.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от byby0202
    v teq vremena,edvali 6e nameri6 nqkoi,koito 6e iska da se ojenite i posle da go pravite,te na 12 rajdat ve4e,prosto mn e veroqtno da go zagybi6,sujelqvam,no tova e istinata

това че на 12 някои раждат не означава че тия дето са ги правили тия деца го искат спокоино
    mhm
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от sladkasnejinka
    "гуши-муши" какво ?!

KillSwitchEngage има си и анален секс, а и някой други приуми с други части на тялото. Стига човек да има въображение всичко се постига. Да sladkopepi все още съм "непорочна девица". Но това е тема за друг раздел...

А някой по темата може ли да ми помогне?

мила сладка бубичке знаех че ще кажеш така точно за аналния не че е лошо но да споменяваш анален секс и непорочна девица в едно изречение за мене не е нормално , браво че си девтвена поне една дупка си запазила но другите са ти протъркани така че такива хора като теб не мога да ги разбера , съжалявам може проблема да е в мен
    Спокойно. проблема явно е и в мен.

Аз ако бях момче щях да предпочитам момиче, което не е девствено, пред такова, което се е спуквало от анален.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

"гуши-муши" какво ?!

KillSwitchEngage има си и анален секс, а и някой други приуми с други части на тялото. Стига човек да има въображение всичко се постига. Да sladkopepi все още съм "непорочна девица". Но това е тема за друг раздел...

А някой по темата може ли да ми помогне?

мила сладка бубичке знаех че ще кажеш така точно за аналния не че е лошо но да споменяваш анален секс и непорочна девица в едно изречение за мене не е нормално , браво че си девтвена поне една дупка си запазила но другите са ти протъркани така че такива хора като теб не мога да ги разбера , съжалявам може проблема да е в мен

+ 26475325783645783

ше ма извиняваш амааа... на*бали са та в гъза...ама за другот0 -сватбата ше чакаме....на някой тука май му е изкривената представата за "непорочната девица" ама май не е мойта...
    What g0od is a [color=violet]

Спокойно. проблема явно е и в мен. Surprised

Аз ако бях момче щях да предпочитам момиче, което не е девствено, пред такова, което се е спуквало от анален.
    Добре нека си го представим... И как ще разбереш истината за мен?
    Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Не знам дали ще намериш мъж, който ще се ожени за теб без да сте спали Малко нереално в днешно време... А иначе приятелят ти и сам ще разбере,че не искаш.
    да бе много странно 21 век сме

Мега фен
    Град
    SF
    Абе какво се палите толкова, не виждате ли как ви ебава злобно

Робинята на Quench

Супер фен
    Спокойно. проблема явно е и в мен. Surprised

Добре нека си го представим... И как ще разбереш истината за мен?
    ти добре ли си?
    всеки може да познае дали наистина си девствена или не, то не е само физически белег това. а като те слушам с изкривената ти представа за "девица" ще се издадеш

в библията е казано "няма нищо скрито което да не се разкрие и нищо казано което да не се узнае" (може и да не е буквален цитат) четете библията, деца!

Имам въпрос към авторката на темата...Написала си "Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!! ", а държиш да си детствена до сватбата-противоречиш си
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Имам само 1 въпрос към авторката: Толкова ли са ти изопачени представите за невинност на тебе бе? Бахти ненормалните хора..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    sladkasnejinka, ти си мислиш, че си девствена и невинна, като си правила анален или орален секс. Е, ще ти кажа, че само технически си съхранила девствената си ципа. Пред БОГ всичко плътско извън брака е грях...даже целувката(стига да не е между мъже). Но ти реално си правила секс. Как можеш да се мислиш за непорочна девица? Е, не си!

А "блага ракия" не се пие от 100 години, освен ако не си мюсюлманка и циганка. При тях девствеността на вагината ти е задължителна. И защо за БОГА ще лъжеш единствения и неповторим мъж, който ти ще избереш за свой съпруг по този начин? ще започнеш брака с лъжа...чудесна предпоставка зе безоблачно бъдеще. Аз предлагам да покажеш на половинката си темата и проблемът ти ще се реши.

