРАН ОЛИГОФРЕН
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

"da ti umre semeistvoto be!!! [/quote] "

О,Божее...ти добре ли си бе дете..как м0же ц ц ц ц ц
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Деградиралото ни общество...нямам думи просто...
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Ами не знам...в крйна сметка ти си решаваш!!!Но е глупаво.Аз пък да ти кажа ,че времето можеш да су убиеш, по много по як и същевременно смислен на4ин ;] отиди на театър, на кино...просто излез със ваще...след време, когато това ще се случва радко ще съжаляваш че нямаш възможност и дори време...живей пълноценно ;],а пък и да ти кажа че момчето ,което харесваш няма да те хареса такава ;] по- скоро му докажи ,каква си всъщност.Това в повечето случай помага Успех !!! :P

Re: емота в училище

Цитирай Първоначално написано от style08
    здравейте...пускам темата тук щото нз в кои др раздел. значи в училище има мн емота и аз не съм но покрай тях почнах да си права прически да се обличам.от септември съм в ново у-ще и се запознах някои..но те се режат и искам да опитам и аз карат ме но мен още ме е страх вчера в междучасието дадох на едно момче също емо да ми го напраави на ръката..и ми потече кръв аз се разплаках и избягах и сеа на него му е гадно мисли че ме е наранил нещо и н3 как да му обясна пфф искам да го правя сама но нз как..в часовете само плача и ми е мн гадно..но по др причини а странното е че се почувствах мн добре след като ми го направи а аз мн го харесфам ама той незнаи

ти си се побъркала бее ... как ше се режиш ??? както казаха в по - горен пост отиди на психиятър.. тфа дето говориш е супер глупаво и смешноо .. Я се стегни малко.. ебаси децата толкова ли сте отекчени от живота бе деба ... ебаси мазохистите .. на къде отива България ...
    ъЪ .. тфа че tа Obiчам wсе еdнO не сi гO чуL [!]

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от depressedgirl
    аз сам емо и мисля че имате погрешна представа за емотата
    тези които се режат го правят защото нещо им хлопа и защото е пуснат некакъв слух че емотата се режат и някои кат иска да се реже и вече е емо
    емо не означава депресиран,просто много емоционален човек
    всеки понякога му е било гадно,плакал е и кво ли още не
    и емотата са същите просто те по трудно го преживяват
    емото е повече стил от колкото човек
    всеки човек е различен,така че ......
    Повечето емота се мислят за такива защото се обличат така,но не са...
    а тези които се режат се мислят за емота защото някой им е казал да се режат а и повечето дет се режат са некви 13 годишни който още не знаят какво е живота
    и аз сам минала през гадни етапи и кво ли още не мн съм страдала но не заради това сам станала емо или пък съм почнала да се режа
    станах емо защото ми харесва музиката,обличането и защото съм мн емоционална лесно се сърдя,разсмивам
    просто се чувставам емо,но не се режа
    това не е смисъла на емото
    много мои приятели ,дори гаджето ми отначалото ме мислеха за откачалка,че се режа,че само рева ма кат ме опазнаха казаха че това което чуват за емотата не е вярно всичко е много по различно
    Така че ти няма смисъл да се режеш,пак тез ''емота'' им кажи да се замислят малко
    Боже до де стигна младежта,некви се режат в училище и после емотата за кво имат лоща репотация ем за кво заради некви неоринтирани
    правете се още на интересни !
    просто мн ме дразнят "емоционален" всеки човек е емоционален но има граница а тея които са емота просто са болни мозъци каквото и да са просто никой не им обръща внимание и за да се направят на интересни стават"емоционални" просто като пораснеш ще видите ама няма кой да ви налее ся мозък в тъпите кратуни !
    ваУ рокс
    Grell

Яко смях в тая тема..
    А автора има голямо въображение.

Според мене емотата правят всичко за да бъдат интересни на някого.Ама то за тва и толкова ги хранат. Всичко е от детинщина.Бъете себе си,радвайте се на живота си,защото Някой се е постарал за да ви има и сте на тоя свят защото Някой е отредил това. Ако не ви се живее,мрете бе !!! Кфо ще си режете вените ? Резнете една артерия и останете така 5 минути и готово. Кфо се правите на интересни ???

Град
    SoMeWhErE
    Емотата на сапун! Не знам за какво се занимаваш и подражаваш на тия откачалки с 1/10 мозък.

Град
    в спалнята ти ;]
    блахахахахахахахахахаха
    смешки и темата е ебавка

Град
    Varna
    емотата са тъпи и мязат на гейчета . Но се чудя кво ви боли вас ?

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    тъп си ти

Цитирай Първоначално написано от style08
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    тъп си ти
    А ти пращиш от акъл.

=D>

Град
    Horrorwood
    Тука разни километрични романи на тема 'Аз съм тру, а ти не си', изписани от разни хлапета, които даже не знаят какво е депресия.

Аз пък искам да съм Немо.
    Your pseudo sunshine I don't need.

В нашето даскало има една мацка ..дето незнам по-скоро дали не е позьорка Май, май ще е второто Иначе..докарва до прическа, грим и дрехи..блах..бръкни в контакта А за емотата..кво да мисля - нищо..Хора като хора, ама говорим за истиснките емота..И..не одобрявам това за рязането на вените, относно обличането, гримът и прическата - всеки понякога е странно направен
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ок то и аз съм мазохист по душа ма не се играй много с ръцете така нито давай на друг да ти ги реже може нещо да си срежеш вените и да стане лошо представиси ако наистина ги сражеш какво ще кажеш на ваще ... че това е нова мода ..да се умира по такъв начин не мисля че е тооолкова модернои аз съм си ги драскала дори с ножче но от горе и то леко въпреки ,че ми е останал белег но вените..не мисля че живота и без това е прекалено кратък за да го пропиляваме още повече .. но все пак това е твоят реален живот и твое си е правото ти да си го ръководиш но не трябва да правиш нещо само защото и другите го правят и че да не си различна ПП мерси ако си прочела отговора ми ако пък не здраве да е

Red face

Kaji v koe daskalo uchish pls

Мега фен
    по-добре не се режи, че има вероятност да засегнеш и артерия, а такива кръвоносни съдове има дори и по пръстите на ръцете, още си спомням как детето на едни роднини веднъж си убоде пръста на някаква метална играчка и после с часове не можаха да му спрат кръвотечението

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Тая сволоч още ли се подвизава из света?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Абе вие болни ли сте бе? :Д

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Накратко... ставаш емо, депресираш се, режеш се, обличаш се ненормално, променяш си косата, почваш да се друсаш, пак се депресираш, слушаш откачена музика, режеш се, умираш.
    ESL !!!

Мега фен Аватара на tori
    Накратко - темата е стара.

Темата е отпреди 6 години..

Емотата не са цветни, ухилени педераси както повечето от вас смятат.

AndyBVB
    Guest
    При мен е малко по различно защото аз сам единственото емо в училището ми доре в целия ми квартал и се чуствам самотно защото няма с кои да споделя мъката си .....

Има шанс да си последто останало ЕМО , но може би поне истинско, защото по времето когато е писана тази беше малко много яка позьорщина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си