Важното е като я подсечеш, да й помогеш да поеме желаната треактория(в твоят случай - към леглото ).

Не, сериозно, както каза и darla - "za kvo ti e sex?!"(повече ме радва как изглежда на латиница... какво да ме правиш - откърмен съм с нея...).

Ето в момента докато ти пиша - няма секс. Да ми е зле? Да повръщам? Не. Всъщност даже намирам за по-забавно това което правя в момента - лежа на пода пред камината във Свети Влас(реших днес да почина, че се уморих да лежа в Бургас, а за утре съм зпланувал да лежа в Пловдив). Лежо-терапия. Препоръча ми я лекарка. Все още недипломирана и под въздействието на силни упойващи вещества, ама все пак - лекарка! Значи лежа и ям слодолед, защото ми е горещо. Някъде зад гърба ми има море, ама к`во? Нищо. Тябва да лежа. Секса уж доставял удоволствие, ама на мен ми е по-голям кеф да си лежа, да слушам музика и да чета глупости от сорта на "Трънлив е пътят, към сърцето на жената..." Всъщност може да си вземеш поукa оттам...

ПС. Не би ли следвало секса да е последица от нещо по-хубаво, а не цел? Я се осъзнайте. Дотогава - лежотерапия. Лежотерапия rocks!