.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Страх ме е.А не искам да е така.

Честно казано имам нужда от съвет,който не мога да получа от приятелите си в момента.
    Започвам..Аз съм момиче,на 16г.Преди 2 години ме нарани точно човекът,на който най-много вярвах и се доверявах.Оттогава ме е страх от сериозни връзки.Но предполагам се сещате,срещнах едно момче.Той е страхотен,държи се мило,забавен е ии общо взето перфектен.На 21 е,ако има значение.В началото беше просто увлечение,но с течение на времето се влюбих в него.Той също.Връзката ни е сериозна и точно това ме плаши.Не ме разбирайте погрешно,аз искам да бъда с него,искам да имаме сериозна връзка,но в същото време ме е страх.Прекалено уязвима съм.Както се казва,с една дума може да ме съсипе.Вярвам,че няма да го направи,но в една връзка винаги има и лоши моменти.Преди няколко дена се скарахме и много ме заболя.Оправихме се,5 минути след това,но беше достатъчно да осъзная,че има силата да ме накара да страдам...
    Искам да не ме е страх и да си изкарам тези глупости от главата.Накратко,въпросът ми е как.
    ПП:Заради тези страхове малко или много се дистанцирам и той го усеща.Боли го,а има и други проблеми на главата,така че последното което искам, е да му навличам нови.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Не мисли постоянно за това какво ще стане ако се скарате или някакви такива.В една връзка винаги има и лоши и добри моменти.Просто се опитай да му се довериш и да не гледаш толкова негативно на нещата...
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Така е! Няма как да се избегнат караниците! Но ако им устоите после ви правят по-блисзки (:

Голям фен
    На 16 и вече наранена и със фобия от дълги връзки?Извинявай,но ти какво видя от този живот,че така да говориш,по дяволите?Направо ще умра със вас 16-годишни лигли.Наранени,имали сериозни връзки,тежки раздяли,брутално разбити сърца....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от LigLichKa1936
    Така е! Няма как да се избегнат караниците! Но ако им устоите после ви правят по-блисзки (:
    +
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    Не мисли постоянно за това какво ще стане ако се скарате или някакви такива.В една връзка винаги има и лоши и добри моменти.Просто се опитай да му се довериш и да не гледаш толкова негативно на нещата...
    +1
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не гледай негативно на нещата. Погледни от хубавата страна - заедно сте, обичате се - какво по хубаво от това??? Ти си една щастливка знаеш ли? Много момичета нямат този късмет - да са с любимия човек.. Така че, успокой се и си живей живота с твоя човек

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от Victorya
    На 16 и вече наранена и със фобия от дълги връзки?Извинявай,но ти какво видя от този живот,че така да говориш,по дяволите?Направо ще умра със вас 16-годишни лигли.Наранени,имали сериозни връзки,тежки раздяли,брутално разбити сърца....
    emi da mnogo sme vidqlii tui kato gi ima mn v dneshno vreme golemi e*achi chuk i bej nali zn
    a tva che ti si vidqla na 20 priemrno ili tam kolkot si vidqla se BLAGODARI che si vidqla po suzrqla boli po malko

inache macoo ne se vprqgai tolkova..i moq beshe taka no s vremeto mu pokazah che taka nqma da mojem da produljim s toq strahh i vruzkata ni se razbivashe takache spri na vreme prostoo LUBOVTA E BOLKA ...

nemoje bez karanici ... prosto go obichai i se radvaii na vruzkata tva e
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Повече от фен Аватара на VeSna
    Така - и аз имах (и все още имам) този проблем, но не със сериозността, а по-скоро със доверието,, нон това е друг въпрос...

По темата - често обичам да споменавам старите хора, имат доста умни приказки... " Любовта означава да дадеш силата на някой да те унищожи, и да вярваш, че той няма да го направи..." Много е умно нали? Съвета ми е - не му се доверявай на 100 % (винаги има шанс да те лъже), но и никога не поставяй под съмнение (винаги има шанс да не те лъже)... Така че - златната среда и няма от какво да те е страх - риск печели риск губи....

ако успявате да устойте на караниците и да се справяте с тях независимо колко зле са нещата всичко ще върви добре и връзката ви ще укрепне успех!
    .....Love You Forever..........

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ако вечно мислеш така ще си винаги сама.Просто се опитай да не мислиш за това какво евентуано може да стане и се радвай на любовта,защото ако тя е истинска и от двете страни никога няма да бъдеш наранена.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Не гледай негативно на нещата. Погледни от хубавата страна - заедно сте, обичате се - какво по хубаво от това??? Ти си една щастливка знаеш ли? Много момичета нямат този късмет - да са с любимия човек.. Така че, успокой се и си живей живота с твоя човек
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

stiga s toq strah... 6te si propilee6 jivota! prosto budi 6tastliva i ne misli za tova
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Съжалявам,Виктория,че не поясних.Не става въпрос само за любовен живот.Видях прекалено много от живота и последната дума,която ми приляга, е лигла.Лесно е да съдиш,но дали е правилно?

Май всеки минава през този период на страх от обвързване. Просто се отпусни, пак бъди предпазлива, но малко по-спокойна. Само времето може да покаже какво ще излезе.
    И моя приятел се държеше мило и нежно, но ми изневери... Но човек трябва да рискува, иначе как ще открие подходящия човек...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Eily
    Съжалявам,Виктория,че не поясних.Не става въпрос само за любовен живот.Видях прекалено много от живота и последната дума,която ми приляга, е лигла.Лесно е да съдиш,но дали е правилно?
    То има хора на по не знам си вече не са видели толкова.И какво да не мислиш,че "тежката" любов или там каквото и да било (включително и смърт) си видяла много от живота
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    Цитирай Първоначално написано от Eily
    То има хора на по не знам си вече не са видели толкова.И какво да не мислиш,че "тежката" любов или там каквото и да било (включително и смърт) си видяла много от живота
    Не знам.Предполагам,че има доста по-гадни неща.Имах предвид,че е прекалено много за 16 годишна,прекалено рано.Както и да е,не беше това целта на темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си