Не, че аз имам нещо против аналния или оралния секс. напротив. Аз смятам, че те са много по-интимни, а истинска загуба на девствеността си усетих, когато правих за първи път анален секс. защото той беше така плътно, близо и надълбоко в мен.......уф, какво ли да обяснявам на заблудено момиче за истинска интимност, невинност и прочие. След 3 години вагинален секс аз се чувствам абсолютно невинна и треперя като девственица всеки път. Защото са вълнувам от секса, защото го правя с точния човек, защото обичам този мъж с всяка клетка от тялото си и не смятам, че е срамно това, което правим.

Само да вметна, че разлика като усещане от първите 1-2-3 пъти вагинален секс няма. И лесно можеш да кажеш, че си девствена, ако си правила 1 път или обратното. това, което обаче ти имаш като белег след целия този сексуален живот, който си водила е опита. Него няма как да го скриеш и да излъжеш за него. Той просто си личи!!!

П.С.А "блага ракия" може и да не пиеш изобщо, защото при огромна част от момичетата, кръв НЯМА!

Град
    At the world's end
    Не знам, ако аз бях на мястото на твоя може би щях да те зарежа. Да ме държиш на сухо с месеци няма да стане
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Имам въпрос към авторката на темата...Написала си "Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!! ", а държиш да си детствена до сватбата-противоречиш си Confused
    Подписът ми се отнася до разни други идеали и втълпени табу-та като: "прелюбодейството", "секс при първа среща" и много други, които не смятам че тука е мястото да споменавам.

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 10:34 am Заглавие:
    Не знам, ако аз бях на мястото на твоя може би щях да те зарежа. Да ме държиш на сухо с месеци няма да стане Very Happy Very Happy Very Happy
    За пореден път ще спомена, че никого не съм оставяла на сухо!

sladkasnejinka, ти си мислиш, че си девствена и невинна, като си правила анален или орален секс. Е, ще ти кажа, че само технически си съхранила девствената си ципа. Пред БОГ всичко плътско извън брака е грях...даже целувката(стига да не е между мъже). Но ти реално си правила секс. Как можеш да се мислиш за непорочна девица? Е, не си!
    Аз няма да се омъжвам за БОГ... и не се мисля за "непорочна девица" а някаде в далечното бъдеще някой да ме помисли за такава. Да в 21 век сме, но времената се менят и хората също!

И защо за БОГА ще лъжеш единствения и неповторим мъж, който ти ще избереш за свой съпруг по този начин? ще започнеш брака с лъжа...чудесна предпоставка зе безоблачно бъдеще. Аз предлагам да покажеш на половинката си темата и проблемът ти ще се реши.
    Зависи от самия човек дали ще го излъжа. Ако той би се почувствал поласкан - че той е специалния и т.н. - да защо да не го излъжа? И какво толкова - все едно съм първото момиче на този свят излъгало мъж... Ние човешките същества от женски пол по природа сме си усойници затова и живеем по дълго

П.С.А "блага ракия" може и да не пиеш изобщо, защото при огромна част от момичетата, кръв НЯМА!
    Благата ракия според обичая не се пие от булката, а от родителите на младоженците. И да знам че този обичай е останал в миналото.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако той те обича, ще те обича ако ще да си спала с 20 мъже. А самият факт, че ще си отпусната е по-голямо доказателство за това че не си непорочна, от няколкото капки кръв. Защо ти е някой(и то не кой да е, а човекът за който ще се омъжиш) да те мисли за нещо, което не си? А и в 1 брак не е специалното това, че сте си първи, а това че сте се обрекли, че ще сте си последни!!!! Както и да е...твоя си работа. А ако се омъжиш на 27? Кой ще ти повярва, че мъж не те е пипал.....

