- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е.А не искам да е така.
Честно казано имам нужда от съвет,който не мога да получа от приятелите си в момента.
Започвам..Аз съм момиче,на 16г.Преди 2 години ме нарани точно човекът,на който най-много вярвах и се доверявах.Оттогава ме е страх от сериозни връзки.Но предполагам се сещате,срещнах едно момче.Той е страхотен,държи се мило,забавен е ии общо взето перфектен.На 21 е,ако има значение.В началото беше просто увлечение,но с течение на времето се влюбих в него.Той също.Връзката ни е сериозна и точно това ме плаши.Не ме разбирайте погрешно,аз искам да бъда с него,искам да имаме сериозна връзка,но в същото време ме е страх.Прекалено уязвима съм.Както се казва,с една дума може да ме съсипе.Вярвам,че няма да го направи,но в една връзка винаги има и лоши моменти.Преди няколко дена се скарахме и много ме заболя.Оправихме се,5 минути след това,но беше достатъчно да осъзная,че има силата да ме накара да страдам...
Искам да не ме е страх и да си изкарам тези глупости от главата.Накратко,въпросът ми е как.
ПП:Заради тези страхове малко или много се дистанцирам и той го усеща.Боли го,а има и други проблеми на главата,така че последното което искам, е да му навличам нови.
Не мисли постоянно за това какво ще стане ако се скарате или някакви такива.В една връзка винаги има и лоши и добри моменти.Просто се опитай да му се довериш и да не гледаш толкова негативно на нещата...
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Така е! Няма как да се избегнат караниците! Но ако им устоите после ви правят по-блисзки (:
На 16 и вече наранена и със фобия от дълги връзки?Извинявай,но ти какво видя от този живот,че така да говориш,по дяволите?Направо ще умра със вас 16-годишни лигли.Наранени,имали сериозни връзки,тежки раздяли,брутално разбити сърца....![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
+Първоначално написано от LigLichKa1936
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1Първоначално написано от Crazytu
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Не гледай негативно на нещата. Погледни от хубавата страна - заедно сте, обичате се - какво по хубаво от това??? Ти си една щастливка знаеш ли? Много момичета нямат този късмет - да са с любимия човек.. Така че, успокой се и си живей живота с твоя човек![]()
emi da mnogo sme vidqlii tui kato gi ima mn v dneshno vreme golemi e*achi chuk i bej nali znПървоначално написано от Victorya
![]()
a tva che ti si vidqla na 20 priemrno ili tam kolkot si vidqla se BLAGODARI che si vidqla po suzrqla boli po malko![]()
![]()
![]()
inache macoo ne se vprqgai tolkova..i moq beshe taka no s vremeto mu pokazah che taka nqma da mojem da produljim s toq strahh i vruzkata ni se razbivashe takache spri na vreme prostoo LUBOVTA E BOLKA ...
nemoje bez karanici ... prosto go obichai i se radvaii na vruzkata tva e![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Така - и аз имах (и все още имам) този проблем, но не със сериозността, а по-скоро със доверието,, нон това е друг въпрос...
По темата - често обичам да споменавам старите хора, имат доста умни приказки... " Любовта означава да дадеш силата на някой да те унищожи, и да вярваш, че той няма да го направи..." Много е умно нали? Съвета ми е - не му се доверявай на 100 % (винаги има шанс да те лъже), но и никога не поставяй под съмнение (винаги има шанс да не те лъже)... Така че - златната среда и няма от какво да те е страх - риск печели риск губи....
ако успявате да устойте на караниците и да се справяте с тях независимо колко зле са нещата всичко ще върви добре и връзката ви ще укрепне успех!![]()
.....Love You Forever..........
Ако вечно мислеш така ще си винаги сама.Просто се опитай да не мислиш за това какво евентуано може да стане и се радвай на любовта,защото ако тя е истинска и от двете страни никога няма да бъдеш наранена.
+1Първоначално написано от MoHuTo
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
stiga s toq strah... 6te si propilee6 jivota! prosto budi 6tastliva i ne misli za tova![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Съжалявам,Виктория,че не поясних.Не става въпрос само за любовен живот.Видях прекалено много от живота и последната дума,която ми приляга, е лигла.Лесно е да съдиш,но дали е правилно?Първоначално написано от Victorya
Май всеки минава през този период на страх от обвързване. Просто се отпусни, пак бъди предпазлива, но малко по-спокойна. Само времето може да покаже какво ще излезе.
И моя приятел се държеше мило и нежно, но ми изневери... Но човек трябва да рискува, иначе как ще открие подходящия човек...
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
То има хора на по не знам си вече не са видели толкова.И какво да не мислиш,че "тежката" любов или там каквото и да било (включително и смърт) си видяла много от животаПървоначално написано от Eily
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не знам.Предполагам,че има доста по-гадни неща.Имах предвид,че е прекалено много за 16 годишна,прекалено рано.Както и да е,не беше това целта на темата.Първоначално написано от Whyniser