- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да отслабна?
оф боже .......... яж ! но не яж хляб например и се ограничи от сладкото яж по примерно една вафла на седмица или пък си вземи един малак шоколад и си го яж цяла седмица по малко всеки ден понеже е трудно да не ядеж сладко аз примерно има моменти в който буквално съм осверипяла за сладко но хляба тря се спре мисли за него като някафбоклук който ти задрсътва организма въпреки че не е точно така но кво толкова бе един хляб ли няяя може се спре но запомни че и само на една вода да си на ден нищо няма да постигнеш ако не се напънеш малко смисъл прави упражениня у вас .фитнеса е добре но не всеки има възможност вместо това си наложи да скачаш по полвин час на важе след като си вечеряла или си хапнала повече движи се повечко и така яж до 5 - 6 часа най късно , коремни преси прави тва са неща за който може да отделяш по полвин час поне пусни си музика и действай и така не тря се депресираш ти си си ти дали с 5 кг повече или по малко като не се харесваш така направи нещо ! напълно те разбирам аз също се втрещявам напоследък с тези килограми ниска съм и преди бях със супер телце но понеже влязах в пуберитета по късно (15години) изведнъж напълнях и от 45-7 кила станах 53не се харесвам после свалих и станах 49 но ето че пак ги качих то всичко си е и от човека и гените му знам за хора дебели който са били след пуберитета си стават съвсем нормлни други пък дебелеят неможеж да знаеш единнственото който е важно е да се грижиж за себе си и да се обичаш... успееш ли да се харесаш ти тогава стават чудеса
успехи мацка
![]()