И в заключение 1 хипотетична(но реална) ситуация. Ти правиш анален и орален секс с мъж. Оказва се, че се обичате, че искате да сте заедно и се жените. Как този мъж ще ти повярва, че си невинна? Как ти ще прецениш през кой мъж няма да се "пуснеш", защото може и след 5 години да се ожените? Бтв. по старите български обичаи и младоженецът трябва да е невинен. Ако не се справи от раз със задълженията си, то кумът или баща му трябва да "отворят" булката. Ще ли ти се да попаднеш в подобна ситуация?

Град
    in my world!
    Извинявай , ама ти в кой век живееш ? Честно казано в тея времена, едва ли някой ще иска да се ожени за тебе при положение, че го държиш на сухо
    и доколкото прочетох само анлен практикуваш..не е мн хубаво това обаче,,, защото прекаленото правене на анален е вредно!!!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    Извинявай , ама ти в кой век живееш ? Честно казано в тея времена, едва ли някой ще иска да се ожени за тебе при положение, че го държиш на сухо
    и доколкото прочетох само анлен практикуваш..не е мн хубаво това обаче,,, защото прекаленото правене на анален е вредно!!!
    От опит ли знаеш ?

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    sladkasnejinka да ти кажа ела при мене аз от отавна си търся момиче което да не го е толкова шубе от аналниа
    незнам по добре не си пази девствената ципа рано или касно и тя ше се махне така бе по добре рано отколкото късно щото рано или късно истината излиза на яве

Град
    Дълбините на канала :D
    sladkopepi все още съм "непорочна девица". Но това е тема за друг раздел...
    Оооооооо,човече уби ме......Значи розата ти,все още е непокътната и чиста,като майско утро?

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако се обичате `що не се изшибате? Туй за сватбата не е схема-заеби тая пуста нисша

Не знам дали ще намериш мъж, който ще се ожени за теб без да сте спали Малко нереално в днешно време... А иначе приятелят ти и сам ще разбере,че не искаш.
    +1 Nz za teb oba4e az ne bih stoqla devstvena do svatbata,ne zaradi dygo ami prosto sled kato se om1ja ako m1ja mi ne me zadovolqva dostat14no to posle 6te trqbva da davam pari za razvod

Град
    София
    +1
    Нов ник: Cassidy

[/quote]
    Нем ти не разбираш: Целта е ТОЙ ДА СИ МИСЛИ че съм невинна, а като перфектното доказателство му поднасяш девствеността си![/quote]

ей тва вече ме уби.начи той си мисли че момичето е някво скромно такова е то се изебало с целия квартал ма на задно.Твойта логика ,, девствена съм,щото ме ебаха отзад не отпред" Ейййй цепиш мрака обаче,Бахти курвенските ипълнения

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ти като туркините,хахаха.
    Правят само анален преди свадбата,за да са си "чисти".

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Ако се обичате `що не се изшибате? Туй за сватбата не е схема-заеби тая пуста нисша
    Ами защото така е по интересно! Хаха Знам че не ме разбирате... но пък и аз като вас намирам някои неща за странни: Ето например съм сигурна че поне 1 от включилите се по темата би правил/а секс на първа среща с непознат/а... Нещо което е непонятно за мен (НЕ КАЗВАМ ВСИЧКИ ИЛИ ПОВЕЧЕТО, А ПОНЕ ЕДИН)
    Колкото до Ж. (приятелят ми) тази седмица сме на хижа и си мисля че той ще е толкова пиян там че дори и да го направим няма да усети коя дупка е улучил

Цитирай Първоначално написано от Lekov
    sladkasnejinka да ти кажа ела при мене аз от отавна си търся момиче което да не го е толкова шубе от аналниа
    незнам по добре не си пази девствената ципа рано или касно и тя ше се махне така бе по добре рано отколкото късно щото рано или късно истината излиза на яве
    Добре ама... какво ще каже по въпроса 13годишната ти приятелка :P

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    Добре ама... какво ще каже по въпроса 13годишната ти приятелка :P
    кой ше я пита пък нея не бе базикам се това беше в кръга на шегата а по твоя проблем незнам с какво да ти помогна мога само да ти кажа ти си знаеш ти си решаваш какво ще правиш в личниа си живот ние неможем и нямаме право да ти казваме да правиш каквото и да било :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си