- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да я посъветвам? :/
Става дума за една моя приятелка, която от 3 години е влюбена в Е. В началото той не й обръщаше внимание и тя реши да се откаже. Хвана се с друго момче и общо взето беше позабравила Е. Но миналата година ей така изневиделица Е. реши да я потърси - стана каквато стана, прекараха една нощ заедно и тя си мислеше, че нещата най-накрая ще потръгнат. Е да ама Е. явно е бил на друго мнение. След въпросната вечер гаджето й (което тогава й беше бившо гадже) разбра иии общо взето развали всичко. Е. престана да я търси, тя отново беше хлътнала по него и й беше одста трудничко. В последните няколко месеца го беше забравила. Но... по ирония на съдлата отново се появи, потърси я с думите, че много съжалявал, много му било кофти и че бившото й гадже е виновен за всичко, защото се е намесил - с една дума Е. я е зарязал заради бившото й гадже. Уж иска да е с нея, но не я търси. Преди няколко дни се видяха за последно и с поведението си й и показал, че не чу е безразлично и явно иска връзка с нея. Но от тогава й обещава, че ще й се обади да излезнат отново и все не й се обажда с някакви тъпи оправдания след това от сорта на "ми бях на работа до късно за това не ти звъннах"... И сега тя е объркана. Не знае какво да прави и не си обеснява причината за поведението му - ако иска да е с нея защо не я търси ? Или може би му е за едната бройка? Въпросът ми е какво да я посъветвам да направи ? Защото тя очевидно все още има някаква тръпка към него и й е трудно да си играе с чувствата си...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..