- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да го загубя заради секса!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
mhm
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Спокойно. проблема явно е и в мен.Първоначално написано от KillSwitchEngage
Аз ако бях момче щях да предпочитам момиче, което не е девствено, пред такова, което се е спуквало от анален.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
+ 26475325783645783
ше ма извиняваш амааа... на*бали са та в гъза...ама за другот0 -сватбата ше чакаме....на някой тука май му е изкривената представата за "непорочната девица" ама май не е мойта...
What g0od is a [color=violet]
Добре нека си го представим... И как ще разбереш истината за мен?Спокойно. проблема явно е и в мен. Surprised
Аз ако бях момче щях да предпочитам момиче, което не е девствено, пред такова, което се е спуквало от анален.
Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!!
да бе много странно 21 век смеПървоначално написано от ThePowerOfLove
Абе какво се палите толкова, не виждате ли как ви ебава злобно![]()
![]()
Робинята на Quench
ти добре ли си?Първоначално написано от sladkasnejinka
всеки може да познае дали наистина си девствена или не, то не е само физически белег това. а като те слушам с изкривената ти представа за "девица" ще се издадеш
в библията е казано "няма нищо скрито което да не се разкрие и нищо казано което да не се узнае" (може и да не е буквален цитат) четете библията, деца!
Имам въпрос към авторката на темата...Написала си "Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!! ", а държиш да си детствена до сватбата-противоречиш си![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Имам само 1 въпрос към авторката: Толкова ли са ти изопачени представите за невинност на тебе бе?Бахти ненормалните хора..
![]()
sladkasnejinka, ти си мислиш, че си девствена и невинна, като си правила анален или орален секс. Е, ще ти кажа, че само технически си съхранила девствената си ципа. Пред БОГ всичко плътско извън брака е грях...даже целувката(стига да не е между мъже). Но ти реално си правила секс. Как можеш да се мислиш за непорочна девица? Е, не си!
А "блага ракия" не се пие от 100 години, освен ако не си мюсюлманка и циганка. При тях девствеността на вагината ти е задължителна. И защо за БОГА ще лъжеш единствения и неповторим мъж, който ти ще избереш за свой съпруг по този начин? ще започнеш брака с лъжа...чудесна предпоставка зе безоблачно бъдеще. Аз предлагам да покажеш на половинката си темата и проблемът ти ще се реши.
Не, че аз имам нещо против аналния или оралния секс. напротив. Аз смятам, че те са много по-интимни, а истинска загуба на девствеността си усетих, когато правих за първи път анален секс. защото той беше така плътно, близо и надълбоко в мен.......уф, какво ли да обяснявам на заблудено момиче за истинска интимност, невинност и прочие. След 3 години вагинален секс аз се чувствам абсолютно невинна и треперя като девственица всеки път. Защото са вълнувам от секса, защото го правя с точния човек, защото обичам този мъж с всяка клетка от тялото си и не смятам, че е срамно това, което правим.
Само да вметна, че разлика като усещане от първите 1-2-3 пъти вагинален секс няма. И лесно можеш да кажеш, че си девствена, ако си правила 1 път или обратното. това, което обаче ти имаш като белег след целия този сексуален живот, който си водила е опита. Него няма как да го скриеш и да излъжеш за него. Той просто си личи!!!
П.С.А "блага ракия" може и да не пиеш изобщо, защото при огромна част от момичетата, кръв НЯМА!
Не знам, ако аз бях на мястото на твоя може би щях да те зарежа. Да ме държиш на сухо с месеци няма да стане![]()
![]()
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Подписът ми се отнася до разни други идеали и втълпени табу-та като: "прелюбодейството", "секс при първа среща" и много други, които не смятам че тука е мястото да споменавам.Имам въпрос към авторката на темата...Написала си "Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!! ", а държиш да си детствена до сватбата-противоречиш си Confused
За пореден път ще спомена, че никого не съм оставяла на сухо!МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 10:34 am Заглавие:
Не знам, ако аз бях на мястото на твоя може би щях да те зарежа. Да ме държиш на сухо с месеци няма да стане Very Happy Very Happy Very Happy
Аз няма да се омъжвам за БОГ... и не се мисля за "непорочна девица" а някаде в далечното бъдеще някой да ме помисли за такава. Да в 21 век сме, но времената се менят и хората също!sladkasnejinka, ти си мислиш, че си девствена и невинна, като си правила анален или орален секс. Е, ще ти кажа, че само технически си съхранила девствената си ципа. Пред БОГ всичко плътско извън брака е грях...даже целувката(стига да не е между мъже). Но ти реално си правила секс. Как можеш да се мислиш за непорочна девица? Е, не си!
