Ами ето го и моя проблем.. с едно момиче 7 години бяхме в един клас.. бяхме неразделни...Когато станеше нещо и двете поемахме вината.Винаги бяхме рамо до рамо.Застъпвахме се една за друга.Тя беше единствената ми приятелка и ми беше толкова близка.Знаех,че за всичко мога да разчитам на нея!
Сега отново сме в едно училище,но в различни класове! Отначало бяхме постоянно заедно.После тя започна да се отделя.Аз ходя да я виждам а тя идва 1 път на няколко седмици и то за по 1-2 минути после новата и "ИЗБРАННИЦА" идва и си я зима най-безцеремониално! Опитах да говоря с нея,а тя обвинява мен ,че съм я забравила. Още по някога се прибирам от училище заедно ,но рядко -обикновено ходи с новия си клас по центъра и аз се прибирам сама.
Всеки ден обещава да ми звънне поне да ме чуе ако няма време да излезем,но не го прави. После се оправдава колко имала за учене. Два -три пъти аз и звъня но нея все я няма,а не си вдига мобилния.Първо казва,че е спала или че не го е чула , после че е била в балнята или до магазина! А аз и звънях през 30 минути. Явно излиза с новите и приятели.
Опитвам се да и обясня,че ме наранява ,но тя просто сменя темата!
Какво да направя? Как да си върна единствената толкова скъпа приятелка? Страхуам се да не загубя единствения човек който ме разбира!