- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да го загубя заради секса!
Здравейте! Имам следния проблем: Всичко започна когато бях много малка и си падах по 1но момче от махалата с което често си играехме. Като пораснахме пътищата ни се разделиха (него го пратиха в ТВУ) и не го бях виждала 6 години. Преди 5 месеца се срещнахме отново (той вече беше завършил). Появи се същата тръпка от преди години и след известно упорство от моя странатръгнахме заедно. Вече сме заедно 3 месеца но имам чувството че съм била с този човек цяла вечност. Обичам го наистина много. И като казвам това знам какво говоря понеже той далеч не е първото момче в живота ми.
Проблемът е че от доста време увъртаме въпроса за секса и досега все съм се опитвала да го задоволявам по други начини... Истината е че аз вярвам че момичето трябва да е девствено преди сватбата си! И поради тази причина с предишните си приятели аз съм практикувала по нестандартни сексуални взаимоотношения... Някои от бившите ми приятели са се възмущавали от този мой начин на живот, а други са реагирали с голям възторг.
Сега се притеснявам как той ще реагира ако му предложа подобно нещо. Не искам да е нещастен (незадоволен от мен и да търси други), а и не искам да го изгубя! Незнам какво да правя!
Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!!
Знам, че не е точно по темата, но ми е любопитно как точно си успяла да задоволиш партньора си и все още да си десвствена?![]()
Питам, защото и аз се интересувам от подобни алтернативни практики. Например, правили ли сте си "гуши-муши"?
БАДЕТЕ СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЕ СТЕ.
"гуши-муши" какво ?!
KillSwitchEngage има си и анален секс, а и някой други приуми с други части на тялото. Стига човек да има въображение всичко се постига. Да sladkopepi все още съм "непорочна девица". Но това е тема за друг раздел...
А някой по темата може ли да ми помогне?
Не знам дали ще намериш мъж, който ще се ожени за теб без да сте спалиМалко нереално в днешно време... А иначе приятелят ти и сам ще разбере,че не искаш.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Ами, че на пиша му трябва секс!Първоначално написано от sladkasnejinka
На него ще му е все едно дали ще те еди-си-кво във вагиналния отвор или в ануса..
така, че кво се чудиш..
Ама внимавай, щото от прекаления анален секс мускула ти се разтяга (говоря за бая години практикуване на тоя вид секс) и след време като те напъне големия звяр няма д аможе да се стиснеш.
хаха, бахти кво гнусно звучи..
Извинявай , ама ти в кой век живееш ? Честно казано в тея времена, едва ли някой ще иска да се ожени за тебе при положение, че го държиш на сухо![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
+ 2Първоначално написано от Crazytu
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
В началото си правех клизмички преди секс...но после...Не се притеснявай вече съм привикнала към това и се справям, смея да твърдя, доста добре. Използвам 2-3 мазила и готово - нямам си грижи, а на момчето му е кеф!Ама внимавай, щото от прекаления анален секс мускула ти се разтяга (говоря за бая години практикуване на тоя вид секс) и след време като те напъне големия звяр няма д аможе да се стиснеш.
хаха, бахти кво гнусно звучи..
Абе кой ти ги държи на сухо - просто се е** само отзад (с извинение!), или в по редки случаи проявявам повечко въображение...Извинявай , ама ти в кой век живееш ? Честно казано в тея времена, едва ли някой ще иска да се ожени за тебе при положение, че го държиш на сухо Cool
Да браво евала .. машалата направоПървоначално написано от sladkasnejinka
А това , че след време ще имаш 10 пръста разстояние между двата крака да не ти прави впечатление
![]()
Няма проблем аз разбирам - "разни хора, разни идеали". Незнам дали знаеш но в днешно време доста момичета които практикуваме подобен полов живот. Даже аз самата взех пример от най добрата ми приятелка, а познавам и много други. Лошото е че идеята взе да се пренася и сред по малките (8-9класнички) чиито дупета хич не са подготвени за товамила сладка бубичке знаех че ще кажеш така точно за аналния не че е лошо но да споменяваш анален секс и непорочна девица в едно изречение за мене не е нормално , браво че си девтвена поне една дупка си запазила но другите са ти протъркани така че такива хора като теб не мога да ги разбера , съжалявам може проблема да е в мен![]()
![]()
v teq vremena,edvali 6e nameri6 nqkoi,koito 6e iska da se ojenite i posle da go pravite,te na 12 rajdat ve4e,prosto mn e veroqtno da go zagybi6,sujelqvam,no tova e istinata
Абе да ти кажа от "кучешката", 69 и "феникса" луфтове много много не ставатДа браво евала .. машалата направоА това , че след време ще имаш 10 пръста разстояние между двата крака да не ти прави впечатление
![]()
(Спокойно и за това съм помислила)
Може ли сега някой да ме посъветва как да постъпя с приятеля сиТози уикенд ще ходя с него на студенски празник на хижа. Вече сериозно обмислям варианта да му отдам девствеността си... но ми се иска всячески да го избегна чрез някакви завъртулки...
Абе .. не ги разбираш правилно нещата . Целта да си девствена преди сватбата е .. един вид да си невинна . А за тебе последното нещо , което мога да кажа е , че си невинна 8-)Първоначално написано от sladkasnejinka
Е добре,какъв е проблема "да му се отдадеш" ако си сигурна че го обичаш и той теб също ... ако ли не просто му кажи че не си готова за това(защото наистина не се знае как ще реагира на предложението ти за анален секс) ...
Edit:+1Абе .. не ги разбираш правилно нещата . Целта да си девствена преди сватбата е .. един вид да си невинна . А за тебе последното нещо , което мога да кажа е , че си невинна![]()
Нем ти не разбираш: Целта е ТОЙ ДА СИ МИСЛИ че съм невинна, а като перфектното доказателство му поднасяш девствеността си!Абе .. не ги разбираш правилно нещата . Целта да си девствена преди сватбата е .. един вид да си невинна . А за тебе последното нещо , което мога да кажа е , че си невинна![]()
E хубаво .. ти му духай и му давай да та ебе отзад всеки ден, пък да видим дали ще те мисли за невинна...Първоначално написано от sladkasnejinka
Честно казано в днешно време повечето не ги е грижа дали си девствена или не си ...
+1KillSwitchEngage
МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2008 9:27 pm Заглавие:
sladkasnejinka написа:
"гуши-муши" какво ?!
KillSwitchEngage има си и анален секс, а и някой други приуми с други части на тялото. Стига човек да има въображение всичко се постига. Да sladkopepi все още съм "непорочна девица". Но това е тема за друг раздел...
А някой по темата може ли да ми помогне?
мила сладка бубичке знаех че ще кажеш така точно за аналния не че е лошо но да споменяваш анален секс и непорочна девица в едно изречение за мене не е нормално , браво че си девтвена поне една дупка си запазила но другите са ти протъркани така че такива хора като теб не мога да ги разбера , съжалявам може проблема да е в мен Surprised
Абе кви са тея глупости дет ги дрънкаш!Я му достави малко удоволствие на момчето.Ти в кой век живееш?За мен тва са пълни измслици!!!
Никой не е казал че ще се омъжа за него! Пък и вие пак не можете да разберете идеята на израза "Да е блага ракията!"
Аз не ти говоря за него ... Говоря ти попринцип ..Първоначално написано от sladkasnejinka
Мисля че щом едно момче може да излъже едно момиче за това че е девствен (понеже неможе да се определи) => мога и аз да излъжа всеки следващ че и аз съм такава.
Не мога да те разбера честно ...![]()