Честно казано имам нужда от съвет,който не мога да получа от приятелите си в момента.
Започвам..Аз съм момиче,на 16г.Преди 2 години ме нарани точно човекът,на който най-много вярвах и се доверявах.Оттогава ме е страх от сериозни връзки.Но предполагам се сещате,срещнах едно момче.Той е страхотен,държи се мило,забавен е ии общо взето перфектен.На 21 е,ако има значение.В началото беше просто увлечение,но с течение на времето се влюбих в него.Той също.Връзката ни е сериозна и точно това ме плаши.Не ме разбирайте погрешно,аз искам да бъда с него,искам да имаме сериозна връзка,но в същото време ме е страх.Прекалено уязвима съм.Както се казва,с една дума може да ме съсипе.Вярвам,че няма да го направи,но в една връзка винаги има и лоши моменти.Преди няколко дена се скарахме и много ме заболя.Оправихме се,5 минути след това,но беше достатъчно да осъзная,че има силата да ме накара да страдам...
Искам да не ме е страх и да си изкарам тези глупости от главата.Накратко,въпросът ми е как.
ПП:Заради тези страхове малко или много се дистанцирам и той го усеща.Боли го,а има и други проблеми на главата,така че последното което искам, е да му навличам нови.