Имам въпрос към авторката на темата...Написала си "Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!! ", а държиш да си детствена до сватбата-противоречиш си Confused
Подписът ми се отнася до разни други идеали и втълпени табу-та като: "прелюбодейството", "секс при първа среща" и много други, които не смятам че тука е мястото да споменавам.

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 10:34 am Заглавие:
Не знам, ако аз бях на мястото на твоя може би щях да те зарежа. Да ме държиш на сухо с месеци няма да стане Very Happy Very Happy Very Happy
За пореден път ще спомена, че никого не съм оставяла на сухо!

sladkasnejinka, ти си мислиш, че си девствена и невинна, като си правила анален или орален секс. Е, ще ти кажа, че само технически си съхранила девствената си ципа. Пред БОГ всичко плътско извън брака е грях...даже целувката(стига да не е между мъже). Но ти реално си правила секс. Как можеш да се мислиш за непорочна девица? Е, не си!
Аз няма да се омъжвам за БОГ... и не се мисля за "непорочна девица" а някаде в далечното бъдеще някой да ме помисли за такава. Да в 21 век сме, но времената се менят и хората също!

И защо за БОГА ще лъжеш единствения и неповторим мъж, който ти ще избереш за свой съпруг по този начин? ще започнеш брака с лъжа...чудесна предпоставка зе безоблачно бъдеще. Аз предлагам да покажеш на половинката си темата и проблемът ти ще се реши.
Зависи от самия човек дали ще го излъжа. Ако той би се почувствал поласкан - че той е специалния и т.н. - да защо да не го излъжа? И какво толкова - все едно съм първото момиче на този свят излъгало мъж... Ние човешките същества от женски пол по природа сме си усойници затова и живеем по дълго

П.С.А "блага ракия" може и да не пиеш изобщо, защото при огромна част от момичетата, кръв НЯМА!
Благата ракия според обичая не се пие от булката, а от родителите на младоженците. И да знам че този обичай е останал в миналото.