- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми съвет за едно момче
Xи,ами,от началото на год. в дск ми направи впечатление едно момче.Aз,като мина и тои ми се усмихва ,и ме гледа,и мен ме беше срам да отида и да се запознаем ...И неска аз и о6е 3 мой фр. бяхме на стълбите и тои беше зад нас и аз се обърнах и мy казах:`Здравей,как си`И тои ме изгледа мн странно,нищо не каза ,седи и ма зяпа ,кат пукал.Aз се обърнах и заминах.Не мога да го разбера,плс ,помогнете ми,трябва ми съвет.![]()
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
И какъв точно съвет искаш?![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Я го питай защо те гледа простои гледай да не прозвучи като заяждане! Смисъл подметни нещо от сорта " Ей!Забелязах,че ми се усмихваш много чесно!Та с ечудих дали се познаваме или..." или нещо такова ддз (:
поразрови се малко из форума наскоро пак имаше подобна тема ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Изплашила си момчето веКак така от нищото си се обърнала и "Здравей, как си " ?
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Подходящ, сигурно...
Можеше да пробваш да се запознаеш първо с него, не всечки, който са ти направили впечатление, трябва да знаят, че са ти го направили.. той може да не те помни...
еми той мина и беше сам за пръв път и аз реших да се възползвамПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
![]()
Аамиии ... то лошо няма , ама на мене някой така да ми направи при положение , че до сега и дума не сме си казвали и аз ще стоя и ще глеам тъпоПървоначално написано от byby0202
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Ми нормално е..може просто да е бил изненадан... :д.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
еми другия път като се размитене просто пак му се усмихни ако той не ти каже нищо...![]()
All you need is love =]
може просто пича да е бил любезен и за тва да се е усмихвал, аз се усмихвам постоянно ама тва незначи че те харесва![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Съгласна.Първоначално написано от tuzaro
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Пробваи наистина с това .. "Познаваме ли се, защото забелях че ме гледаш? .. Не вярвам да не ти отговориGood Luck
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Според мен... (СПОРЕД МЕН) Аз бих направил същото... понеже съм срамежливо момчеПървоначално написано от byby0202
та... някаква хубава "кака" да се обърне и да ми каже "Здравей как си?" някак си ще се стресна ... може би просто е срамежлив, за да те покани на кафе
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Трябваше да го подгониш и да викаш след него "Ейййй спри искам да се запознаеем"![]()
Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!!
Кой знае как е гледал като преял с жабитва никога не бих го направила
Ти направо си го застреляла на мястоАма и той е можел да ти каже поне здрасти.
Ако наистина го харесваш се опитай да се запознаете и оправи гафа станал по стълбите.Не е трябвало да правиш това,но аз съм правила 100 пъти по-толеми гафове с момчета и въпреки това е потръгвало.
aaam po-dobre ostavi na mom4etata da pravqt pyrvata kra4ka... mi q mu se nacpi na toq pingvin.... si gleda rabotata ne mu obru6tai vnimanie... ponqkoga kato se pravi6 na nedostupna privli4a6 vnimanito na dr pol
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]