.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

Question Удължения за коса- въпрос

Съществуват ли удължения и за опашка, и за пусната коса (нещо като 2 в 1) и къде мога да си намеря ? Много ще съм благодарна, ако някой, който използва ме ориентира ...
    Наранявай ме докрай,
    да боли до сутринта,
    към горещите места
    да те водя ли сама ?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не си слагай
    адски грозно и неестествено е

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    не си слагай
    адски грозно и неестествено е
    Глупости...

Какво му е грозното на това, примерно?

А по темата...По принцип, ако имаш по-дълга коса може да си вържеш опашка и със стандартни екстеншъни...Най-вече, ако са на парчета.

Иначе най-добре си вземи и една опашка, не са чак толкова скъпи и си ги сменяй според настроението.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    ^ Сигурно вярваш и на рекламите за шамплоани за коса, дето се измиваш веднъж и уау.
    Ебати наивния народ.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Много зависи от екстеншъна. Три познати и трите носят: първата е руса, но изобщо не си е уцелила цвета на русото и стои меко казано комично, втората го е уцелила, но не полага грижи за екстеншъните, а и самите те са доста евтини. Третата е "друга ракия" - инвестирала е, не си е взела някакви пластмасови. Грижи се за тях и ги слага правилно. Така, че да не слагаме всички под общ знаменател.

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    ^ Сигурно вярваш и на рекламите за шамплоани за коса, дето се измиваш веднъж и уау.
    Ебати наивния народ.
    Вярвам на себе си. Избрах си хубави екстеншъни, подбрах си нюанса според тях, грижа се и за тях, и за прическата си. Съжалявам, че на теб не ти се получава, но мен ме спират непознати на улицата да ми кажат колко ми е готина косата - бахти наивния народ, а?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Ебати наивния народ.
    Стоят идеално, ако не си саката.
    Ако си, твой проблем.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ами аз имам екстеншъни и с тях можеш да си направиш опашка правила съм си и много ми харесва как стой

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Има екстеншъни, които седят наистина есествено и не си личи, че не е самата ти коса. Все пак за таки цел трябва да попаднеш на абсолютно същия нуанс като твоята коса и да ги сложиш правилно. Като цяло съм виждала добри резултати. Ако искаш пробвай.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си