.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Нямам проблем, просто ми е интересно...

Много ми е интересно дали сте се влюбвали до толкова в някого и след това той да се е променил адски много. Просто да е станал друг човек, но към зле. Но вие все още да го харесвате толкова силно, колкото преди? Странно, аз съм в такава ситуация и просто се чувствам странно, защото аз съм влюбена във въображаем образ, на едно момче от миналото.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    da,ama predi vr,taka be6e s togava6noto mi gadje i go zarqzah
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

дам..при това доста дълго време

Ми май не... ама се е случвало от моя страна.. да искам някой толкова силно, той се влюбва в мен всичко перфектно и от едно време започнах да охладнявам..като му казвах сичкото това,което чувствам и мен ме болеше колкото и него...така че май мога да си го представя...

Ммм да.... Беше много кофти. Доста време ми отне да повярвам, че наистина е станал ужасен. Все си повтарях, че е такъв само пред хората, че не е такъв и е някаква защитна реакция. Обаче в един момент осъзнах, че той вече не е онова момче, в което се влюбих.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

ммм не
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Дам началото на лятото...Ужасно беше!

Много много е гадно! Много хора след известно време просто решват да си покажат магарийките...

обаче усещането е мнол гадно

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Да,случвало ми се е,но като по-малка.Кофти е,спор няма.

хмм няма да се обяснявам...сам0 ще кажа че понякога се чуствам като мазохистка ....
    What g0od is a [color=violet]

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    дАА..беше ужасно .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не ми се е случвало да ходя с момче, което да се промени към лошо..
    По-скоро ми се е случвало да тъгувам за някакъв спомен, т.е за момче, което вече е различно, не по-лошо, но различно, момче, което не бих харесала, но страдам за стария му образ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Дълбините на канала :D
    ест,хората се менят,а понякога изобщо не показват истинската си същност и разбираш,че през цялото време си обичал образ,изграден от теб

Повече от фен Аватара на VeSna
    Аз май съм обичала един ангел в тялото на едно момче (направо се вкарвах във филми, но си бях малка - 13-14) а се оказа че е с дяволска душа.... Та знам какво е - пълна заблуда....

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Случвало се е
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Не,не ми се е случвало..
    Но ми се е случвало да се заблуждавам,че имам чувства към някой или да тъгувам по някакъв спомен,а всъщност това момче вече да не е мой тип.. Кофти е..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си