.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Трябва ми съвет за едно момче

Xи,ами,от началото на год. в дск ми направи впечатление едно момче.Aз,като мина и тои ми се усмихва ,и ме гледа,и мен ме беше срам да отида и да се запознаем ...И неска аз и о6е 3 мой фр. бяхме на стълбите и тои беше зад нас и аз се обърнах и мy казах:`Здравей,как си`И тои ме изгледа мн странно,нищо не каза ,седи и ма зяпа ,кат пукал.Aз се обърнах и заминах.Не мога да го разбера,плс ,помогнете ми,трябва ми съвет.

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Град
    Ямбол
    И какъв точно съвет искаш?

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Я го питай защо те гледа просто и гледай да не прозвучи като заяждане! Смисъл подметни нещо от сорта " Ей!Забелязах,че ми се усмихваш много чесно!Та с ечудих дали се познаваме или..." или нещо такова ддз (:

Голям фен Аватара на Crazytu
    поразрови се малко из форума наскоро пак имаше подобна тема ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Изплашила си момчето ве Как така от нищото си се обърнала и "Здравей, как си " ?
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Подходящ, сигурно...
    Можеше да пробваш да се запознаеш първо с него, не всечки, който са ти направили впечатление, трябва да знаят, че са ти го направили.. той може да не те помни...

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Изплашила си момчето ве Как така от нищото си се обърнала и "Здравей, как си " ?
    еми той мина и беше сам за пръв път и аз реших да се възползвам

Цитирай Първоначално написано от byby0202
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    еми той мина и беше сам за пръв път и аз реших да се възползвам
    Аамиии ... то лошо няма , ама на мене някой така да ми направи при положение , че до сега и дума не сме си казвали и аз ще стоя и ще глеам тъпо
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми нормално е..може просто да е бил изненадан... :д .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

еми другия път като се размитене просто пак му се усмихни ако той не ти каже нищо...
    All you need is love =]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    може просто пича да е бил любезен и за тва да се е усмихвал, аз се усмихвам постоянно ама тва незначи че те харесва
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    може просто пича да е бил любезен и за тва да се е усмихвал, аз се усмихвам постоянно ама тва незначи че те харесва
    Съгласна.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на miShle
    Пробваи наистина с това .. "Познаваме ли се, защото забелях че ме гледаш? .. Не вярвам да не ти отговори Good Luck
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: ъъъ????

Цитирай Първоначално написано от byby0202
    Xи,ами,от началото на год. в дск ми направи впечатление едно момче.Aз,като мина и тои ми се усмихва ,и ме гледа,и мен ме беше срам да отида и да се запознаем ...И неска аз и о6е 3 мой фр. бяхме на стълбите и тои беше зад нас и аз се обърнах и мy казах:`Здравей,как си`И тои ме изгледа мн странно,нищо не каза ,седи и ма зяпа ,кат пукал.Aз се обърнах и заминах.Не мога да го разбера,плс ,помогнете ми,трябва ми съвет.
    Според мен... (СПОРЕД МЕН) Аз бих направил същото... понеже съм срамежливо момче та... някаква хубава "кака" да се обърне и да ми каже "Здравей как си?" някак си ще се стресна ... може би просто е срамежлив, за да те покани на кафе

Трябваше да го подгониш и да викаш след него "Ейййй спри искам да се запознаеем"
    Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Кой знае как е гледал като преял с жаби тва никога не бих го направила

Ти направо си го застреляла на място Ама и той е можел да ти каже поне здрасти.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ако наистина го харесваш се опитай да се запознаете и оправи гафа станал по стълбите.Не е трябвало да правиш това,но аз съм правила 100 пъти по-толеми гафове с момчета и въпреки това е потръгвало.

aaam po-dobre ostavi na mom4etata da pravqt pyrvata kra4ka... mi q mu se nacpi na toq pingvin.... si gleda rabotata ne mu obru6tai vnimanie... ponqkoga kato se pravi6 na nedostupna privli4a6 vnimanito na dr pol
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си