- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да го загубя заради секса!
Здравейте! Имам следния проблем: Всичко започна когато бях много малка и си падах по 1но момче от махалата с което често си играехме. Като пораснахме пътищата ни се разделиха (него го пратиха в ТВУ) и не го бях виждала 6 години. Преди 5 месеца се срещнахме отново (той вече беше завършил). Появи се същата тръпка от преди години и след известно упорство от моя странатръгнахме заедно. Вече сме заедно 3 месеца но имам чувството че съм била с този човек цяла вечност. Обичам го наистина много. И като казвам това знам какво говоря понеже той далеч не е първото момче в живота ми.
Проблемът е че от доста време увъртаме въпроса за секса и досега все съм се опитвала да го задоволявам по други начини... Истината е че аз вярвам че момичето трябва да е девствено преди сватбата си! И поради тази причина с предишните си приятели аз съм практикувала по нестандартни сексуални взаимоотношения... Някои от бившите ми приятели са се възмущавали от този мой начин на живот, а други са реагирали с голям възторг.
Сега се притеснявам как той ще реагира ако му предложа подобно нещо. Не искам да е нещастен (незадоволен от мен и да търси други), а и не искам да го изгубя! Незнам какво да правя!
Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!!