- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам проблем, просто ми е интересно...
Много ми е интересно дали сте се влюбвали до толкова в някого и след това той да се е променил адски много. Просто да е станал друг човек, но към зле. Но вие все още да го харесвате толкова силно, колкото преди? Странно, аз съм в такава ситуация и просто се чувствам странно, защото аз съм влюбена във въображаем образ, на едно момче от миналото.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
da,ama predi vr,taka be6e s togava6noto mi gadje i go zarqzah
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ммм да.... Беше много кофти. Доста време ми отне да повярвам, че наистина е станал ужасен. Все си повтарях, че е такъв само пред хората, че не е такъв и е някаква защитна реакция. Обаче в един момент осъзнах, че той вече не е онова момче, в което се влюбих.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
ммм не![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Дам началото на лятото...Ужасно беше!
Много много е гадно! Много хора след известно време просто решват да си покажат магарийките...
обаче усещането е мнол гадно![]()
Да,случвало ми се е,но като по-малка.Кофти е,спор няма.
хмм няма да се обяснявам...сам0 ще кажа че понякога се чуствам като мазохистка ....![]()
What g0od is a [color=violet]
дАА..беше ужасно.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не, не ми се е случвало да ходя с момче, което да се промени към лошо..
По-скоро ми се е случвало да тъгувам за някакъв спомен, т.е за момче, което вече е различно, не по-лошо, но различно, момче, което не бих харесала, но страдам за стария му образ..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ест,хората се менят,а понякога изобщо не показват истинската си същност и разбираш,че през цялото време си обичал образ,изграден от теб
Аз май съм обичала един ангел в тялото на едно момче (направо се вкарвах във филми, но си бях малка - 13-14) а се оказа че е с дяволска душа.... Та знам какво е - пълна заблуда....
Случвало се е![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Не,не ми се е случвало..
Но ми се е случвало да се заблуждавам,че имам чувства към някой или да тъгувам по някакъв спомен,а всъщност това момче вече да не е мой тип.. Кофти е..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър