....
Много са те наранилиПървоначално написано от missperfection
седни и премисли хубаво,мила! Не може да си позволява толкова ако ще да е най-най-най страхотния на света (което ме съмнява щом постъпва така)
Трудно ще ти е,но се опитай да прекъснеш сякаква връзка с него! ДОри ако трябва не излизай известно време или стой далече от местата ,където ходи той! Ще боли,но трябва да го заб4равиш... отначало ще ти е трусно ,но ако имаш воля ще се справиш! В такъв случай не можеш да бъдеш с него! Не трябва! Не може да позволиш на едно момче да те съсипва така... направи го заради себе си! Сигурна съм че си един страхотен човек! Не позволявай да издевателства така над теб! Спри сякакви връзки с него! Съжалявам но това е единственото,което можеш да направиш!
Тук трябва да избираш между НЕГО и СЕБЕ СИ! А за теб твоя живот трябва да е по-важен от един нещастник!
Успех!
![]()
Така е. Стига си губи времето ами се съвземи и започни да живеешПървоначално написано от KillSwitchEngage
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Когато бях на 14 и аз се чуствах така.
Мисля,че ще го преживееш,сигорно и ти си малка и наивна,за това се чустваш така.
С времето ще придобиеш опит и ще избягваш да изпадаш в такива състуяние.
Твърде глупава....
6om osuznava6 vs tova e vr da go ostavi6,za6oto toi ne e za teb i spri da se izmu4va6,vdigni visoko glava i ne dopuskai gre6kite,koito do sega![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нов ник: Cassidy
Щом постоянно страдаш,значи това не е правилния човекЛюбовта трябва да те прави щастлива.
Имайте достойнство бе хора ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
По всичко личи,че той не е точния човек за теб!Тогава, въпреки че боли трябва да го оставиш и да продължиш без него.Ще мине време докато успееш, но го направи заради себе си![]()