Зависи от самия човек дали ще го излъжа. Ако той би се почувствал поласкан - че той е специалния и т.н. - да защо да не го излъжа? И какво толкова - все едно съм първото момиче на този свят излъгало мъж... Ние човешките същества от женски пол по природа сме си усойнициИ защо за БОГА ще лъжеш единствения и неповторим мъж, който ти ще избереш за свой съпруг по този начин? ще започнеш брака с лъжа...чудесна предпоставка зе безоблачно бъдеще. Аз предлагам да покажеш на половинката си темата и проблемът ти ще се реши.затова и живеем по дълго
Благата ракия според обичая не се пие от булката, а от родителите на младоженците. И да знам че този обичай е останал в миналото.П.С.А "блага ракия" може и да не пиеш изобщо, защото при огромна част от момичетата, кръв НЯМА!
Ако той те обича, ще те обича ако ще да си спала с 20 мъже. А самият факт, че ще си отпусната е по-голямо доказателство за това че не си непорочна, от няколкото капки кръв. Защо ти е някой(и то не кой да е, а човекът за който ще се омъжиш) да те мисли за нещо, което не си? А и в 1 брак не е специалното това, че сте си първи, а това че сте се обрекли, че ще сте си последни!!!! Както и да е...твоя си работа. А ако се омъжиш на 27? Кой ще ти повярва, че мъж не те е пипал.....
И в заключение 1 хипотетична(но реална) ситуация. Ти правиш анален и орален секс с мъж. Оказва се, че се обичате, че искате да сте заедно и се жените. Как този мъж ще ти повярва, че си невинна? Как ти ще прецениш през кой мъж няма да се "пуснеш", защото може и след 5 години да се ожените? Бтв. по старите български обичаи и младоженецът трябва да е невинен. Ако не се справи от раз със задълженията си, то кумът или баща му трябва да "отворят" булката. Ще ли ти се да попаднеш в подобна ситуация?
и доколкото прочетох само анлен практикуваш..не е мн хубаво това обаче,,,Извинявай , ама ти в кой век живееш ? Честно казано в тея времена, едва ли някой ще иска да се ожени за тебе при положение, че го държиш на сухозащото прекаленото правене на анален е вредно!!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
От опит ли знаеш ?Първоначално написано от SunShinePearl
Първоначално написано от sladkasnejinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оооооооо,човече уби ме......Значи розата ти,все още е непокътната и чиста,като майско утро?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако се обичате `що не се изшибате? Туй за сватбата не е схема-заеби тая пуста нисша
+1 Nz za teb oba4e az ne bih stoqla devstvena do svatbata,ne zaradi dygo ami prosto sled kato se om1ja ako m1ja mi ne me zadovolqva dostat14no to posle 6te trqbva da davam pari za razvodПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Нов ник: Cassidy
[/quote]
Нем ти не разбираш: Целта е ТОЙ ДА СИ МИСЛИ че съм невинна, а като перфектното доказателство му поднасяш девствеността си![/quote]
ей тва вече ме уби.начи той си мисли че момичето е някво скромно такова е то се изебало с целия квартал ма на задно.Твойта логика ,, девствена съм,щото ме ебаха отзад не отпред" Ейййй цепиш мрака обаче,Бахти курвенските ипълнения
Ти като туркините,хахаха.
Правят само анален преди свадбата,за да са си "чисти".
Ами защото така е по интересно! Хаха Знам че не ме разбирате... но пък и аз като вас намирам някои неща за странни: Ето например съм сигурна че поне 1 от включилите се по темата би правил/а секс на първа среща с непознат/а... Нещо което е непонятно за мен (НЕ КАЗВАМ ВСИЧКИ ИЛИ ПОВЕЧЕТО, А ПОНЕ ЕДИН)Първоначално написано от HePeAJIeH
Колкото до Ж. (приятелят ми) тази седмица сме на хижа и си мисля че той ще е толкова пиян там че дори и да го направим няма да усети коя дупка е улучил![]()
Добре ама... какво ще каже по въпроса 13годишната ти приятелка :PПървоначално написано от Lekov
кой ше я пита пък неяПървоначално написано от sladkasnejinka
не бе базикам се това беше в кръга на шегата а по твоя проблем незнам с какво да ти помогна мога само да ти кажа ти си знаеш ти си решаваш какво ще правиш в личниа си живот ние неможем и нямаме право да ти казваме да правиш каквото и да било
:P
![]()