- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не мога да уча
Имам един доста сериозен проблем. Колкото и да се напрягам не мога да уча. Или ме мързи и постоянно отлагам и в края на крайщата нищо не научавам, или ако изобщо седна да пиша някакво домашно не мога да измисля нищо и се налага да ставам в 4 часа сутринта. Странното е, че през нощта ги пиша от разДобрв, че съм 8 клас в езикова и не ми се налага да уча разказвателни и т.н Английският някак си ми върви. Въпреки, че в час също съм адски неконцентирам успявам да науча някои неща и за разлика от другите в класа, които твърдят, че учат по минимум 3-4 часа на ден аз не изкарвам двойки, а петици. Даже съм един от най-добрите(преди съм "учил" английски само в даскало отгоре-отгоре; може би нещата, които ми помагат малко са един английски форум, в който за една година натрасках 1000 мнения и то не спам ами...сериозни, филмите, аниметата, игрите,..., но въпреки това от граматиката имам доста нови неща, а и половината думи не ги знаех преди), след един, който е ходил на курсове от 7-8 години и нечовешката зубърка
То аз 10-тици ще изкарвам ако учих, мамка му
Та горе-долу се държа, но ето, че утре имам класно по Математика, но сега като чета уроците и от тая Геометрия нищо не вдявам
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!