- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Когато сте нервни..
НеПървоначално написано от cherinka
хваща ме яка злоба, а после се успокоявам.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Псувам,ритам, обикновено като съм навънка с приятели стискам ръката на една фр, и тя го праи същото .. ;д , рядко се разхождам .. а ако съм в час си драскам в тетрадката, или по чина .. ако съм в нас тряскам вратата и тн. (;
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Абе само аз ли не тряскам врати и т.н. ? В нас нашите мн обичаха да правят тоя номер и да шумят за да знаят всички колко им е ядосано, аз само веднъж като ми тряснаха вратата счупих дистанционното в знак на протест, иначе ддз.
Иначе и мене ми се прищява да отперя някого, дори се усещам като гледам някой филм че ми иде да го сгрея зад врата с шамар.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
О ммии .. попринцип някоя стена изяжда бояхахаха то за това постоянно се оплаквам , че ме болят ръцете ..
иначе ако не виждам подходяща стена наоколо .. дърво , чин , врата .. се ще се намери нещо
ако не просто крещя ала бала .. в случай , че не мога да шибна нещо тоя/това дето ме е изнервил ..
![]()
![]()
захапвам си блузата o.O
това ми е някакъв тик
иначе, чакам да ми мине :>
Аз освен дистанционното май друго не съм трошила :/
Ей, забравих, че съм заспивала от яд и обидаКато се скарам с някой и си обърна главата и по някой път заспя.
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ти по- добре да ги отказваш![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Удрям, скачам на бой, заяждам се, викам, удрям, псувам, удрям, разхождам се, удрям ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ами попринцип рядко се нервирам,г/д съм спокоен човек...иначе има няколко неща,които ми действат успокояващо:
1.Лягам да спя,когато се събудя обикновено съм спокойна
2.Готвя(знам,че звучи смешно,но наистина ме успокоява)
3.Разхождам се или тичам и![]()
4.Изкарвам си го директно на този дето ме е ядосал![]()
![]()
![]()
Когато съм нервна и искам да го скрия от другите,нз защо,но ме избива на смях и лигавщина![]()
![]()
![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Троша,скачам,удрям,пищя и накрая в момент на безсилие почвам да рева свита на кълбо..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Рисувам и..не-никога не ми се иска да убивам,освен ако не съм ядосна на конкретен човек.Да започна да си избивам агресията на всеки срещнат е прекалено смахнато дори за мен.Забелязала съм обаче ,че се нервя за някакви неща,дето другите хора ги мислят за супер маловажни.Наример ако някой от обкръжението ми навлиза в личното пространство на друг или го унижава.Адски много го мразя.Също така не понасям някой ,за когото знам,че е пълен тъпак да мисе прави на велик.Когато видя човек по-достоен,по талантлив,по-начетен или дори по-умен от мен,винаги ще му го призная,но да ми се хвали с нищото си и аз да си трая...