.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

проблема на века

значи ходя на английски в престиж и тази пролетна ваканция те организират екскурзия до лондон и париж и мама и тате не а казали не ама не и да дотук що годе добре ама аз казах на една съученичка че от престиж дават да водим фр с нас и аз я питах дали иска да ходим заедно АКО ме пуснат майка и е заинтересована (момичето ми е много добра фр) и аз сега щях да и нося брошура с инфото за екскурзията и се обадих на мама да и кажа за какво излизам ама тя ми каза
    " АЗ НЯМА ДА ТЕ ПУСНА, АКО НЯКОЯ ОТ ТВОИТЕ -ПРИЯТЕЛКИ- ЩЕ ИДВА"
    и сега не знам как да я обедя да ме пусне да отида ако тя е с мене

много ми е важно С.О.С. хора плс много ми е спешно а и може предложения как да ме пусне иначе

MERRY CHRISTMAS!!!

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Re: проблема на века

Цитирай Първоначално написано от Water
    значи ходя на английски в престиж и тази пролетна ваканция те организират екскурзия до лондон и париж и мама и тате не а казали не ама не и да дотук що годе добре ама аз казах на една съученичка че от престиж дават да водим фр с нас и аз я питах дали иска да ходим заедно АКО ме пуснат майка и е заинтересована (момичето ми е много добра фр) и аз сега щях да и нося брошура с инфото за екскурзията и се обадих на мама да и кажа за какво излизам ама тя ми каза
    " АЗ НЯМА ДА ТЕ ПУСНА, АКО НЯКОЯ ОТ ТВОИТЕ -ПРИЯТЕЛКИ- ЩЕ ИДВА"
    и сега не знам как да я обедя да ме пусне да отида ако тя е с мене

много ми е важно С.О.С. хора плс много ми е спешно а и може предложения как да ме пусне иначе

1-ви вариант: Да кажеш на майка ти, че момичето е най-добрата ти приятелка и че с другите не се разбираш толкова добре, колкото с нея.

2-ри вариант: Не казвай на майка ти, че това момиче също ще идва. Ако е възможно де..

3-ти вариант: Ако повече държиш на екскурзията, отколкото на най-добрата ти приятелка, иди на екскурзията, а на приятелката ти ще кажеш, че няма вече места и че много съжаляваш..

П.П. Не ме упреквайте ако не съм дала правилни съвети, но не съм запозната много добре със ситуацията.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

еми 10х за съветите ама мама няма как да не разбере че тя е идвала и ще стане по зле а и не искам да я зарежа или лъжа фр-то де ама 1 вариант е най-добрее
    мерси мерси мерси

MERRY CHRISTMAS!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си