- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- гаден проблем с най-добрата ми фр..
ами имам доста тъп проблем..за някой не е нищо особено,но мен просто вече ме побърква..значи..най-добрата ми приятелка..всички ни казват,че страшно мн си приличаме,и по външност и по характер..някои дори не могат да ни различат..ноо..не знам,не мога да си обесня как става така,че все тя е по-харесвана от мен..на мен нищо ми няма..и двете сме хубави,колкото и нескромно да звучи..вчера например..уредихме си среща аз,човек който ме харесва уж,и тя и едно момче,с което искахме да ги сватосаме..накрая на вечерта се оказа че и двамата искат да и предложатуж момчето мн ме харесваше,тва онова..накрая искал да е с нея.. а тя дори не си мръдва пръста за да получи всичко това,дори аз говоря повече от нея..просто не мога да си го обесня..моля ви кажете..как мога да променя този факт,ако въобще може..
![]()
набий си в главицата е си по-хубава,вярвай си дръж се така и ще видиш ,че ще те харесват....всичко е до самонагласа!!!![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Възможно е ти да правиш или говориш нещо, което не се харесва на другите. Не винаги е хубаво да се говори многоЩом и двете сте хубави, явно е нещо в поведението си. Опитай се да разбереш какво е то. Може да питаш някой страничен наблюдател как изглеждате двете отстрани и защо става така
Айде късмет
![]()
Имах същия проблем миналата година!
После започнах да се държа по-самоуверено и да съм по-общителна... също така свалих 1-2 килца въпреки че по мнение на околните не беше нужно... но така с епочувствах по-добре
въщо трябва да си призная ,че изчетох много тийн книги и то за много кратко време след което самоувереността ми се покачи и самочувствието всичко... Тпогава не знам как всичко се обърна.. вече аз бях... по-харесваната... (: мога да ти препоръчам някои заглавия ако искаш...
аз лично не обичам да чета но тези книги като ги хванах ги обърнах с кориците за час два и после имаше страхотен резултат!
Целувки и успех!
![]()
Ще кажа само, че никак не е хубаво да говориш много.
Don't tell me what I can or can't do !
LigLichKa1936 кажи няколко заглавия стана ми инересно.![]()
Everything sucks when you are gone!
И на менПървоначално написано от Zebraa
аз имах подобен проблем с една приятелка,но по някакъв начин тя излизаше по-харесваната и всички се с нея
![]()
точно това имах предвид малко по-нагоре....Първоначално написано от LigLichKa1936
![]()
в момента в който почустваш,че ти си по-готината всички останали също ще го мислят![]()
късмет
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!