- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да го загубя заради секса!
Подписът ми се отнася до разни други идеали и втълпени табу-та като: "прелюбодейството", "секс при първа среща" и много други, които не смятам че тука е мястото да споменавам.Имам въпрос към авторката на темата...Написала си "Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!! ", а държиш да си детствена до сватбата-противоречиш си Confused
За пореден път ще спомена, че никого не съм оставяла на сухо!МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 10:34 am Заглавие:
Не знам, ако аз бях на мястото на твоя може би щях да те зарежа. Да ме държиш на сухо с месеци няма да стане Very Happy Very Happy Very Happy
Аз няма да се омъжвам за БОГ... и не се мисля за "непорочна девица" а някаде в далечното бъдеще някой да ме помисли за такава. Да в 21 век сме, но времената се менят и хората също!sladkasnejinka, ти си мислиш, че си девствена и невинна, като си правила анален или орален секс. Е, ще ти кажа, че само технически си съхранила девствената си ципа. Пред БОГ всичко плътско извън брака е грях...даже целувката(стига да не е между мъже). Но ти реално си правила секс. Как можеш да се мислиш за непорочна девица? Е, не си!
Зависи от самия човек дали ще го излъжа. Ако той би се почувствал поласкан - че той е специалния и т.н. - да защо да не го излъжа? И какво толкова - все едно съм първото момиче на този свят излъгало мъж... Ние човешките същества от женски пол по природа сме си усойнициИ защо за БОГА ще лъжеш единствения и неповторим мъж, който ти ще избереш за свой съпруг по този начин? ще започнеш брака с лъжа...чудесна предпоставка зе безоблачно бъдеще. Аз предлагам да покажеш на половинката си темата и проблемът ти ще се реши.затова и живеем по дълго
Благата ракия според обичая не се пие от булката, а от родителите на младоженците. И да знам че този обичай е останал в миналото.П.С.А "блага ракия" може и да не пиеш изобщо, защото при огромна част от момичетата, кръв НЯМА!
Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!!