Цитирай Първоначално написано от depressedgirl
Цитирай Първоначално написано от style08
Цитирай Първоначално написано от depressedgirl
аз сам емо и мисля че имате погрешна представа за емотата
тези които се режат го правят защото нещо им хлопа и защото е пуснат некакъв слух че емотата се режат и някои кат иска да се реже и вече е емо
емо не означава депресиран,просто много емоционален човек
всеки понякога му е било гадно,плакал е и кво ли още не
и емотата са същите просто те по трудно го преживяват
емото е повече стил от колкото човек
всеки човек е различен,така че ......
Повечето емота се мислят за такива защото се обличат така,но не са...
а тези които се режат се мислят за емота защото някой им е казал да се режат а и повечето дет се режат са некви 13 годишни който още не знаят какво е живота
и аз сам минала през гадни етапи и кво ли още не мн съм страдала но не заради това сам станала емо или пък съм почнала да се режа
станах емо защото ми харесва музиката,обличането и защото съм мн емоционална лесно се сърдя,разсмивам
просто се чувставам емо,но не се режа
това не е смисъла на емото
много мои приятели ,дори гаджето ми отначалото ме мислеха за откачалка,че се режа,че само рева ма кат ме опазнаха казаха че това което чуват за емотата не е вярно всичко е много по различно
Така че ти няма смисъл да се режеш,пак тез ''емота'' им кажи да се замислят малко
Боже до де стигна младежта,некви се режат в училище и после емотата за кво имат лоща репотация ем за кво заради некви неоринтирани
Мога да кажа че ти се си никво ама никво емо аз съм 100 пъти повече емо о теб..макар че казах че не съм. Тея които не се режат и се разсмиват лесно (като теб) са прости и тъпи фешъни ..мода която е плъзнала навсякъде и която след 5 години и помен няма да има от нея! Мога да кажа че косата ми не е точно като емо..не се гримирам дори..само съвсем леко.ако ме видиш неможеш да кажеш че съм емо.Но всъщост искам да се режа,депресирана съм и то постоянно,в училище не съм се усмихвала и един път..само се разплаквам от най малкото нещо..по нататък ще си купя дрехи и всичко необходимо защото заслужавам да ги нося..но тва не ми пречи да се режа от сега
боже обади се самоубиеца бе не се обаждай кат не знаеш познавам емота и не са трагнали да се режат туй че си неква пикла дет още не може сама да се изпикае сама и гледа да копира от другите и иска да привлече внимание мен това не ме топли
не съди ква съм защото не ме познаваш
и повярвай емо съм,това че ти не знаеш кво точно означава това е друг въпрос
това е стил а не рязане
пикла си ти..тъпа фешънка която се мисли за емо.. смеейки се като луда на всичко и подръжавайки на стила ЕМО не е да си само емоционален..защото мн хора са емоционални но НЕ са емота! Баща ми например е такъв..тва емо ли го прави такива ги знам..ти не можеш да ми дадеш съвет щото не си никво емо! прочети малко за емотата и ще видиш че всички се режат (говоря за иснинските) после някои се самоубиват. напиши емо в google и ще видиш. ти си фйешъън и нищо повече