.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мега фен Аватара на vagarious

Ето този "ефект" на клепачите

Така.Момичета, предложете ми сенки, с които да постигна този ефект: http://prikachi.com/images.php?images/162/6671162W.jpg http://prikachi.com/images.php?images/200/6671200l.jpg и като тук на най-отгоре в ляво, т.е първата: http://prikachi.com/images.php?images/168/6671168L.jpg
    Мисълта ми е, че искам да е нещо телесно и може би леко към розаво.Искам да ми се открояват повече очите, така или иначе клепачите ми са тъмни.
    Коя марка, цвяят и номер ще ми предложите, защото досега не съм използвала сенки и никак не им разбирам.Мерсии :*
    Последно редактирано от vagarious : 10-19-2013 на 13:41
    Big or small, lies are lies!

anonymous708973
    Guest
    Какво значи "разбирам от сенки"?
    Отиваш, мериш, гледаш. Едно розово на мен ще ми стои по един начин, на теб по друг. Аз съм бяла и с почти черни очи, ти може да си мургава и зеленоока. Попринцип тези, които са с по-кремообразна структура са по-издръжливи от сухите.

Инглот имат хубави сенки, но предвид, че не си на "ти" със сенките, не си струва да даваш 8.50 за един цвят, въпреки че качеството и продуктовата гама са просто уникални.
    Отивай в ДМ и гледай. Сещам се за P045 - това е четворка сенки на Флормар, подходяща за ежедневен грим - има много светло розово, по-наситено и два вида кафяво. nude палитра на Катрис също. На Есенс 100% ще има нещичко.

Мега фен Аватара на vagarious
    Да и аз за Есенс си мислех. (think)
    Big or small, lies are lies!

На Essence сенките не са особено пигментирани. Трудно се вади по-наситен цвят от тях. Аз съм ужасно доволна от една тройка на Wet N Wild, но те се намират по-трудно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Maybelline имат подходящ цвят руж, който си го ползвам и за сенки :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Maybelline имат подходящ цвят руж, който си го ползвам и за сенки :Д
    Да и аз съм много доволна

Аз в момента използвам телесен цвят сенки на UNE Natural Beauty. Изключително добри са, много съм доволна от тях. Малко по-скъпи са, но си заслужават всяка стотинка! Моите си ги взех от Beauty Zone, но може би и в други магазини ще ги има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си