.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    Велико Търново

Дрехи,грим и други..

Искам да попитам какви дрехи са подходящи за дискотека според жас(то е ясно,че потници(тениски) и къси поли или нещо подобно,но какъв цвят)?Също така предпожения за грим,и какви бижута(големи ала бала..).

Град
    Велико Търново
    A предложете и прическа

Въпрос на вкус е.
    Аз избягвам големите и тежки бижута като ходя на дискотека, защото ми пречат. В повечето случаи някоя гривничка, обици, понякога и пръстен.
    За дрехите не съм се замисляла в какви цветове се обличам. Каквото набарам в гардероба и ми хареса как стои.
    Не мисля, че има дрескод за дискотека. Освен за ясно обособените партита - в бяло, ретро, оранжево и каквото им душа иска. Всеки се облича както му харесва. Малко повече се барваш и си готова да взривяваш аудиторията

1.бижутата ... недей да се кичиш с 100 пръстена , обици , от които да ти увисват ушите и т.н. .. 1-2 пръстена , някакви по-леки , но пък за сметка на това ефектни обици ии така , герданче нещо а у също е добре

2.грим ... ти си решаваш . Ако искаш да си ... неузнаваема , бъди с много силен грим . Аз например бих си направила опушен , но това си е мое мнение

3. облекло ... По принцип нещо черно или бяло , секси ии лъскаво като например някакви блестящи надписи , кантове и т.н. , дънки , пола , панталон ... обувкииии .... каквото ти е удобно ама ест. трябва да си подхожда с облеклото

4. Прическа ... ами ... изправи си косата , топирай я ... дд3 и аз

абе ... общо взето това .. според мен поне

By : mimSi ...
    Make Some Noise ... ;]]]

1.ми значи бижутата сложи някоя друга гривничка няма да е лошо а пръстените или пръстена тфа зависи от твоя вкус както ти е удобно , обеци нещо по нежно :P

2.гримчето както на тебе ти ходи в смисъл има хора на които им ходи по силен грим такъв с по тъмни цветове не съм те виждала но на тебе може да ти ходи нещо от по светлите тонове

3. дрешки мене лично много ми хареса аз като си смеся поличка дълго потниче клинче и ботичките,цветове обикновено използвай такива каквито да си подхождат не розово с златно

4.коса най много хората си изправят косата и я топират на тебе може да ти ходи да я накъдриш и да я бухнеш

нещо от този сорт

http://prikachi.com/files/481750q.jpg - за бухналост

http://prikachi.com/files/481752S.jpg - това не е лошо

http://prikachi.com/files/481753c.jpg - тази е най хубава
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    колкото по-оскъдно облекло...толкова по-добре

Защо по дяволите всички й казвате да си изправи косата? На някои хора пък не им отива, а и аман вече от това изправяне, толкова уврежда косата, а и всяка вече ходи така.
    Начупи си косата с пяна, много хубаво стои на повечето лица. Пък и ще се забелязваш на фона на останалите с прави коси (:
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=201110 ето ; екстравагантен грим & прически за дискотека
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Защо по дяволите всички й казвате да си изправи косата? На някои хора пък не им отива, а и аман вече от това изправяне, толкова уврежда косата, а и всяка вече ходи така.
    Начупи си косата с пяна, много хубаво стои на повечето лица. Пък и ще се забелязваш на фона на останалите с прави коси (:
    Ами моята коса е права(е има някоя друга чупчица),а със пяна косата ми става не къдрава/начупена ами си стой същата само малко по бухнала..

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Ами моята коса е права(е има някоя друга чупчица),а със пяна косата ми става не къдрава/начупена ами си стой същата само малко по бухнала..
    Само като се сетя за РД-то на Калоянчо Сенктите ти на Боржоа,молив,коректор,спир ла,гланц,може и брокат.Косата пробвай с маша или с ролки.Прилепнали дънки и туника примерно и едни висооооооки обувки Днеска не съм добре с главата,вчера също не бях,заради оная тъпа кучка Христомира Оспамих ти темата
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Само като се сетя за РД-то на Калоянчо Сенктите ти на Боржоа,молив,коректор,спир ла,гланц,може и брокат.Косата пробвай с маша или с ролки.Прилепнали дънки и туника примерно и едни висооооооки обувки Днеска не съм добре с главата,вчера също не бях,заради оная тъпа кучка Христомира Оспамих ти темата
    Ами да тея работи са за лични.Нас какво ни интересуват Коколино и Христина?Аз подкрепям Wratchild. :P

Цитирай Първоначално написано от masal
    Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Ами да тея работи са за лични.Нас какво ни интересуват Коколино и Христина?Аз подкрепям Wratchild. :P
    Отивам да поспамя в кофата
    Bring me to life...

Град
    In the middle of Nowhere
    Ами може да сложиш някоя блестяща блуза.Лятото продаваха едни потници с пайети по тях...Не ти препоръчвам да ходиш с пола на дискотека за по-сигърно..Незнам от къде си но в дискотеката в Бс (тя е само 1) с късата пола можеш да си докараш много проблеми на главата...Грима не е нужно да е някакъв силен защото на края на вечерта нищо не е останало от него а и не се вижда в дискотеката много много..Бижута гледай да не слагаш много,защото я си погледнала някое момиче не както на нея и харева и ти отива герданчето(личен опит)И за косата не се изправяй след половин час ще си се накъдрила и ще изглеждаш смешно И в никакъв случай не си оставяй нещата без надзор миналия път ми откраднаха портмонето..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Drehite, s koito hodq na diskoteka sa nai-chesto po-tynki i po-sexy. Grima vinagi e po-silen i po-tymen. Bijutata sashto sa poveche.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си